Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 02 фев 2021 19:58

Романтика

Когато бях глупав и млад,
в Манделей, накрай света,
влюбих се в местна девойка
с невиждана красота.

Златна кожа, блестяща коса,
зъбите – слонова кост…
– Двайсет сребърника давам,
да бъдеш с мен тази нощ.

Погледна ме тъжно в очите
най-прекрасната на света
и тихо, с гласче на девица,
за двайсет и пет настоя.

Оруел
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 фев 2021 13:54

:lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 03 фев 2021 13:59

Ko му е смешното на това :roll:
В Ютд сте садисти: обичате да биете отбори с 6 човека на терена и възрастни хора :!: :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 фев 2021 15:25

Липсват ми откачените старци от еврофутбола. Една вода няма с кого да изпиеш и да ти тегли една не злобта пу*ка лелина от сърце :cry:

Знаете ли, че Острието (47 г) се завърнал в кеча и е спечелил кралския сблъсък и то стартирал първи :lol:

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 фев 2021 18:34

На някой да не му харесва русата мацка
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xEH_5T9jMVU[/youtube]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 фев 2021 15:11

pomiqrat написа:Знаете ли, че Острието (47 г) се завърнал в кеча и е спечелил кралския сблъсък и то стартирал първи :lol:
Миналата година гледах в "Тубата" изцепки в кеча, най-сериозната беше именно в "Кралското меле", ся не се сещам кой кечист беше точно, но е трябвало той да спечели, обаче при едно засилване към въжетата, този не успява да се задържи и се прекатурва през тях, а няколко от кечистите и съдиите край ринга се хващат за главата... Отиде сценария. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 фев 2021 15:26

THE G.A.M.E написа:
pomiqrat написа:Знаете ли, че Острието (47 г) се завърнал в кеча и е спечелил кралския сблъсък и то стартирал първи :lol:
Миналата година гледах в "Тубата" изцепки в кеча, най-сериозната беше именно в "Кралското меле", ся не се сещам кой кечист беше точно, но е трябвало той да спечели, обаче при едно засилване към въжетата, този не успява да се задържи и се прекатурва през тях, а няколко от кечистите и съдиите край ринга се хващат за главата... Отиде сценария. :lol:

:lol:

Съдията е могъл да се направи на разсеян ДГЕ бота

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 фев 2021 04:17

pomiqrat написа:
THE G.A.M.E написа:

:lol:

Съдията е могъл да се направи на разсеян ДГЕ бота

На "ръмбъла" от преди няколко дена имашe забавна грешка. Кевин Оуенс срещу Рейнс в "Last Man Standing match". Оуенс закопча Рейнс с белезници и той не можеше да се изправи. Съдията започна да брои до 10, а през това време Хеймън се опитваше да отключи белезниците, както си е по сценарий. Но се затрудни и не успя в нужното време. Съдията стигна до 6 и като видя на къде отиват нещата, спря да отброява. :)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 фев 2021 12:11

На Рейнс такъв буламач му забъркаха от образи, че на почти всички им стана противен. Сега станал злодей. Мъчиха да го направят нещо средно между Ледения и Сина и накрая получи освирквания при всяко появяване. Бяха го пуснали по сценария на Ледения срещу Макмеън в началото, но нещо объркаха. А човекът има качества. С изключение на приказките.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 фев 2021 17:25

Има качествата, има визията на звезда, но компанията сбъркаха с образа. Искаха да е Сина 2.0. Превърнаха го в супермен. Това яко дразнеше, хората го намразиха и не се превърна топ фейса на компанията, както искаха. Смятам, че сега е в най-добрия си период откъм образ. Само, че са на път и него да развалят, защото сценаристите май поемат към познатия страхлив хийл образ. Ако го превърнат в това, отново ще го съсипят.

Върни се в “Свободна зона”