Groucho написа:Ае, чета в темата за Националния, че па Домуса е най-виновен за загубата от Лапландия![]()
Не произвежда футболери неговата мама и се налага у титулярите да има 5-6 лъва от Литекс и ЦСКА-София
7 и всичките титуляри.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Ае, чета в темата за Националния, че па Домуса е най-виновен за загубата от Лапландия![]()
Не произвежда футболери неговата мама и се налага у титулярите да има 5-6 лъва от Литекс и ЦСКА-София
metodito написа:Thsmith написа:metodito написа:Разкажи ти за лайвстрийма от Луната, през 1969 че ми стана интересно.
А не, благодаря. Мен в такива глупости не ме замесвайте. Аз само се хиля отстрани. Нямам намерение да губя време за спор от типа "докажи, че небето не е синьо и цвета му не е конспирация на извънземните".
Още повече, че е тема която изобщо не ме интересува и нямам намерение да хабя време за да се запознавам с неща, които да поствам ей така, про боно.
--
Аре оставям ви да нищите конспирациите, а аз отивам да се приготвям за вечеряДа не вземе някой тиквеник да ми затвори ресторанта заради някакъв грип и пак да ме остави да ям като куче от стиропорени кутийки две седмици
Пак бягаш по тъча.
Thsmith написа:Groucho написа:Ае, чета в темата за Националния, че па Домуса е най-виновен за загубата от Лапландия![]()
То от години най-слабите играчи във всичките ни водещи отбори са българите. Колкото повече са те, толкова по слаб е отбора. Напълно и нормално предвид това, че суперзвездите ни стигат най-много до 10 та резерва в каляри.
Thsmith написа:metodito написа:Thsmith написа:metodito написа:Разкажи ти за лайвстрийма от Луната, през 1969 че ми стана интересно.
А не, благодаря. Мен в такива глупости не ме замесвайте. Аз само се хиля отстрани. Нямам намерение да губя време за спор от типа "докажи, че небето не е синьо и цвета му не е конспирация на извънземните".
Още повече, че е тема която изобщо не ме интересува и нямам намерение да хабя време за да се запознавам с неща, които да поствам ей така, про боно.
--
Аре оставям ви да нищите конспирациите, а аз отивам да се приготвям за вечеряДа не вземе някой тиквеник да ми затвори ресторанта заради някакъв грип и пак да ме остави да ям като куче от стиропорени кутийки две седмици
Пак бягаш по тъча.
Какво бягане и по какъв тъч?
Както отминавам хората, които крещят, че идва страшния съд и просто се майтапя, така правя и сега.

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Thsmith написа:А аз за вашето семейна история не съм спорил. Само не ме замесвай мен. Ти ако искаш си бъди овца, камила, коза или каквото там решиш. Ако искаш вярвай в страшния съд, хари потър и всякакви конспирации. Твоя си работа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта