Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: 11 лекари с пробиви срещу рака убити и отвлечени в САЩ!
Фармацевтичната мафия е създадена от други много по-отгоре седящи играчи.
[center]Levski & Lazio[/center]
Re: Тема за политика - Свят
И кат са събудиш сабахлен....

[offtopic]почваш да й стискаш пъпките
[/offtopic]

[offtopic]почваш да й стискаш пъпките

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Че производителите на хапчета са си мафия, няма спор. Но че темата е руска пропаганда също е ясно. Защо лекари във великата руска федерация не са направили тези открития? Нямаше да се налага тогава американските такива да бъдат отвличани. Или руските лекари са некадърни да открият подобни вещества, лекуващи рак? Или просто автора си заработва надницата?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
- GA_ veliki
- Контакти:
Взривяващите влакове взеха да се увеличават.... 

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
-
Мишленцата от Gong все повече мв кефят.Дерзайте друзя,разбивайте мръсния капитализъм.Всяка сутрин ми оправяте настроението.Поздравления за напъните ви! 

GA_ veliki написа:Не тези, които се бунтуват сега са приели този закон.Така, че виновни са тези, които са го приели.Те да се оправят.Така се защитатават права.Ами да стигнем фрасетата, пък тогава да ги жалим,а?Ама ще трябва 90% от пишман предприемачите да станат самонаети и ще трябва да останат без любовници, охрана и ще трябва да вечерят гуми от джип примерно.
[img]http://www.eurochicago.com/wp-content/uploads/2015/03/Nadejda_Savchenko-580x361.jpg[/mg]
––– ---
Нещо имаш навика да се изхождаш неподготвен.Кой беше тоя с камерите в клозета и тоалетната хартия?
Нещо не се разбра какво искаш да кажеш. Виновен е този, който се опитва поне малко да нормализира закона и да позволи на повече хора да бъдат наемани и на компаниите да се развиват? За какво точно са виновни (освен, че правят закона половинчат и позволяват тези безредици)? Те ли бушуват из градовете?
По скоро ще трябва не да оставят любовницата, а да не назначават никого освен при крайна необходимост и да се опитват да го изстискат като лимон. Да изнесат всичко което може да се изнася при жмичките и да дават на тях работа и тн. Страшна сделка!
--
Какви камери? Това към мене ли беше, че нещо съм го изпуснал?
И пич... това е ангелско лице
[offtopic]

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Captain Stottlemeyer написа:Alexx написа:В това няма нищо кремълско. Всеки с малко мозък е наясно каква мафия е медицината.
Всеки с "малко мозък" (и основни познания по патентно дело и фармация) е наясно, че съществуват такива елементарни процедури като патентоване на химични активни вещества, производни и комбинации от тях, методи за тяхното получаване и за тяхното приложение в производството на лекарства за болестите А, Б, В, ...и т.н., патентоване на тези лекарства, получаване на разрешение за тяхното приложение в страната Х, в САЩ и/или в страните от ЕС (примерно) и т.н. и т.н...![]()
Останалото е поредната теория на конспирацията, достойна за Джери Флетчър от едноименния филм или някой негов колега - шофьор на такси от София...
Дедо, когато нямаш знания по някаква материя, не се излагай с елементарната си логика- ставаш за смях! Говорят ти за мафия, ти отговаряш с "наредби".

... и после внезапно си направих секуро.
Thsmith написа:
Нещо не се разбра какво искаш да кажеш. Виновен е този, който се опитва поне малко да нормализира закона и да позволи на повече хора да бъдат наемани и на компаниите да се развиват? За какво точно са виновни (освен, че правят закона половинчат и позволяват тези безредици)? Те ли бушуват из градовете?
По скоро ще трябва не да оставят любовницата, а да не назначават никого освен при крайна необходимост и да се опитват да го изстискат като лимон. Да изнесат всичко което може да се изнася при жмичките и да дават на тях работа и тн. Страшна сделка!
Иска да каже, че не си в час

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- GA_ veliki
- Контакти:
Thsmith написа:GA_ veliki написа:Не тези, които се бунтуват сега са приели този закон.Така, че виновни са тези, които са го приели.Те да се оправят.Така се защитатават права.Ами да стигнем фрасетата, пък тогава да ги жалим,а?Ама ще трябва 90% от пишман предприемачите да станат самонаети и ще трябва да останат без любовници, охрана и ще трябва да вечерят гуми от джип примерно.
[img]http://www.eurochicago.com/wp-content/uploads/2015/03/Nadejda_Savchenko-580x361.jpg[/mg]
––– ---
Нещо имаш навика да се изхождаш неподготвен.Кой беше тоя с камерите в клозета и тоалетната хартия?
--
Какви камери? Това към мене ли беше, че нещо съм го изпуснал?
И пич... това е ангелско лице
[offtopic]а до горното мен лично ще ме е страх да заспя ако е в близост до мен и не съм се заключил : ) Нямам нищо против жената, пилотите не са модели и не е нужно да са красиви, но честно казано физиономията и ми изглежда като на рецидивист, а не на "ангелче". Жената е възможно да е много свястна и тн, но това не променя външността и първото впечатление. Може да имаме и различни възприятия за хубаво де.[/offtopic]
Ясно, те франсетата си знаят най-добре.Да не плачем на чужди гробища.Щом няколко хиляди са решили, че им вреди и никой не им обръща внимание...
Ами изнеси се при жмичките!Нали пазара не търпи празно място, ще дойдат други.Няма незаменими.
Колкото до Савченко, тука някои от русофилите имат мокри сънища с нея, няколко дни не им излиза от ума само за нея пишат

Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
-
Ребята,каква е днес тарифата? И аз имам нужда,вместо да мия чинии.