Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот metodito » 11 окт 2020 18:08

THE G.A.M.E написа:Относно Луната аз си имам собствена теория. :mrgreen:
"Янките" са ходили, но реалните кадри, снимки и т.н. материали, не са за обществено ползване.
Макар част от тях все пак да видяха бял свят и там имаше доста интересни неща.
Дори руснаците са запознати, защо "янките" нямат база на Луната и що въобще прекратяват мисиите до там.
Макар при поредната подготвяна, да са пръснали над 4 млрд. ( ако не ме лъже паметта, мразя да ползвам гугъл ) ... Те внезапно прекъсват подготовката с някви шикалкавяния.
За добре запознатите с тамошните порядки е ясно, че се е случило нещо крайно извънредно, за да се откажат ей-така изведнъж, хвърляйки едни милиарди на вятъра.

Между другото, знам тази теория и не ми звучи толкова необичайно. По отношение на извънземните... в маймунда бяха пуснали наскоро един документален филм, който обясняваше как това с "извънземните" посетители е просто заблуждаваща операция. Сигурно 99.7% от клипчетата с чинии, с отвличания и не знам какви щуротии и новини са именно от Щатите. То, малко от малко...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 окт 2020 18:10

Thsmith написа:
metodito написа:Ако бяха кацали на Луната, отдавна щеше да има там тяхна база. Просто такъв им е манталитета на тази военизирана държава.

Изображение

Разкажи ти за лайвстрийма от Луната, през 1969 че ми стана интересно. :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 окт 2020 18:14

Кажете честно за чий хоЙ им е тая база на Луната, ей така да си имат.
Те НАСА до оня ден нямаха ракета да изпращат космонавти до МКС и ползваха руснаците, щото им е по евтино.
Ще строят база на Луната.
И кво ще правят там, още изследват камънаците от мисиите.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 окт 2020 18:26

metodito написа:Разкажи ти за лайвстрийма от Луната, през 1969 че ми стана интересно. :lol:

А не, благодаря. Мен в такива глупости не ме замесвайте. Аз само се хиля отстрани. Нямам намерение да губя време за спор от типа "докажи, че небето не е синьо и цвета му не е конспирация на извънземните". :lol:
Още повече, че е тема която изобщо не ме интересува и нямам намерение да хабя време за да се запознавам с неща, които да поствам ей така, про боно. :lol:

--
Аре оставям ви да нищите конспирациите, а аз отивам да се приготвям за вечеря :lol: Да не вземе някой тиквеник да ми затвори ресторанта заради някакъв грип и пак да ме остави да ям като куче от стиропорени кутийки две седмици :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 окт 2020 18:56

ivan56 написа:Кажете честно за чий хоЙ им е тая база на Луната, ей така да си имат.
Те НАСА до оня ден нямаха ракета да изпращат космонавти до МКС и ползваха руснаците, щото им е по евтино.

Е как защо? За да могат от там да контролират нещо да не падне от ръба на земята. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 окт 2020 18:57

rhaegar написа:
ivan56 написа:Кажете честно за чий хоЙ им е тая база на Луната, ей така да си имат.

Е как защо? За да могат от там да контролират нещо да не падне от ръба на земята. :lol:

Да облъчват хората с химикалката от Мъже в черно и да пращат импулсни сигнали, с които да контролират хората. Бъде по-сериозен.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 окт 2020 19:02

Thsmith написа:
metodito написа:Разкажи ти за лайвстрийма от Луната, през 1969 че ми стана интересно. :lol:

А не, благодаря. Мен в такива глупости не ме замесвайте. Аз само се хиля отстрани. Нямам намерение да губя време за спор от типа "докажи, че небето не е синьо и цвета му не е конспирация на извънземните". :lol:
Още повече, че е тема която изобщо не ме интересува и нямам намерение да хабя време за да се запознавам с неща, които да поствам ей така, про боно. :lol:

--
Аре оставям ви да нищите конспирациите, а аз отивам да се приготвям за вечеря :lol: Да не вземе някой тиквеник да ми затвори ресторанта заради някакъв грип и пак да ме остави да ям като куче от стиропорени кутийки две седмици :lol:

Небето е отражение на фланелките на Левски. Бива ли такава неграмотност :shock:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 окт 2020 19:25

https://www.space.com/nasa-plans-artemi ... -2024.html
Питай НАСА.
Те вече съвсем сериозно говорят за изграждането на мини на астероиди, ти Луната. :lol:
https://medium.com/predict/asteroid-min ... c0e4a5d317
Последна промяна от metodito на 11 окт 2020 19:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 окт 2020 19:26

Thsmith написа:

--

Пак бягаш по тъча.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 11 окт 2020 21:29

Ае, чета в темата за Националния, че па Домуса е най-виновен за загубата от Лапландия :roll:
Не произвежда футболери неговата мама и се налага у титулярите да има 5-6 лъва от Литекс и ЦСКА-София :lol:

Върни се в “Свободна зона”