Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

1944

Мнениеот Drunken_Master » 11 окт 2020 13:56

metodito написа:Както и Операция "Гладио" и бомбата в Болоня и това, че те създават ислямистко чудовище с пари на данъкоплатците си в Афганистан, което се завръща като бумеранг към тях и подобни "весели" неща, МК УЛТРА и тъ нъ.

Операция "Гладио" е причината и за т.нар. "Възродителен процес" между другото...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 окт 2020 13:57

Относно Луната аз си имам собствена теория. :mrgreen:
"Янките" са ходили, но реалните кадри, снимки и т.н. материали, не са за обществено ползване.
Макар част от тях все пак да видяха бял свят и там имаше доста интересни неща.
Дори руснаците са запознати, защо "янките" нямат база на Луната и що въобще прекратяват мисиите до там.
Макар при поредната подготвяна, да са пръснали над 4 млрд. ( ако не ме лъже паметта, мразя да ползвам гугъл ) ... Те внезапно прекъсват подготовката с някви шикалкавяния.
За добре запознатите с тамошните порядки е ясно, че се е случило нещо крайно извънредно, за да се откажат ей-така изведнъж, хвърляйки едни милиарди на вятъра.
Също както многобройните им комисии и агенции, разследващи НЛО и неща свързани със "свръхестественото", похарчили милиарди долари, ама за пред обществото "не са окрили нищо конкретно". :lol:
А през 4-5 години продължават да се създават спец. комисии, с милиарден бюджет.
Или тези средства отиват в "черната каса" и след т'ва никой не знае за к'во се използват, или просто продължават една традиция през годините, при които, ако искаш да покриеш нещо, създай спец. комисия по въпроса. :lol:
Обаче покрай Сноудън и принудата ЦРУ да разсекрети нЕкои неща, излизат доста интересни факти наяве. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 окт 2020 13:57

metodito написа:Ако бяха кацали на Луната, отдавна щеше да има там тяхна база. Просто такъв им е манталитета на тази военизирана държава.

Изображение

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 окт 2020 14:18

Игра, в секцията на НАСА, има почти абсолютно всичко за мисията, като почнеш от обувките, та да свършиш до траекторията на полетите.

А за плоскоземците.
Говорител на вдовицата на Стенли Кубрик направи ясно и кратко изявление по повод разпространения материал:

“Интервюто е лъжа. Стенли Кубрик никога не е бил интервюиран от Патрик Мъри, цялата история е измислена, измамна и невярна.”

Дъщеря му с туит:
Не смятате ли, че той би бил последният човек, който да помага на американското правителство в подобно ужасно предателство на народа?“, пита тя в писмото. „Как може някой да вярва, че един от най-големите защитници на човечеството би извършил такова предателство?“, продължава Вивиан.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 11 окт 2020 14:24

ЕЙ Кажете как се прави фокуса с рязането на човек, на две части :!: :!:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 окт 2020 15:39

Накарахте ме да проверявам кой е тоя Стенли, гадини с гадини. :lol: Само излишни работи.

A.Pinochet

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 окт 2020 15:50

Thsmith написа:Накарахте ме да проверявам кой е тоя Стенли, гадини с гадини. :lol: Само излишни работи.

Някой теб да те накара да направиш нещо, абсурд. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 окт 2020 15:56

Еми... аз скролвам, скролвам се някакви несъществени глупости и само срещам тоя стенли постоянно, рекох да видя какво толкова го закачате все едно е Прометей. :lol:

A.Pinochet

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 окт 2020 17:00

Thsmith написа:Еми... аз скролвам, скролвам се някакви несъществени глупости и само срещам тоя стенли постоянно, рекох да видя какво толкова го закачате все едно е Прометей. :lol:

Сделан в България Стенли
https://youtu.be/LHUlnIF7ThA
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 окт 2020 18:03

ivan56 написа:
metodito написа:
ivan56 написа:
metodito написа:
ivan56 написа:Мастъре тактиката на всички конспиратори е една и съща за всяка една тема. Изграждат си някакви лъжливи основи, без никакви доказателства и почват да градят около тях.
За Луната има прекалено много доказателства.
Освен да четеш глупости от знайни и незнайни конспиратори, вземи чети сериозни източници,защото си много далеч от темата.

А филмите на Стенли Кубрик може ли?
:lol:

Естествено, както и че земята е плоска, в дядо Коледа, чудовището от Лох Нес и тн.

Както и Операция "Гладио" и бомбата в Болоня и това, че те създават ислямистко чудовище с пари на данъкоплатците си в Афганистан, което се завръща като бумеранг към тях и подобни "весели" неща, МК УЛТРА и тъ нъ. За последните две има документирани признания от страна на висши представители на властите. А, да не забравяме оръжията за масово поразяване на Саддам и "спонтанно" организираната Арабска пролет, заедно с всички оранДжеви революции.

Това какво общо има с кацането на Луната :?

Че както преди със СССР и сега с Путинова Русия, така и Щатите, като ти кажат "Какъв хубав ден!" и е хубаво да погледнеш нагоре да видиш дали няма да видиш звезди.

Върни се в “Свободна зона”