Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот boabbb » 09 окт 2020 16:49

Аз доста подробно съм разглеждал историята от тея години и има интересни неща, които меко казано будят съмнения :lol: :lol: Значи, Вернер фон Браун изпуска Корольов, който го изпреварва и в изстрелването на спътник, и в първото излизане на човек в Космоса и след това surprise-surprise американците не само излизат в Космоса, а и преодоляват една камара други препятствия ( траекториите за излитане, път и кацане, както и цялостното произвеждане на кораба ) само за 8 години и цепят мрака с не само достигане, а и кацане на Луната :lol: Леко съмнително изглежда тая работа :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 окт 2020 16:56

ivan56 написа:Нямало монопол през Тошково време, хич дори.
Това са нагли хора.

..... много ясно, че нямаше ;)
Мо-но-пол - Монополът е пълно отсъствие на конкуренция. Думата е от гръцки произход и означава „продавам сам“ ;)
Кажи при Тошо кой беше монополист?
Босичък си, бай Иване ;)
Айде, един ден ще почерпиш, че днес научи една нова дума ;)
[offtopic]Колкото то "... другите кучета ги яли", сещаш ли се какво е общото между тези:
Христо Бонев 96 мача и 47 гола за България
Аян Садъков 89 мача 9 гола
Начко Михайлов 45 мача 23 гола
Чико Дерменджиев 58 мача 19 гола
Тодор Диев 55 мача 16 гола
.........[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Нийл Армстронг

Мнениеот Drunken_Master » 09 окт 2020 17:04

boabbb написа:Аз доста подробно съм разглеждал историята от тея години и има интересни неща, които меко казано будят съмнения :lol: :lol: Значи, Вернер фон Браун изпуска Корольов, който го изпреварва и в изстрелването на спътник, и в първото излизане на човек в Космоса и след това surprise-surprise американците не само излизат в Космоса, а и преодоляват една камара други препятствия ( траекториите за излитане, път и кацане, както и цялостното произвеждане на кораба ) само за 8 години и цепят мрака с не само достигане, а и кацане на Луната :lol: Леко съмнително изглежда тая работа :roll:

Аз продължавам да не вярвам на това, който каквото ще да ми говори...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 окт 2020 17:08

Тук някои хора не знаят, че повече от една мисия е кацала на Луната и руснаците милите са проспали шест лъжливи или колкото са там кацанията...

Стрелбата иска съсредоточаване и ръка в покой и с допинг нещата стават по-лесни. Не забравяйте, че СССР и Югославия бяха по една държава и едната ни супер успешна бойкотирана от Запада олимпиада, а щангистите ни са били като Иван Драго.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Логически великан 99999999.9

Мнениеот Drunken_Master » 09 окт 2020 17:15

Помияра пак кърти с интелект и логическа мисъл...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 09 окт 2020 17:24

Американците направиха филм 2 часа и полвина, там разбиват всички въпроси и доказват, че са първи.
Не съм го гледал.
Чудя как още не са споменали Гулаг в некоя от темите
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 окт 2020 17:45

Red_Neck написа:
Това са нагли хора.

Мо-но-пол - Монополът е пълно отсъствие на конкуренция. Думата е от гръцки произход и означава „продавам сам“ ;)
Босичък си, бай Иване ;)
Айде, един ден ще почерпиш, че днес научи една нова дума ;)
[offtopic]Колкото то "... другите кучета ги яли", сещаш ли се какво е общото между тези:
Христо Бонев 96 мача и 47 гола за България
Аян Садъков 89 мача 9 гола
Начко Михайлов 45 мача 23 гола
Чико Дерменджиев 58 мача 19 гола
Тодор Диев 55 мача 16 гола
.........[/offtopic]

Чакай, малко сега.
Някой пречи ли на Гришата или който и да е да изкара едни пари и да направи работещ продукт.
Домуса ли е виновен, че няма реална конкуренция, защото другите искат да си играйкат.
Само Домуса ли развива футбол, само той ли продава футболен продукт?
Извинявай, това не е монопол.
Вие не предлагате конкурентен продукт, и за тва не ви е виновен Домуса.
Хубаво си ми цитирал уикито ама да беше го цитирал както трябва.
Монополът е пазарна структура със строго определен единствен продавач, който произвежда продукция без близки заместители.
Та вие и другите ръгби или боулинг играете?
Просто не сте му конкурентни.
А тези изброените, сигурно са тези които по Тошково време не сте успели да направите да вкарате в спортната рота и да си ги пишете юноши.
И към теб, дитирамбите за преди 89 и колко сте били репресирани може да си ги пишете в темата без цензура.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Нийл Армстронг

Мнениеот ivan56 » 09 окт 2020 17:48

Drunken_Master написа:
boabbb написа:Аз доста подробно съм разглеждал историята от тея години и има интересни неща, които меко казано будят съмнения :lol: :lol: Значи, Вернер фон Браун изпуска Корольов, който го изпреварва и в изстрелването на спътник, и в първото излизане на човек в Космоса и след това surprise-surprise американците не само излизат в Космоса, а и преодоляват една камара други препятствия ( траекториите за излитане, път и кацане, както и цялостното произвеждане на кораба ) само за 8 години и цепят мрака с не само достигане, а и кацане на Луната :lol: Леко съмнително изглежда тая работа :roll:

Аз продължавам да не вярвам на това, който каквото ще да ми говори...

И ти като шопа. :lol:
"Те такова животно нема", възкликнал шопът, като видял жирафа в зоологическата градина.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 окт 2020 18:48

boabbb написа:
Възхищавай му се още на Киро, има още накъде да копаеме дъното :!: Заради такива идиоти с многогодишни комплекси от ЦСКА и Левски, дето му се кефят на зализания капут, го докарахме до тука :idea:

За това сме си виновни самите ние. Той че прави свинщини, прави ги. Не са обаче по различни от тези на гришата преди години или нашите около Чорни, Божков в цска и тн.
Ние сме си виновни, че докарахме до тук, а не той. Не ни е съсипал той отборите и не ги е напълнил с дългове.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 окт 2020 18:57

Red_Neck написа:
Това са нагли хора.

Държавата беше монополист при социализма във всички сфери. И няма как иначе да бъде, като капиталът бе държавен.

Върни се в “Свободна зона”