Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Аз доста подробно съм разглеждал историята от тея години и има интересни неща, които меко казано будят съмнения
Значи, Вернер фон Браун изпуска Корольов, който го изпреварва и в изстрелването на спътник, и в първото излизане на човек в Космоса и след това surprise-surprise американците не само излизат в Космоса, а и преодоляват една камара други препятствия ( траекториите за излитане, път и кацане, както и цялостното произвеждане на кораба ) само за 8 години и цепят мрака с не само достигане, а и кацане на Луната
Леко съмнително изглежда тая работа 
Леевски, оле
ivan56 написа:Нямало монопол през Тошково време, хич дори.
Това са нагли хора.
..... много ясно, че нямаше
Мо-но-пол - Монополът е пълно отсъствие на конкуренция. Думата е от гръцки произход и означава „продавам сам“
Кажи при Тошо кой беше монополист?
Босичък си, бай Иване
Айде, един ден ще почерпиш, че днес научи една нова дума
[offtopic]Колкото то "... другите кучета ги яли", сещаш ли се какво е общото между тези:
Христо Бонев 96 мача и 47 гола за България
Аян Садъков 89 мача 9 гола
Начко Михайлов 45 мача 23 гола
Чико Дерменджиев 58 мача 19 гола
Тодор Диев 55 мача 16 гола
.........[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- Drunken_Master
- Контакти:
Нийл Армстронг
boabbb написа:Аз доста подробно съм разглеждал историята от тея години и има интересни неща, които меко казано будят съмнения![]()
Значи, Вернер фон Браун изпуска Корольов, който го изпреварва и в изстрелването на спътник, и в първото излизане на човек в Космоса и след това surprise-surprise американците не само излизат в Космоса, а и преодоляват една камара други препятствия ( траекториите за излитане, път и кацане, както и цялостното произвеждане на кораба ) само за 8 години и цепят мрака с не само достигане, а и кацане на Луната
Аз продължавам да не вярвам на това, който каквото ще да ми говори...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Тук някои хора не знаят, че повече от една мисия е кацала на Луната и руснаците милите са проспали шест лъжливи или колкото са там кацанията...
Стрелбата иска съсредоточаване и ръка в покой и с допинг нещата стават по-лесни. Не забравяйте, че СССР и Югославия бяха по една държава и едната ни супер успешна бойкотирана от Запада олимпиада, а щангистите ни са били като Иван Драго.
Стрелбата иска съсредоточаване и ръка в покой и с допинг нещата стават по-лесни. Не забравяйте, че СССР и Югославия бяха по една държава и едната ни супер успешна бойкотирана от Запада олимпиада, а щангистите ни са били като Иван Драго.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
Логически великан 99999999.9
Помияра пак кърти с интелект и логическа мисъл...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Американците направиха филм 2 часа и полвина, там разбиват всички въпроси и доказват, че са първи.
Не съм го гледал.
Чудя как още не са споменали Гулаг в некоя от темите
Не съм го гледал.
Чудя как още не са споменали Гулаг в некоя от темите
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Red_Neck написа:ivan56 написа:Нямало монопол през Тошково време, хич дори.
Това са нагли хора.
Мо-но-пол - Монополът е пълно отсъствие на конкуренция. Думата е от гръцки произход и означава „продавам сам“
Босичък си, бай Иване
Айде, един ден ще почерпиш, че днес научи една нова дума
[offtopic]Колкото то "... другите кучета ги яли", сещаш ли се какво е общото между тези:
Христо Бонев 96 мача и 47 гола за България
Аян Садъков 89 мача 9 гола
Начко Михайлов 45 мача 23 гола
Чико Дерменджиев 58 мача 19 гола
Тодор Диев 55 мача 16 гола
.........[/offtopic]
Чакай, малко сега.
Някой пречи ли на Гришата или който и да е да изкара едни пари и да направи работещ продукт.
Домуса ли е виновен, че няма реална конкуренция, защото другите искат да си играйкат.
Само Домуса ли развива футбол, само той ли продава футболен продукт?
Извинявай, това не е монопол.
Вие не предлагате конкурентен продукт, и за тва не ви е виновен Домуса.
Хубаво си ми цитирал уикито ама да беше го цитирал както трябва.
Монополът е пазарна структура със строго определен единствен продавач, който произвежда продукция без близки заместители.
Та вие и другите ръгби или боулинг играете?
Просто не сте му конкурентни.
А тези изброените, сигурно са тези които по Тошково време не сте успели да направите да вкарате в спортната рота и да си ги пишете юноши.
И към теб, дитирамбите за преди 89 и колко сте били репресирани може да си ги пишете в темата без цензура.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Re: Нийл Армстронг
Drunken_Master написа:boabbb написа:Аз доста подробно съм разглеждал историята от тея години и има интересни неща, които меко казано будят съмнения![]()
Аз продължавам да не вярвам на това, който каквото ще да ми говори...
И ти като шопа.
"Те такова животно нема", възкликнал шопът, като видял жирафа в зоологическата градина.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
boabbb написа:
Възхищавай му се още на Киро, има още накъде да копаеме дънотоЗаради такива идиоти с многогодишни комплекси от ЦСКА и Левски, дето му се кефят на зализания капут, го докарахме до тука
За това сме си виновни самите ние. Той че прави свинщини, прави ги. Не са обаче по различни от тези на гришата преди години или нашите около Чорни, Божков в цска и тн.
Ние сме си виновни, че докарахме до тук, а не той. Не ни е съсипал той отборите и не ги е напълнил с дългове.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Red_Neck написа:ivan56 написа:Нямало монопол през Тошково време, хич дори.
Това са нагли хора.
Държавата беше монополист при социализма във всички сфери. И няма как иначе да бъде, като капиталът бе държавен.