rhaegar написа:Тоя не беше ли в Нотингам по едно време?
Димитър Евтимов беше там, той сега е при нас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Тоя не беше ли в Нотингам по едно време?
suareshampion написа:boabbb написа:Тренер, момчето го биваТам ще му е някъде цената ...
Не бе ,не го бива ,ти луд ли си ?Хендерсън е с класи над него .
Много ясно ,че го бива .Идеален заместник на Джерард. Перфектен . Нашия щом ходи да го гледа до Германия ,значи интереса е сериозен. А преди да тръгне за Германия ,да не мислиш ,че незнае колко струва Дракслер ?Много ясно ,че знае.
Тоя модераторчето как ме дразни не е истина. Пак ми изтрил коментара от сутринта. Що триеш бе ? Кой те избра тебе за модератор бе ? Кой да ти дава право да триеш на тебе бе ? Ей как плачеш за шамари ти ..ей ако те напипам тебе .леле ще те смачкам ей въздухар
Ай отговаряйййййй шо триеш бе ,кво ми мълчиш като п.тка ?
Аре бе еййй
ай да те чуя
не ми бегай бе ей
кво ми бегаш и ми излизаш и ми гледаш като гост ?
ау ти ква г.ида си братче
аре ела бе еййййййййййййййййййййййййй ми.ок с ми.ока ти
Няма ли кой да го изгония тоя бе ??????????????????
ебати противното момченце
Що прайш свирки на котенцето бе ? И на останалите котенца ? Кажи бе ? Обратен ли си ти бе еййй ? Мразя педер.сите да знаеш ...вида ли те някъде ,ще те смачкам ей ляв храст
Боли те истината ,нали ? За това триеш . Знам аз. Ама нали знаеш ,че колкото ида триеш ,тя истината си остава една и съща ? Нали бе ?
3 години некви шматки тука ми се прайте на разбирачи .Ей ши ва изпапкам ей сладури
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Абе какво се случи с Кашчей ? Жена му да не му е спряла интернета ?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
[/offtopic]Warped написа:Drunken_Master написа:Абе какво се случи с Кашчей ? Жена му да не му е спряла интернета ?
Кашчей е dust.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Сериозно ли не знаете кой е Дъст
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта