ivan56 написа:
Вие следващата година ли станахте шампион или се бъркам
Що им отнемаш затапката
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivan56 написа:
Вие следващата година ли станахте шампион или се бъркам
delqnski47 написа:Groucho написа:metodito написа:Eminem написа:metodito написа:(като не мога да плувам за какво ми е морето?)
Да гледаш секси мацки по бански.
Това е дабъл демидж, човек: ще гледам хора, които плуват, докато аз не мога и жени, които нямам, че и по гащи.
![]()
![]()
Събираш пари, купуваш една 20 метрова яхта и си решаваш проблемите. Ще плаваш с яхтата, жените по гащи ще са на нея и всички ще гледат теб
Мето,не го слушай тоя . Мани ги тея курви![]()
Земи некоя дет ще те гледа така като 11 годишно левскарче титлата
![]()
Drunken_Master написа:daduradam написа:Естествено, че не еКак може да не харесва нещо, което ти харесваш
![]()
![]()
Какво общо има пък това ? "Приятели" си е велик сериал и дори и 10-тият сезон си беше страхотен. Кое му е надцененото ? После направиха опит за "Джоуи", но само първият сезон беше интересен.
Иначе:
Бягство от затвора (до втори сезон)
Изгубени (до трети сезон)
Д-р Хаус (до пети сезон)
Приятели
Двама мъже и половина (до трети сезон)
АЛФ
Всички обичат Реймънд
Мостът (до втори сезон)
Кървава линия
Семейство Кенеди
От българските:
Тя и той
Под прикритие (до втори сезон), като изключим плагиатството от другите продукции
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

metodito написа:delqnski47 написа:Groucho написа:metodito написа:Eminem написа:metodito написа:(като не мога да плувам за какво ми е морето?)
Да гледаш секси мацки по бански.
Това е дабъл демидж, човек: ще гледам хора, които плуват, докато аз не мога и жени, които нямам, че и по гащи.
![]()
![]()
Събираш пари, купуваш една 20 метрова яхта и си решаваш проблемите. Ще плаваш с яхтата, жените по гащи ще са на нея и всички ще гледат теб
Мето,не го слушай тоя . Мани ги тея курви![]()
Земи некоя дет ще те гледа така като 11 годишно левскарче титлата
![]()
Стига да не ме гледа като стар цесекар мач между ЦСКА-София и ЦСКА 1948, няма проблем.
pomiqrat написа::lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fM9wnGIlDsc[/youtube]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта