Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Удри
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2MapdEkEUIk[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2MapdEkEUIk[/youtube]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Groucho написа:"Отгледан от вълци" също започва интересно. Може да стане приличен сериал.
Има вече епизод 4 и 5
MuFc1878 написа:Има вече епизод 4 и 5
Да, гледах ги. Нещо сбози доста сценария, а и актьорите са зле...
Ще му тегля една майна, ако скоро не се появи некоя голема извънземна змия
modor написа:Преди няколко години по бтв комеди даваха един сериал за едни ирландци, които живееха в щатите. Имаха някакъв бар. Имаше един шантав чичо дето им досаждаше. Някой помни ли го

"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
metodito написа:Eminem написа:metodito написа:(като не мога да плувам за какво ми е морето?)
Да гледаш секси мацки по бански.
Това е дабъл демидж, човек: ще гледам хора, които плуват, докато аз не мога и жени, които нямам, че и по гащи.
Събираш пари, купуваш една 20 метрова яхта и си решаваш проблемите. Ще плаваш с яхтата, жените по гащи ще са на нея и всички ще гледат теб
- modor
- Контакти:
nghcvth написа:modor написа:Преди няколко години по бтв комеди даваха един сериал за едни ирландци, които живееха в щатите. Имаха някакъв бар. Имаше един шантав чичо дето им досаждаше. Някой помни ли го
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- metodito
- Контакти:
Groucho написа:metodito написа:Eminem написа:metodito написа:(като не мога да плувам за какво ми е морето?)
Това е дабъл демидж, човек: ще гледам хора, които плуват, докато аз не мога и жени, които нямам, че и по гащи.
![]()
![]()
![]()
Събираш пари, купуваш една 20 метрова яхта и си решаваш проблемите. Ще плаваш с яхтата, жените по гащи ще са на нея и всички ще гледат теб
Пак няма да мога да плувам. Не ме кефи. Аз жена по гащи (или без) да остане не ми трябва море.
- delqnski47
- Контакти:
Groucho написа:metodito написа:Eminem написа:metodito написа:(като не мога да плувам за какво ми е морето?)
![]()
![]()
Мето,не го слушай тоя . Мани ги тея курви
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Groucho написа:metodito написа:Eminem написа:metodito написа:(като не мога да плувам за какво ми е морето?)
![]()
![]()
Мето,не го слушай тоя . Мани ги тея курви![]()
Земи некоя дет ще те гледа така като 11 годишно левскарче титлата
![]()
Вие следващата година ли станахте шампион или се бъркам
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...