Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Абе, хубаво е тоя отбор да показва живот от време на време. Дано е по-често занапред.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
!
Groucho написа:Иначе, дузпата вкара въздух в отбора на Пиоли, а торинци са трагедия в защита без Киелини.
...и Де Лихт ! Треньора обаче е основният проблем...
П.С.
Регистрирал си се във форума на Юве май...
Имаме нов потребител Pirlo21
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Когато само кучето може да

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- JackPackage
- Контакти:
ivan56 написа:Въпрос към софиянци.
Я ми кажете, как да стигна до бул България 51(има Джъмбо), че днес навигацията ми изкарва някакъв друг маршрут, който ме бута през центъра(това искам да избегна).Четох, че май има ремонт, това ли е опцията само или има и други алтернативни маршрути, защото онзи ден съвсем друг маршрут ми изкара.
Бургаския "фен" на Плешивия наркоман - прекарва те през центъра щото Околовръза е затворен за ремонт от Горубляне до Арената в Младост и те кара през центъра. Отделно квадрата НДК, Черни връх, Борис III, Околовръза си евава капаците от задръствания. Вчера сме пътували от СУ през ВМА до пазара в КрасноЕ село около час и нещо
Един приятел, който живее в Панчарево, сега слезе до центъра за 2 часа без 5-10 мин (през Бистрица)
Само Дани Фонтани може да прави едновременно ремонти на Каблешков и България (от Г.Делчев до Каблешков)
А 2 месеца в "карантината" си бараха топките като нямаше една кола по улиците
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Drunken_Master написа:Регистрирал си се във форума на Юве май...![]()
![]()
Имаме нов потребител Pirlo21
Ц.
JackPackage написа:А 2 месеца в "карантината" си бараха топките като нямаше една кола по улиците
Е, нали и пътищарите трябваше да се пазят от пандемичната симптоматика
Само с роботи можеше да се изпълни повелята ти и да се асфалтира по време на карантината.
10 такива
[rimg]https://www.sideshow.com/storage/product-images/4000122/t600_terminator_square.jpg[/rimg]
плюс 5 лопати и 5 гребла
JackPackage написа:А 2 месеца в "карантината" си бараха топките като нямаше една кола по улиците
От една страна - НЕ, не беше така. По цяла София можеха да се видят цигани с лопати, жълти жилетки и щателно поставени на гушката маски. 1 пълни дупката, 9 спазват социална дистанция от две педи и го съветват. За мерките, вероятно.
Обаче от друга страна - ДА, и топките си бараха.
П.П. ...между другото - и ремонта на България нагоре към Бояна го правеха през карантината. Просто участъкът е огромен и ще са им нужни едни 6-8 месеца. И то - ако поне петима от циганите, дето се шляят там, почнат да работят...
П.П.П. За да спазя мерките: Нищо против циганите, black lives matter! (...пък и като има кой да им дава баница, те какво са виновни?)
Real написа:JackPackage написа:А 2 месеца в "карантината" си бараха топките като нямаше една кола по улиците
От една страна - НЕ, не беше така. По цяла София можеха да се видят цигани с лопати, жълти жилетки и щателно поставени на гушката маски. 1 пълни дупката, 9 спазват социална дистанция от две педи и го съветват. За мерките, вероятно.
Обаче от друга страна - ДА, и топките си бараха.
П.П. ...между другото - и ремонта на България нагоре към Бояна го правеха през карантината. Просто участъкът е огромен и ще са им нужни едни 6-8 месеца. И то - ако поне петима от циганите, дето се шляят там, почнат да работят...
П.П.П. За да спазя мерките: Нищо против циганите, black lives matter! (...пък и като има кой да им дава баница, те какво са виновни?)
Позната ми разправя някаква манчестърска магистрала (около 60 км) я затворили в 20 часа и отворили в 06 преасфалтирана.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Едната отсечка посока Бояна я направиха бързо. Обаче към детелината 2 седмици си драпат макарите и почти нищо не правиха
Дано от мол България до бул. Гоце Делчев са по-експедитивни, че е мазало особено след 17 часа.
pomiqrat написа:Позната ми разправя някаква манчестърска магистрала (около 60 км) я затворили в 20 часа и отворили в 06 преасфалтирана.
Не бе тва е междуселския път за кравите
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
JackPackage написа:
А 2 месеца в "карантината" си бараха топките като нямаше една кола по улиците
Нали хората трябва първо да видят, че има ремонт, бе, пъпеш. Иначе ще обявят новия хасфалт за измама и ще плюят по властта
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]