delqnski47 написа:pomiqrat написа:delqnski47 написа:Warped написа:delqnski47 написа:Warped написа:Преди 2 седмици мислех че си купувам много хубав телефон.
После се "установи", че съм купил боклук, ТА не си купувай алкател 1c.
Не е лош според мен телефона, но всички други казват че е много зле
Кой те излъга за Алкатела ,батко..
Еми аз се излъгах, за 80 кинта толкова
Да ги беше дал за пиенье
80 лева за телефон,ба го у евреина

Вчера по телефона ми предложиха алкател за лев и супер оферта за безплатни минути и нам си колко хиляди мб. Отказах им и ми предложиха с 4 хил мб повече от сегашните ми само с левче повече от настоящия ми план. Това устройва ли ни. Не. Пак почна да бълва някакви работи и й пожелах лек ден и затворих, че ми наду главата да чете 4 минути мобилни планове.
Ако искаш да те остави,почни да я зарибяваш.След 15 секунди ще ти затвори телефона.Личен опит

Преди години всяка събота по две сектанки ми звъняха сутрин на вратата да ми говорят за Бог и да ме канят да ходя при тях. Откачах. Първия път беше забавно. Проведохме спор. Оказа се, че името на Бог е Йехова. После ми идваше да ги убия. Лягам към 6 и 9 без нещо звънят изродите. Вече знам кой е и излизам гол до кпъста с къси дънки. Тогава бях убавец гол до кръста

Втрещиха се и ме гледат право в очите. Едната ми говори. Прекъсвам я.
Вярваш ли в Господ
Да. Той е всичко. Тавкякъсе около нас.
Разкопчавам си колана и копчето. Свъквам ципа. Гледам втрещетите им погледи.
Аз съм Господ
Как ти си Господ
Така. Избрах ви да дойдете при мен тази сутрин и да правим секс.
Събух дънките и си подавам ръцете да ми дадат техните. Милите са вцепениха. Настоявам, че съм Господ, а те са неверници и ще горят в Ада. Повече сектанти не са ми звънели.