Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- action66
- Контакти:
Re: Евроатлантическата мафия нагласи вота в Австрия!
И аз така мисля. Но връщането на европейците към историческите им корени и отбрана на културните и народностни ценности е перспектива. Сега спряха националния вот на австрийците,изманипулираха вота в Шотландия,натискат каталунците в порива им към свобода,натискат британците да не напускат ЕС,вдига се шум за тенденциите във Франция,Белгия и Германия. И извода е прост. ЕС е провален политически проект. Икономически проект може да бъде. Но не и политически. Така че бъдещето е връщане към корените ни,възстановяване на ЕИО и закриване на ЕС. Всичко друго си е "мижи да те лажем".
Какво ви пука в България вота се редактира всеки път и ни баламосват по медиите разни мишки наричащи се журналисти .. и нищо. 113-ти по свобода на словото станахме! Преди 5 години бяхме 58ми. Тоталитарен режим и ви лъжат че са демократи и пак нищо. Робски работи.
Re: Обкръжават Русия, както през 1941-а
1982 написа:язе написа:fan_na_putin написа:язе написа:Виж ми подписа.
Много е добър!
Да виждаш притеснение в руснака? Той просто се готви за следващата си жертва- този път НАТО и САЩ. Ей, не им увряха главите на лабавите китки...
Само пазете тенекиите, като летят около Турция, докато дебнете за поредната си жертва.![]()
Както и, ако летят около световни търговски центрове. Че всички помним как свърши това. 3000+ multi kill.

-
action66 написа:И аз така мисля. Но връщането на европейците към историческите им корени и отбрана на културните и народностни ценности е перспектива. Сега спряха националния вот на австрийците,изманипулираха вота в Шотландия,натискат каталунците в порива им към свобода,натискат британците да не напускат ЕС,вдига се шум за тенденциите във Франция,Белгия и Германия. И извода е прост. ЕС е провален политически проект. Икономически проект може да бъде. Но не и политически. Така че бъдещето е връщане към корените ни,възстановяване на ЕИО и закриване на ЕС. Всичко друго си е "мижи да те лажем".
Подкрепям това мнение на 100%! Най-късно до 5 години в Европа ще настъпят сериозни промени!
smuglyanka написа:action66 написа:И аз така мисля. Но връщането на европейците към историческите им корени и отбрана на културните и народностни ценности е перспектива. Сега спряха националния вот на австрийците,изманипулираха вота в Шотландия,натискат каталунците в порива им към свобода,натискат британците да не напускат ЕС,вдига се шум за тенденциите във Франция,Белгия и Германия. И извода е прост. ЕС е провален политически проект. Икономически проект може да бъде. Но не и политически. Така че бъдещето е връщане към корените ни,възстановяване на ЕИО и закриване на ЕС. Всичко друго си е "мижи да те лажем".
Подкрепям това мнение на 100%! Най-късно до 5 години в Европа ще настъпят сериозни промени!
Абе няма да е много. Във Франция и там Оланд посмъртно няма да спечели изборите. Другите варианти са Лю Пен И Саркози, като и двата варианта са в пъти по-добри от сегашния. Италианците и те са настръхнали срещу либерастката европейска политика, и там нещата отиват към крайно дясно. Вишеградските държави ги знаем на какви позиции са...ами те не останаха

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
CTAHKO написа:Абе няма да е много. Във Франция и там Оланд посмъртно няма да спечели изборите. Другите варианти са Лю Пен И Саркози, като и двата варианта са в пъти по-добри от сегашния. Италианците и те са настръхнали срещу либерастката европейска политика, и там нещата отиват към крайно дясно. Вишеградските държави ги знаем на какви позиции са...ами те не останаха
НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД няма да пусне кокала/властта така лесно, както на нас ни се иска за съжаление!

Мъката на този свят е по-малко от тъпотата... Първо, гласовете не са електронни, а по пощата. Електронно гласуване има само в Естония, Норвегия и Швейцария (за Европа). Второ, дори опонентът е признал поражението си след преброяването на гласовете, иначе защо не е поискал преброяване при толкова близки резултати, имайки предвид че са на балотаж?
язе написа:fan_na_putin написа:язе написа:Виж ми подписа.
Много е добър!
Да виждаш притеснение в руснака? Той просто се готви за следващата си жертва- този път НАТО и САЩ. Ей, не им увряха главите на лабавите китки...
Готви се за следващата водка и парче черен хляб

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
язе написа:fan_na_putin написа:язе написа:Виж ми подписа.
Много е добър!
Е те вечно надрусаните янки най-много да завъртят още един долнопробен крек и да се помислят за Рамбо. Те затова надрусаняците не мислят за проблемите си.

damyanov1963 написа:tirion написа:И през 1941 кои са я обкръжили Русия-Полша,Литва,Латвия,Естония и Финландия ли?
Сигурно има предвид Китай, Монголия и Япония.
Не и през 1941 година е обкръжена от Полша, Финландия, Литва, Латвия и Естония, с едни води войни, откъсва територии от Полша и Финландия, а Литва, Латвия и Естония окупира и присъединява към СССР. Като заради войната с Финландия, СССР е изключен от ОН. Сега отново тези страни нагло я обкръжават, като Украйна вече плати за тази си наглост.