Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот 1982 » 18 апр 2016 19:48

Ънкъл Сам е другата страна на монетата на Александров, какво да го коментирам, на него това му е целта - да ви провокира. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 18 апр 2016 19:50

1982 написа:Ънкъл Сам е другата страна на монетата на Александров, какво да го коментирам, на него това му е целта - да ви провокира. :lol: :lol: :lol:

То е толкова очевидно, че не виждам защо колегите му се връзват. Даже понякога си мисля, че двамата са един и същ човек и нарочно пишат глупости, за да се правят на интересни.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 апр 2016 20:53

На мен ми е по-интересна подбудата на подобни хора, защо го правят, дали някой им плаща наистина, за да сеят раздори по форуми и сайтове, или го правят от някаква извратена лична подбуда ?!

п.п.: и, понеже винаги, когато осъзная, че не съм прав за нещо, държа да се извиня, искам да ти се извиня, че те набеждавах по едно време, че ти си поредният профил на Александров, не бях прав и грешката е изцяло моя, за което пак се извинявам. :oops: :oops:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 апр 2016 21:00

1982 написа:На мен ми е по-интересна подбудата на подобни хора, защо го правят, дали някой им плаща наистина, за да сеят раздори по форуми и сайтове, или го правят от някаква извратена лична подбуда ?!

п.п.: и, понеже винаги, когато осъзная, че не съм прав за нещо, държа да се извиня, искам да ти се извиня, че те набеждавах по едно време, че ти си поредният профил на Александров, не бях прав и грешката е изцяло моя, за което пак се извинявам. :oops: :oops:

Имам някакъв бегъл спомен, че Достоевски кръщава един от романите си "Идиот", не защото героят страда от мецицински идиотизъм, а защото отговаря на старогръцко значение на думата-човек, който не полага никакъв съзнателен труд, за благото на обществото.
Дали е вярно не знам, но определено такива хора са вредни! Тяхното АЗ е ухилена маймуна пред огледалото, която се радва сама на себе си, и на номерата, които прави.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 18 апр 2016 21:06

1982 написа:На мен ми е по-интересна подбудата на подобни хора, защо го правят, дали някой им плаща наистина, за да сеят раздори по форуми и сайтове, или го правят от някаква извратена лична подбуда ?!

И аз не съм съгласен с тезите на много от русофилите във форума, но с доста от тях могат да се водят интелигентни дискусии, а точно троловете от двете страни гледат да насаждат омраза. Няма нужда даже да ги изброявам, те си се знаят.

Нак-странни са ми троловете като Станко, които имат капацитет, ама нарочно тролят за забавление във форума. Повечето неща даже не ги и мислят, които ги пишат.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 апр 2016 21:35

Soulen написа:Нак-странни са ми троловете като Станко, които имат капацитет, ама нарочно тролят за забавление във форума. Повечето неща даже не ги и мислят, които ги пишат.

Що да е тролене 8-) Просто съм реалист и отварям очите на заблудените люде като вас 8-) А тролене е това вашето, макар и несъзнателно 8-) Щото ежедневно се връзвате на еврейската пропагандна машина и се скъсвате да ни обяснявате, как "добрият" капитализъм победил "лошият" социализъм, а не виждате, че целия свят е тръгнал точно към социализъм и тоталитаризъм и единствената пречка за тоталното му налагане са точно бившите социалистически държави 8-) Същите тези, по които плюете всеки ден! Но това по никакъв начин не ви пречи да сте върлите антикомунисти и в същия момент да подкрепяте налагането на комунизъм и тоталитаризъм 8-) Факт :!:

П.П. Ей на, в другата тема зададох един елементарен въпрос, напълно аргументиран отговор, така и не получих 8-) Бях пуснал тема, но я сляха с другата, ама както и да е 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 апр 2016 21:41

РУБЛАНКО ....

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 апр 2016 21:44

Комсомолец :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 18 апр 2016 21:51

CTAHKO написа:
Soulen написа:Нак-странни са ми троловете като Станко, които имат капацитет, ама нарочно тролят за забавление във форума. Повечето неща даже не ги и мислят, които ги пишат.

Що да е тролене 8-) Просто съм реалист и отварям очите на заблудените люде като вас 8-) А тролене е това вашето, макар и несъзнателно 8-) Щото ежедневно се връзвате на еврейската пропагандна машина и се скъсвате да ни обяснявате, как "добрият" капитализъм победил "лошият" социализъм, а не виждате, че целия свят е тръгнал точно към социализъм и тоталитаризъм и единствената пречка за тоталното му налагане са точно бившите социалистически държави 8-) Същите тези, по които плюете всеки ден! Но това по никакъв начин не ви пречи да сте върлите антикомунисти и в същия момент да подкрепяте налагането на комунизъм и тоталитаризъм 8-) Факт :!:

П.П. Ей на, в другата тема зададох един елементарен въпрос, напълно аргументиран отговор, така и не получих 8-) Бях пуснал тема, но я сляха с другата, ама както и да е 8-)

Колко пъти да се аргументирам, че СССР подкокуроса Хитлер да избива евреи, за да си изградят образ на мъченици, да създадат своя собствена държава и да държат единствената държава в света по него време, която може да ги победи в ъгъла. Виждаш хората начело на СССР и разбираш, че евреите управляат СССР и Путинка, а Путинка няма нищо против да е матрьошка, защото е омаян от любимото средство на евреите: парите.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 18 апр 2016 22:00

Извинението е прието.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Върни се в “Свободна зона”