Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ънкъл Сам е другата страна на монетата на Александров, какво да го коментирам, на него това му е целта - да ви провокира.![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:На мен ми е по-интересна подбудата на подобни хора, защо го правят, дали някой им плаща наистина, за да сеят раздори по форуми и сайтове, или го правят от някаква извратена лична подбуда ?!
п.п.: и, понеже винаги, когато осъзная, че не съм прав за нещо, държа да се извиня, искам да ти се извиня, че те набеждавах по едно време, че ти си поредният профил на Александров, не бях прав и грешката е изцяло моя, за което пак се извинявам.![]()
1982 написа:На мен ми е по-интересна подбудата на подобни хора, защо го правят, дали някой им плаща наистина, за да сеят раздори по форуми и сайтове, или го правят от някаква извратена лична подбуда ?!
п.п.: и, понеже винаги, когато осъзная, че не съм прав за нещо, държа да се извиня, искам да ти се извиня, че те набеждавах по едно време, че ти си поредният профил на Александров, не бях прав и грешката е изцяло моя, за което пак се извинявам.![]()
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Нак-странни са ми троловете като Станко, които имат капацитет, ама нарочно тролят за забавление във форума. Повечето неща даже не ги и мислят, които ги пишат.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Soulen написа:Нак-странни са ми троловете като Станко, които имат капацитет, ама нарочно тролят за забавление във форума. Повечето неща даже не ги и мислят, които ги пишат.
Що да е троленеПросто съм реалист и отварям очите на заблудените люде като вас
А тролене е това вашето, макар и несъзнателно
Щото ежедневно се връзвате на еврейската пропагандна машина и се скъсвате да ни обяснявате, как "добрият" капитализъм победил "лошият" социализъм, а не виждате, че целия свят е тръгнал точно към социализъм и тоталитаризъм и единствената пречка за тоталното му налагане са точно бившите социалистически държави
Същите тези, по които плюете всеки ден! Но това по никакъв начин не ви пречи да сте върлите антикомунисти и в същия момент да подкрепяте налагането на комунизъм и тоталитаризъм
Факт
П.П. Ей на, в другата тема зададох един елементарен въпрос, напълно аргументиран отговор, така и не получихБях пуснал тема, но я сляха с другата, ама както и да е
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Thsmith, tmanolov и 8 госта