Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 19 май 2016 01:03

fcb_bg написа:Не ми се изрязва поста - Щатите с кого започнаха война заради Кулите? Кой финансира атентата, а кой го отнесе? Ся почнаха да поизплуват лайната - частни искове, вето на Обама, ма кел файда, милиони мъже, жени и деца се гътнаха, щото САЩ не потърси сметка от своя съюзник.

Ех, тия Щати ...... :lol: :lol: :lol:

Те "милиони мъже, жени и деца се гътнаха" и от руските инвазии в Афганистан, Чечня, Сирия, Украйна, Грузия и т.н., ама за тези избити хора не жалиш, нали, псевдо-моралисте ??! ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 май 2016 06:13

fcb_bg написа:Не ми се изрязва поста - Щатите с кого започнаха война заради Кулите? Кой финансира атентата, а кой го отнесе? Ся почнаха да поизплуват лайната - частни искове, вето на Обама, ма кел файда, милиони мъже, жени и деца се гътнаха, щото САЩ не потърси сметка от своя съюзник.

Кой пост и какво общо има това с немеца и червения площад? Някога да си ме виждал да пиша за правата на афганистанците или за причините САЩ или СССР да ги нападат? :lol: Не се правя, че ме интересува дали някой ги напада или не. Не ме интересува какви талибани са в СА или в Иран... все талибани.
Други играят ролята на загрижени. Интересува ме само как се отразява това на мен и на хората около мен. Нищо повече.

fcb_bg написа:
Thsmith написа:И къде съм споменавал нещо за неопровержими доказателства, права и тн? Или че ме интересуват гражданските права в Либия или някоя подобна талибанска държава? :lol:
Тук други хора го играят на много загрижени за доброто на държавите съюзници на Путин :lol: Други постоянно пускат глупости за лалета, паркове за рециклирани боклуци и етк. Аз много пъти съм казвал, че изобщо не ми пука за тях. Не съм лицемер... интересуват ме до толкова, че да ми доставят възможно най евтин петрол и да си седят по пустините. Толкоз...

Този пост си лъха на лицемерие.

Ок, другия път ще се разплача и ще кажа колко съм загрижен за тях и колко ме интересуват. Ще говоря за демокрация и бла бла :lol: Ей така.. да не ти изглежда лицемерно. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 май 2016 09:00

Thsmith написа:И къде съм споменавал нещо за неопровержими доказателства, права и тн? Или че ме интересуват гражданските права в Либия или някоя подобна талибанска държава? :lol:
Тук други хора го играят на много загрижени за доброто на държавите съюзници на Путин :lol: Други постоянно пускат глупости за лалета, паркове за рециклирани боклуци и етк. Аз много пъти съм казвал, че изобщо не ми пука за тях. Не съм лицемер... интересуват ме до толкова, че да ми доставят възможно най евтин петрол и да си седят по пустините. Толкоз...

Има няколко положения тука. Първо, нашия петрол ( за България ) в голямата си част е сорт "Урал" ( просто "Нефтохим" не може да обработва "Брент" ) и идва изключително от Русия, така че допира с чаршафите в тая тема е само в регулацията на цените, т.е. индиректен. И второ, ти би трябвало да си срещу действията на САЩ и Франция в този случай, защото тъкмо те доведоха до наплива на муджахидини към Европа :? Прав ли съм :?: Моето мнение е леко подобно на твоето - суровините от тях да не са с надута цена и да ги оставиме да си живеят както си знаят, БЕЗ ДА ГИ РЪЧКАМЕ ( тука съм твърдо против САЩ и НАТО ). А иначе по принцип съм против, също така, понятието "ислямска република" , в частност това, да се пребиват, например, жените с камъни при изневяра ( т.е. шериата )
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 19 май 2016 11:54

Стратегически бомбардировач В-52 се е разбил малко след излитане в авиобаза Андерсън (PGUA), разположена на остров Гуам, съобщават от ВВС на САЩ.

Седемчленният екипаж е оцелял, няма жертви и на земята.

Самолетът се е запалил при излитане и е паднал в близост до стоянката с авиационна техника. Назначена е комисия за разследване причиите за аварията.

На борда на бомбардировача не е имало въоръжение. Самолетът е излетял с пълен товар от гориво, вземат се мерки за предотвратяване на замърсяване на района.

От 2004 г. американските ВВС започват да разполагат на ротационен принцип бобардировачи B-1, B-2 и B-52, за да засилят военното си присъствие в Тихоокеанския регион.

През 2008 г. се разбива друг В-52, като тогава загива шестчленният екипаж. Самолетът е трябвало да вземе участие в парада по случай Деня на освобождение на Гуам, който отбелязва завземането на острова от американската армия по време на Втората световна война.

Също през 2008 г., в авиобазата при излитане се разбива стратегически бомбардировач В-2, двучленният екипаж успешно се катапултира.
AP
пп. Радвам се, че няма загинали. Тези неща ги е имало и винаги ще ги има, докато има авиация.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 май 2016 12:24

Б-52 е много дърт самолет, колко и да го модернизират, старото си е старо. Но го държат в експлоатация още, понеже от Б-2 няма достатъчно бройки, тъй като струва майка си и баща си за производство. :lol: :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 май 2016 12:32

1982 написа:Б-52 е много дърт самолет, колко и да го модернизират, старото си е старо. Но го държат в експлоатация още, понеже от Б-2 няма достатъчно бройки, тъй като струва майка си и баща си за производство. :lol: :lol: :lol:

Ами тогава защо не направят като всички компании и да си изнесат производството в Азия и да им ги направят по-евтино.
По принцип не подкрепят такава политика и е срам за мен да виждам адидас например произведен по азиатските страни. Все едно не може да се направи в Германия или някъде в Европа. Никога няма да разбера една такава политика в която даваш хляба си на някакви на другия край на света.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 май 2016 12:48

Player написа:
1982 написа:Б-52 е много дърт самолет, колко и да го модернизират, старото си е старо. Но го държат в експлоатация още, понеже от Б-2 няма достатъчно бройки, тъй като струва майка си и баща си за производство. :lol: :lol: :lol:

Ами тогава защо не направят като всички компании и да си изнесат производството в Азия и да им ги направят по-евтино.
По принцип не подкрепят такава политика и е срам за мен да виждам адидас например произведен по азиатските страни. Все едно не може да се направи в Германия или някъде в Европа. Никога няма да разбера една такава политика в която даваш хляба си на някакви на другия край на света.

Всичко е пари бе пич, що да не им излезе на Адидас маратонката, 20 долара като я сглобят в Китай примерно, а не 40 в Германия.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 май 2016 13:00

Тез тъпаци им падаше тоя самолет още на младините му. И сипваше ядрени бомби върху цивилна територия. Чужда, разбира се - стара традиция си е американец да пази границата си нейде до Испания, примерно. Адски късмет, че не е станал големия сакатлък навремето.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 май 2016 13:03

Player написа:

Е, това все пак е супер технологичен военен самолет, как ще го правят извън САЩ ?! Плюс това, надали ще се съкратят много разходите, тъй като при него материалите и техниката са съществената част от цената. Не работната ръка. :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 май 2016 13:06

fcb_bg написа:Тез тъпаци им падаше тоя самолет още на младините му.

Щото пък вашата гордост - тенекията Ту-160, дето е много по-съвременен самолет, не пада, нали ??! :mrgreen: :mrgreen:

http://www.segabg.com/article.php?issueid=996&sectionid=4&id=00006

Върни се в “Свободна зона”