Thsmith написа:И къде съм споменавал нещо за неопровержими доказателства, права и тн? Или че ме интересуват гражданските права в Либия или някоя подобна талибанска държава?
Тук други хора го играят на много загрижени за доброто на държавите съюзници на Путин

Други постоянно пускат глупости за лалета, паркове за рециклирани боклуци и етк. Аз много пъти съм казвал, че изобщо не ми пука за тях. Не съм лицемер... интересуват ме до толкова, че да ми доставят възможно най евтин петрол и да си седят по пустините. Толкоз...
Има няколко положения тука. Първо, нашия петрол ( за България ) в голямата си част е сорт "Урал" ( просто "Нефтохим" не може да обработва "Брент" ) и идва изключително от Русия, така че допира с чаршафите в тая тема е само в регулацията на цените, т.е. индиректен. И второ, ти би трябвало да си срещу действията на САЩ и Франция в този случай, защото тъкмо те доведоха до наплива на муджахидини към Европа

Прав ли съм

Моето мнение е леко подобно на твоето - суровините от тях да не са с надута цена и да ги оставиме да си живеят както си знаят,
БЕЗ ДА ГИ РЪЧКАМЕ ( тука съм твърдо против САЩ и НАТО ). А иначе по принцип съм против, също така, понятието "ислямска република" , в частност това, да се пребиват, например, жените с камъни при изневяра ( т.е. шериата )