Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 18 май 2016 22:23

1982 написа:
Кашчей написа:
1982 написа:Не съм моралист, просто участвам в някои спорове, особено като видя "обективни" мнения, като твоите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , слабост са ми. :mrgreen: :mrgreen:
Иначе, факт е, че аз теми не отварям, новини не пускам по тея въпроси. ;)

Кролик, и ти си един обективен... обаче откъм твоят прозорец :mrgreen:

Къш Уй :mrgreen: , за разлика от нашия съветски приятел, аз никъде не съм се пъчил, че съм обективен. Има малка разлика между нас, нали ?! :mrgreen:

Тц, ти не си обективен. на теб не ти дреме за никого, ма избичи 2000 мнения против Раша. Щото не ти дреме.
Обективен си бил в югославските лайна, да немаш тамошна жилка в родата?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 май 2016 22:31

1982 написа:
Кашчей написа:
1982 написа:Не съм моралист, просто участвам в някои спорове, особено като видя "обективни" мнения, като твоите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , слабост са ми. :mrgreen: :mrgreen:
Иначе, факт е, че аз теми не отварям, новини не пускам по тея въпроси. ;)

Кролик, и ти си един обективен... обаче откъм твоят прозорец :mrgreen:

Къш Уй :mrgreen: , за разлика от нашия съветски приятел, аз никъде не съм се пъчил, че съм обективен. Има малка разлика между нас, нали ?! :mrgreen:

Никаква разлика няма, Кролик! Ако си обективен, нямаше да сереш в доматите за СССР, а щеше да сереш в тези за Унгария, примерно, или за ФРГ. На теб Русия (СССР) ти действа, като на бик червено и обективността ти отива на кино, но и там гледа съветски филм!
Няма начин всичко, направено от Русия да е грешно, а всичко, направено от САЩ и ЕС да е правилно, но за теб това е постулат. Дали не се казваш Росен случайно..или Иво :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 май 2016 22:38

За темата "Чечня" в книгата на Литвиненко има доста интересни неща.

HoUs4oOL написа:На тази дата през 1703 година Русия побеждава шведския флот, с което окончателно овладява устието на река Нева, това е и първата победа на руския флот, датата се счита и за деня на основаването на Балтийския флот на Руската Империя. :)
Русия получава вход към Финския залив, а за защитата му Петър Първи започва изграждането на крепост на Заешкия остров - Петропавловската крепост, която се явява първото съоръжение на новия град - Санкт Петербург.

Ех, аз те изпреварих за иранската новина и сега реши да превключиш на руски ли? :lol: Не се сърди и да не забравиш, че след 10 дни има годишнина от кацането на онзи немец на червения площад със самолетчето му заобиколило цялата противовъздушна отбрана на великата съветска армия :lol: :lol: Руст ли се казваше, как беше : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 май 2016 22:45

Thsmith написа: Не се сърди и да не забравиш, че след 10 дни има годишнина от кацането на онзи немец на червения площад със самолетчето му заобиколило цялата противовъздушна отбрана на великата съветска армия :lol: :lol: Руст ли се казваше, как беше : )

Абе не е като да кацнат в Пентагона, Манхатан...и така още три пъти за един ден 8-) Я кажи къде беше въздушната отбрана на ония с трикионите военен бюджет 8-)

П.П. В книгата на английския шпионин пише ли нещо за колегата му Березовски 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 18 май 2016 22:50, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 май 2016 22:47

Thsmith написа:За темата "Чечня" в книгата на Литвиненко има доста интересни неща.

HoUs4oOL написа:На тази дата през 1703 година Русия побеждава шведския флот, с което окончателно овладява устието на река Нева, това е и първата победа на руския флот, датата се счита и за деня на основаването на Балтийския флот на Руската Империя. :)
Русия получава вход към Финския залив, а за защитата му Петър Първи започва изграждането на крепост на Заешкия остров - Петропавловската крепост, която се явява първото съоръжение на новия град - Санкт Петербург.

Ех, аз те изпреварих за иранската новина и сега реши да превключиш на руски ли? :lol: Не се сърди и да не забравиш, че след 10 дни има годишнина от кацането на онзи немец на червения площад със самолетчето му заобиколило цялата противовъздушна отбрана на великата съветска армия :lol: :lol: Руст ли се казваше, как беше : )

след 11.09.2001 всякакви подобни сравнения са тъпи. И едните и другите са се дънили и ще продължат да се дънят, защото става въпрос за хора, а хората не са безгрешни. Разликата е, че Матиас Руст само кацна, а на другата дата загинаха хиляди хора. СССР не използва този факт за да започне война, докато САЩ...?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 май 2016 23:05

Кашчей написа:Никаква разлика няма, Кролик! Ако си обективен, нямаше да сереш в доматите за СССР, а щеше да сереш в тези за Унгария, примерно, или за ФРГ. На теб Русия (СССР) ти действа, като на бик червено и обективността ти отива на кино, но и там гледа съветски филм!

Тъжно е, ако това за доматите си го приел сериозно, дори и емотикони сложих, ама .....

Относно другото - действа ми масовата пропаганда про-Русия и анти-Запада, нещо, което на теб явно не ти пречи. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 май 2016 23:06

ГОООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛл :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 май 2016 23:07

Кашчей написа:Няма начин всичко, направено от Русия да е грешно, а всичко, направено от САЩ и ЕС да е правилно, но за теб това е постулат.

Аре, бе, това никъде и никога не съм го твърдял, не очаквах точно от теб подобна нагла лъжа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 май 2016 23:08

Обърках темата :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 май 2016 23:11

1982 написа:
Кашчей написа:Няма начин всичко, направено от Русия да е грешно, а всичко, направено от САЩ и ЕС да е правилно, но за теб това е постулат.

Аре, бе, това никъде и никога не съм го твърдял, не очаквах точно от теб подобна нагла лъжа.

Това не е цитат от теб, а заключение, основано на всичко прочетено досега в политическите теми. Нали не си мислиш, че нямам възможности да правя изводи от написаното за насоките на писалият по темата 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”