Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Брей, ти на чуждия гръб си много ларж![]()
..... тя и Чечня искаше да се отдели, ама ги удавихте в кръв.
fcb_bg написа:1982 написа:Брей, ти на чуждия гръб си много ларж![]()
Ти обаче си дълбаеш за чеченски халифат и тва е. Ми земи си чеченски бежанци у вас и си ги гледай. Тия ако налазят Европа, бркселките зелки на крака ще одят при Пу да си ги прибира, избива или квото иска да праи там.
Инак ся говорим за европейска област, ти що наби негрите бе - нещо за което постоянно ми държиш тон?
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
fcb_bg написа:Абе я земи и разкажи напрао как я виждаш Чечня със свобода през 90-те. Икономически тигър или исламски халифат, я кажи? Щото тъй кат гледам всичко хубаво дет го имат там е с руски пари. Или не е тъй?
1982 написа:fcb_bg написа:1982 написа:Брей, ти на чуждия гръб си много ларж![]()
Ти обаче си дълбаеш за чеченски халифат и тва е. Ми земи си чеченски бежанци у вас и си ги гледай. Тия ако налазят Европа, бркселките зелки на крака ще одят при Пу да си ги прибира, избива или квото иска да праи там.
Инак ся говорим за европейска област, ти що наби негрите бе - нещо за което постоянно ми държиш тон?
Дълбая си, щото гледам все на чуждите държави държиш сметка, ама любимата Русия вечно я пропускаш. Иначе си обективен, де, както сам се похвали.![]()
1982 написа:fcb_bg написа:Абе я земи и разкажи напрао как я виждаш Чечня със свобода през 90-те. Икономически тигър или исламски халифат, я кажи?
Е, с какви пари да е, като не ги пускате да живеят сами, то и по време на Отоманската империя се е строяло в България с турски пари.![]()
fcb_bg написа:Коментирам новината, ти не си я коментирал. Чечня мечня, раша що тъй. Бахти трола.
fcb_bg написа:
Изрязах си допълнението на поста. Пробвай сега, тарикат.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта