JackPackage написа:Аве Бербо що спря да пуска сторита от Лондон в инстаграм след дузпата на Хари Кейн ве?![]()
Сигурно му е паднала батерията или се е припознал в този резултат нещо и е саднал![]()
![]()
![]()
Ама ти си му follower ли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:Аве Бербо що спря да пуска сторита от Лондон в инстаграм след дузпата на Хари Кейн ве?![]()
Сигурно му е паднала батерията или се е припознал в този резултат нещо и е саднал![]()
![]()
![]()
bubka написа:JackPackage написа:Аве Бербо що спря да пуска сторита от Лондон в инстаграм след дузпата на Хари Кейн ве?![]()
![]()
![]()
Ама ти си му follower ли?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:bubka написа:JackPackage написа:Аве Бербо що спря да пуска сторита от Лондон в инстаграм след дузпата на Хари Кейн ве?![]()
![]()
![]()
Да, що не може ли? Човека ни е правил шампиони все пак!![]()
Red_Neck написа:Вие се ебавате с Коцето от Пирин SS, ама преди година и половина спечели над милион от покер турнир
.... предполагам, че ги е позавъртял и утроил
Капчин, един покермилионер от Благоевград! Грабна $700 000 и... изчезна
Близките му се притесняват да не профука всичко отново с игра
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ЕМИЛ написа:От Тотнъм пратили факс на ЦСКА с текст "Не сте сами"
Получили отговор "Търсенията от вас абонат не съществува"
bubka написа:JackPackage написа:bubka написа:JackPackage написа:Аве Бербо що спря да пуска сторита от Лондон в инстаграм след дузпата на Хари Кейн ве?![]()
![]()
![]()
Да, що не може ли? Човека ни е правил шампиони все пак!![]()
Обикновено хората не са follower-и на други такива, към които имат негативно и подигравателно отношение, но ти си знаеш. Всеки си има своите причини.
Red_Neck написа:ЕМИЛ написа:От Тотнъм пратили факс на ЦСКА с текст "Не сте сами"
Получили отговор "Търсенията от вас абонат не съществува"
Емка, какви факсове те гонят .... 2019 сме![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта