ЕМИЛ написа:Ръчисимо още по верен другар
Ръчисѝя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Ръчисимо още по верен другар
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
JackPackage написа:Абсурден гол във Втора лига - Септември поведе на Нафтата
https://gong.bg/bg-football/vtora-liga/multimedia/video/absurden-gol-vyv-vtora-liga-septemvri-povede-na-naftata-556565
![]()
![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
TristaNNN написа:ЕМИЛ написа:Ръчисимо още по верен другар
Ръчисѝя, що не ги размяташ тия снимки с курви в темата за снимки с курви? Ти добре почна да ги блъскаш тука, ама оня ден влизам да призова за оставка на селското ръководство, минавам през страниците и началството рЕзко и изненадващо се появи зад мен. За миг щеше да стане ебаси неудобната ситуация, после върви обяснявай, че на работа не гледаш снимки с курви и уважаваш работната етика.
Щото трябват пари за живота.delqnski47 написа:TristaNNN написа:ЕМИЛ написа:Ръчисимо още по верен другар
Ръчисѝя, що не ги размяташ тия снимки с курви в темата за снимки с курви? Ти добре почна да ги блъскаш тука, ама оня ден влизам да призова за оставка на селското ръководство, минавам през страниците и началството рЕзко и изненадващо се появи зад мен. За миг щеше да стане ебаси неудобната ситуация, после върви обяснявай, че на работа не гледаш снимки с курви и уважаваш работната етика.
Баце,що бачкаш?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Щото трябват пари за живота.delqnski47 написа:TristaNNN написа:ЕМИЛ написа:Ръчисимо още по верен другар
Баце,що бачкаш?
delqnski47 написа:TristaNNN написа:Щото трябват пари за живота.delqnski47 написа:TristaNNN написа:ЕМИЛ написа:Ръчисимо още по верен другар
Баце,що бачкаш?
''Кво'',а не ''що''.Извинявам се.
TristaNNN написа:delqnski47 написа:TristaNNN написа:Щото трябват пари за живота.delqnski47 написа:TristaNNN написа:ЕМИЛ написа:Ръчисимо още по верен другар
Баце,що бачкаш?
''Кво'',а не ''що''.Извинявам се.
E, за какво висиш толкова време в нашия подфорум като не си разбрал? Според някои колеги там съм на хранилка в СЗ.![]()
![]()
TristaNNN написа:ЕМИЛ написа:Ръчисимо още по верен другар
Ръчисѝя, що не ги размяташ тия снимки с курви в темата за снимки с курви?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта