Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот pampi » 17 май 2016 15:29

ivan56 написа:
pampi написа:
ivan56 написа:
Кво ни пука( по вашата логика) на нас редовите граждани, ще заживеем по-добре ли. :?

Бай Иване бе, за кой път да го напиша, комунизма свърши, вече сме Република България, а не Народна Република България... с една дума редовите граждани да го духат. Докато могат да опъват каишката добре, като спрат да могат- шут в гъза... материал колкото щеш... :mrgreen:

Стига ме байосва, бе чичо :lol:
Нали и аз това казвам, гражданите да го духат.

Виноват...аз така от респект!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 17 май 2016 15:39

pampi написа:
demy27 написа:Аз не видях някой тук да казва на САЩ "Матушка" или "Mother" или нещо подобно. Не видях някой да се подмокря по Обама или Меркел. Не видях някой да заявява, че трябва безусловно да изпълняваме всички искания на запада. Докато русофилската пасмина заявяват в прав текст точно това - "Трябва изцяло да се оставим в ръцете на Русия и да правим всичко каквото ни наредят от там".
Да смяташ, че това което ти чувстваш към Русия, някой го изпитва към Запада си е абсолютна простотия, а върха на малоумието е, че след като неколкократно ти се обясни каква е малката, но съществена разлика между привържениците на двата модела, ти продължаваш с безумните си дрънканици.

Ей това е комунизма, анадън му? Да мислиш, че само твоето дело е право, че само ти знаеш как стават нещата и да насилваш другите да следват твоите идеи. Ти си комунист, Пинокио...
Къде и кога някой от:
русофилската пасмина заявяват в прав текст точно това - "Трябва изцяло да се оставим в ръцете на Русия и да правим всичко каквото ни наредят от там".

Ей, ти си бил не само заблуден, но зъл човек. Как може да съчиняваш такива долни клевети? Такива като теб през комунизма са сътрудничели на Шесто и са почерняли живота на хората... :evil:

На теб е безсмислено да се обяснява каквото и да е, но заради останалите потребители във форума ще поясня. Имам свои виждания и разбирания и съвсем нормално да ги смятам за правилни. Но винаги имам едно наум, че могат да се променят, да има нова информация или нова ситуация, вярвам, че е възможно някой да ме убеди, че не съм прав, и ако това стане ще го приема. Но, не налагам и не насилвам никой да приема моите разбирания.
И определено моите разбирания са много по-различни отколкото се опитват да ги изкарат няколко малоумника тук. Ако това, да не се съгласявам, когато някой кретен ми постави някакви малоумни думи в устата ме прави заблуден и злобен човек, така да бъде :)
П.С. Такива като мен, по времето на комунизма за това, че съм изял един домат, който е предназначен за износ за СССР, за една бройка щяха да ме вкарат в ТВУ и после в затвор.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 май 2016 15:55

demy27 написа:Аз не видях някой тук да казва на САЩ "Матушка" или "Mother" или нещо подобно. Не видях някой да се подмокря по Обама или Меркел. Не видях някой да заявява, че трябва безусловно да изпълняваме всички искания на запада. Докато русофилската пасмина заявяват в прав текст точно това - "Трябва изцяло да се оставим в ръцете на Русия и да правим всичко каквото ни наредят от там".
Да смяташ, че това което ти чувстваш към Русия, някой го изпитва към Запада си е абсолютна простотия, а върха на малоумието е, че след като неколкократно ти се обясни каква е малката, но съществена разлика между привържениците на двата модела, ти продължаваш с безумните си дрънканици.

Не си видял, щото са ви осрани задниците и не смеете 8-) И май много бързо забравихте, като правехте свирки на негъра и на дъртата кокумявка и ни обяснявахте, как трябва да правим всичко каквото ни кажат, щото ни били партньори ;) Сега всички плащаме цената на вашето чуждопоклоничество и вашата алчност 8-) Патриоти ми били 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 май 2016 15:57

demy27 написа:На теб е безсмислено да се обяснява каквото и да е, но заради останалите потребители във форума ще поясня. Имам свои виждания и разбирания и съвсем нормално да ги смятам за правилни. Но винаги имам едно наум, че могат да се променят, да има нова информация или нова ситуация, вярвам, че е възможно някой да ме убеди, че не съм прав, и ако това стане ще го приема. Но, не налагам и не насилвам никой да приема моите разбирания.
И определено моите разбирания са много по-различни отколкото се опитват да ги изкарат няколко малоумника тук. Ако това, да не се съгласявам, когато някой кретен ми постави някакви малоумни думи в устата ме прави заблуден и злобен човек, така да бъде :)
П.С. Такива като мен, по времето на комунизма за това, че съм изял един домат, който е предназначен за износ за СССР, за една бройка щяха да ме вкарат в ТВУ и после в затвор.

Средношколец, от километри си личи че не си живял и един ден съзнателен живот през времето на прекрасния ссоц. строй :!:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 май 2016 16:00

За един домат - в ТВУ ... Жива да не бях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 май 2016 16:02

boabbb написа:За един домат - в ТВУ ... Жива да не бях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Анти-българите покоряват нови висини с простотията и незнанието си 8-)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 май 2016 16:10

Как мислите,домата който се бере за износ за СССР става ли за ядене?Или човечеца обича да яде зелени домати?Мдааа... глупостите по медиите които се изписват промиват мозъка на простите хорица и те тека,накрая за малко да влезнат в ТВУ за един домат!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 17 май 2016 16:16

GOLEADOR написа:Как мислите,домата който се бере за износ за СССР става ли за ядене?Или човечеца обича да яде зелени домати?Мдааа... глупостите по медиите които се изписват промиват мозъка на простите хорица и те тека,накрая за малко да влезнат в ТВУ за един домат!

И вие като тъпия милиционер, на който ме предадоха се хванахте за единия домат.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 май 2016 16:23

demy27 написа:
GOLEADOR написа:Как мислите,домата който се бере за износ за СССР става ли за ядене?Или човечеца обича да яде зелени домати?Мдааа... глупостите по медиите които се изписват промиват мозъка на простите хорица и те тека,накрая за малко да влезнат в ТВУ за един домат!

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 май 2016 16:41

boabbb написа:
demy27 написа:

Изображение

:lol: :lol: :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”