delqnski47 написа:Че ви сдерем гьона и после цяла нощ ще свирим с оркестъра в центъра на Софето.
![]()
Бай Гришон да качи оркестъра на лодки у Ариана, ще е връо на музикалната естетика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Че ви сдерем гьона и после цяла нощ ще свирим с оркестъра в центъра на Софето.
![]()
Groucho написа:delqnski47 написа:Че ви сдерем гьона и после цяла нощ ще свирим с оркестъра в центъра на Софето.
![]()
Бай Гришон да качи оркестъра на лодки у Ариана, ще е връо на музикалната естетика
modor написа:Жожето в събота ще сгъва цирка към Ловеч
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
delqnski47 написа:Голям рев в синия подфорум от няколко индивида...![]()
Да кажеш,че ги банвам в синия подфорум.Не,аз си ги банвам в червения...
Да кажеш,че нямат ценоразпис.Не,имат ценоразпис...
Да кажеш,че не знаят,че Делянски е п****.Ами,не,знаят го....
И накрая пак....
ivan56 написа:Избиваш адски комплекси, и отстрани изглеждаш като някой пубер, който са му взели близалката.![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта