Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:За Родина пише подлогата, дето направи специална тема за руския военен парад, а за българския и дума не обели .... иначе е пръв патриот.![]()
CTAHKO написа:pampi написа:demy27 написа:boabbb написа:Колеги, моля да прекратите споровете с 82-ката и кюстендилеца, на тях главите са им пълни със сърпи, чукове, комунисти, русофили, рубладжии и петолъчкиПуснете ги да си пасат самостоятелно, че наводниха темата с простотии
Когато някой поставя интересите на чужда държава - Русия, над интересите на собствената ми държава - България, мога да го наричам както си искам, защото това е предател, лицемер и изменник, който заслужава само презрение и подигравки.
А обикновено тези, на които главата им е абсолютно празна, най-упорито коментират с какво е пълна главата на другите.
И кой е този, кога и точно какви интереси на чужда държава е поставил над интересите на България. Ти си толкова елементарен, че хал-хабер нямаш от това, какви са интересите на България бе, чоджум. Това, че се бараш на патриот пред компютъра е не смешно, то е трагично. Ако си мислиш, че интересите на България са само да те пои, храни и дондурка е време да се осъзнаеш. Родината иска и да и даваш, ама не празни приказки. Ей това не можете да осъзнаете с оня баламурник 1982 , че плюенето по другите народи не ви прави родолюбци и патриоти, а само показва колко сте елементарни...
Остави ги неуките средношколциЗа тях интересите на България са, всички газопроводи да минават не през България, а покрай нея и вместо ние да прибираме транспортни такси, да си плащаме тарнспортни такси, за да си докараме газ
Прости, прости, та чак заоблени
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
CTAHKO написа:demy27 написа:boabbb написа:Колеги, моля да прекратите споровете с 82-ката и кюстендилеца, на тях главите са им пълни със сърпи, чукове, комунисти, русофили, рубладжии и петолъчки![]()
![]()
Пуснете ги да си пасат самостоятелно, че наводниха темата с простотии
Когато някой поставя интересите на чужда държава - Русия, над интересите на собствената ми държава - България, мога да го наричам както си искам, защото това е предател, лицемер и изменник, който заслужава само презрение и подигравки.
А обикновено тези, на които главата им е абсолютно празна, най-упорито коментират с какво е пълна главата на другите.
А когато поставя интересите на САЩ пред българските, патриот ли ще го наречешТо бива простотия, бива, ама това вашето граничи с олигофрения вече
Ама то си е нормално за вас де. Прост и неук народ се управлява по-лесно
Я накой да ме светне какво стана с агресивния Иран и ракетния щит, дето го слагаха да ни пази от тяхната агресия. Още ли вярвате в тези басни на любимците ви САЩ
От Полша и Чехия ще ни пазят от нападение на Иран...смях. Сега като сложиха и в румъния е сигурно за да ни пазят от Австралия
Аман от аматьорчета
ivan56 написа:
Кво ни пука( по вашата логика) на нас редовите граждани, ще заживеем по-добре ли.
pampi написа:demy27 написа:pampi написа:demy27 написа:Един комунист като напише "ние православните християни" и разбираш за какво огромно лицемерие от страна на русофилите става въпрос.
Тоя па даже не знае, че руснаците са православни християни...![]()
Как може да си толкова мързелив и елементарен бе, момко? Къде е логическото противоречие между русофил и православен християнин?
Че и за тежест напъхал думата комунист...... дядо ти и баба ти още си пазят партийните книжки, ама ти не си им внук, не си православен, а си отгледан от елфи и дроиди...
Не помня дядовците ми и бабите ми да са имали партийни книжки, но много добре помня, как ходеха със страх на църква, защото комунистите не гледаха с добро око на това. После те станаха най-ревностните християни.
И освен това под комунист имах в предвид теб. Ти защо се имаш за руснак не мога да коментирам.
Ти знаеш ли що е това комунист или си плещиш на аба? И толкова ли си умствено изостанал та не схващаш какво ти пишат, та ти трябват и упътвания за употреба? Де прочете, че се имам за руснак? Ей ти още един Пинокио в тоя форум...
demy27 написа:Аз не видях някой тук да казва на САЩ "Матушка" или "Mother" или нещо подобно. Не видях някой да се подмокря по Обама или Меркел. Не видях някой да заявява, че трябва безусловно да изпълняваме всички искания на запада. Докато русофилската пасмина заявяват в прав текст точно това - "Трябва изцяло да се оставим в ръцете на Русия и да правим всичко каквото ни наредят от там".
Да смяташ, че това което ти чувстваш към Русия, някой го изпитва към Запада си е абсолютна простотия, а върха на малоумието е, че след като неколкократно ти се обясни каква е малката, но съществена разлика между привържениците на двата модела, ти продължаваш с безумните си дрънканици.
русофилската пасмина заявяват в прав текст точно това - "Трябва изцяло да се оставим в ръцете на Русия и да правим всичко каквото ни наредят от там".
pampi написа:ivan56 написа:
Кво ни пука( по вашата логика) на нас редовите граждани, ще заживеем по-добре ли.
Бай Иване бе, за кой път да го напиша, комунизма свърши, вече сме Република България, а не Народна Република България... с една дума редовите граждани да го духат. Докато могат да опъват каишката добре, като спрат да могат- шут в гъза... материал колкото щеш...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
demy27 написа:Ами аз писах за теб православни християнино, а ти започна да обясняваш, че не знам каква религия изповядват руснаците. Но, така е - чукча не читател, чукча е писател.
Един комунист като напише "ние православните християни" и разбираш за какво огромно лицемерие от страна на русофилите става въпрос.
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 16 госта