1982 написа:pampi написа: На всичко отгоре си и долен лъжец, защото за енти път плещиш за Гуантанамо, във връзка със спор в който тотално се осра... Стегни се малко, че си срам за българското образование и за капанския си род, прочети поне една глава от "Под игото" и научи поне един стих от Химна на България...
Лъжец ли съм, затова избяга от спора тогава като мишка, като ти разкрих лъжата за Гуантанамо, русненце.![]()
![]()
Другите тъпотии с химна и "Под игото" дори няма да ги коментирам, някакви жалки опити за свободни съчинения, все пак иде реч за родоотстъпника, който пусна тема за чуждия руски военен парад, но не и за българския, както и поне 5 пъти написа, че съжалява, че любимите му руснаци ни освободили през 1878-а година ....![]()
![]()
![]()
По въпроса за Гуантанамо се осра здраво, капанец! Долен манипулатор си и по въпроса за Освободителната война 1877-8 година. точните ми думи са: Руснаците наистина са тъпи и прости, че водиха тая война, за да освободят това неблагодарно мрънкащо анадолско племе, чийто отявлен представител се явяваш ти. Така те лишиха от щастието да вееш гордо знамето с полумесеца и да служиш на Майка си Турция в Анадола, воювайки за турците. Затова, че са освободили мен и моя род не съжалявам и съм им благодарен.
И да гледам чужди паради, както и чужди футболни мачове, слушам чужда музика и говоря чужди езици, понеже за твое съжаление комунизма свърши, а и не съм турско мекере като тебе, което се кефи на турските военни "успехи" и реве, когато гледа как кюрдите брулят турски хеликоптери като зрели круши.