Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот pampi » 17 май 2016 14:13

1982 написа:
pampi написа: На всичко отгоре си и долен лъжец, защото за енти път плещиш за Гуантанамо, във връзка със спор в който тотално се осра... Стегни се малко, че си срам за българското образование и за капанския си род, прочети поне една глава от "Под игото" и научи поне един стих от Химна на България...

Лъжец ли съм, затова избяга от спора тогава като мишка, като ти разкрих лъжата за Гуантанамо, русненце. :lol: :lol:

Другите тъпотии с химна и "Под игото" дори няма да ги коментирам, някакви жалки опити за свободни съчинения, все пак иде реч за родоотстъпника, който пусна тема за чуждия руски военен парад, но не и за българския, както и поне 5 пъти написа, че съжалява, че любимите му руснаци ни освободили през 1878-а година .... :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

По въпроса за Гуантанамо се осра здраво, капанец! Долен манипулатор си и по въпроса за Освободителната война 1877-8 година. точните ми думи са: Руснаците наистина са тъпи и прости, че водиха тая война, за да освободят това неблагодарно мрънкащо анадолско племе, чийто отявлен представител се явяваш ти. Така те лишиха от щастието да вееш гордо знамето с полумесеца и да служиш на Майка си Турция в Анадола, воювайки за турците. Затова, че са освободили мен и моя род не съжалявам и съм им благодарен.
И да гледам чужди паради, както и чужди футболни мачове, слушам чужда музика и говоря чужди езици, понеже за твое съжаление комунизма свърши, а и не съм турско мекере като тебе, което се кефи на турските военни "успехи" и реве, когато гледа как кюрдите брулят турски хеликоптери като зрели круши.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 май 2016 14:24

pampi написа:По въпроса за Гуантанамо се осра здраво, капанец!

Прочетох само това и се отказах да чета натам .... просто няма смисъл, ти си една недостойна мишка, дори нямаш честта и достойнството да си признаеш, когато си се осрал.
Аз също съм бъркал за разни неща, но за разлика от теб, на няколко пъти съм си признавал грешката и съм се извинявал, както беше за последно един случай с Илчо. Няма нищо срамно, безгрешни хора няма. Срамно е твоето недостойно поведение. ;) ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 17 май 2016 14:24

demy27 написа:Един комунист като напише "ние православните християни" и разбираш за какво огромно лицемерие от страна на русофилите става въпрос. :)

Тоя па даже не знае, че руснаците са православни християни... :lol:
Как може да си толкова мързелив и елементарен бе, момко? Къде е логическото противоречие между русофил и православен християнин?
Че и за тежест напъхал думата комунист... :lol: ... дядо ти и баба ти още си пазят партийните книжки, ама ти не си им внук, не си православен, а си отгледан от елфи и дроиди... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 17 май 2016 14:27

1982 написа:
pampi написа:По въпроса за Гуантанамо се осра здраво, капанец!

Прочетох само това и се отказах да чета натам .... просто няма смисъл, ти си една недостойна мишка, дори нямаш честта и достойнството да си признаеш, когато си се осрал.
Аз също съм бъркал за разни неща, но за разлика от теб, на няколко пъти съм си признавал грешката и съм се извинявал, както беше за последно един случай с Илчо. Няма нищо срамно, безгрешни хора няма. Срамно е твоето недостойно поведение. ;) ;)

Ей, Пинокио, я си примери нослето... :lol:
Той ще ми говори за срам, дето е най-големия лъжец и манипулатор във форума... Ти да видиш! :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 17 май 2016 14:31

boabbb написа:Колеги, моля да прекратите споровете с 82-ката и кюстендилеца, на тях главите са им пълни със сърпи, чукове, комунисти, русофили, рубладжии и петолъчки :lol: :lol: :lol: Пуснете ги да си пасат самостоятелно, че наводниха темата с простотии :|

Когато някой поставя интересите на чужда държава - Русия, над интересите на собствената ми държава - България, мога да го наричам както си искам, защото това е предател, лицемер и изменник, който заслужава само презрение и подигравки.
А обикновено тези, на които главата им е абсолютно празна, най-упорито коментират с какво е пълна главата на другите.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 17 май 2016 14:33

pampi написа:
demy27 написа:Един комунист като напише "ние православните християни" и разбираш за какво огромно лицемерие от страна на русофилите става въпрос. :)

Как може да си толкова мързелив и елементарен бе, момко? Къде е логическото противоречие между русофил и православен християнин?
Че и за тежест напъхал думата комунист... :lol: ... дядо ти и баба ти още си пазят партийните книжки, ама ти не си им внук, не си православен, а си отгледан от елфи и дроиди... :lol:

Не помня дядовците ми и бабите ми да са имали партийни книжки, но много добре помня, как ходеха със страх на църква, защото комунистите не гледаха с добро око на това. После те станаха най-ревностните християни.
И освен това под комунист имах в предвид теб. Ти защо се имаш за руснак не мога да коментирам.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 17 май 2016 14:40

demy27 написа:
boabbb написа:Колеги, моля да прекратите споровете с 82-ката и кюстендилеца, на тях главите са им пълни със сърпи, чукове, комунисти, русофили, рубладжии и петолъчки :lol: :lol: :lol: Пуснете ги да си пасат самостоятелно, че наводниха темата с простотии :|

Когато някой поставя интересите на чужда държава - Русия, над интересите на собствената ми държава - България, мога да го наричам както си искам, защото това е предател, лицемер и изменник, който заслужава само презрение и подигравки.
А обикновено тези, на които главата им е абсолютно празна, най-упорито коментират с какво е пълна главата на другите.

И кой е този, кога и точно какви интереси на чужда държава е поставил над интересите на България. Ти си толкова елементарен, че хал-хабер нямаш от това, какви са интересите на България бе, чоджум. Това, че се бараш на патриот пред компютъра е не смешно, то е трагично. Ако си мислиш, че интересите на България са само да те пои, храни и дондурка е време да се осъзнаеш. Родината иска и да и даваш, ама не празни приказки. Ей това не можете да осъзнаете с оня баламурник 1982 , че плюенето по другите народи не ви прави родолюбци и патриоти, а само показва колко сте елементарни...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 май 2016 14:44

demy27 написа:

А когато поставя интересите на САЩ пред българските, патриот ли ще го наречеш 8-) То бива простотия, бива, ама това вашето граничи с олигофрения вече 8-) Ама то си е нормално за вас де. Прост и неук народ се управлява по-лесно 8-) Я накой да ме светне какво стана с агресивния Иран и ракетния щит, дето го слагаха да ни пази от тяхната агресия. Още ли вярвате в тези басни на любимците ви САЩ 8-) От Полша и Чехия ще ни пазят от нападение на Иран...смях. Сега като сложиха и в румъния е сигурно за да ни пазят от Австралия ;) Аман от аматьорчета 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 17 май 2016 14:46

demy27 написа:
pampi написа:

Не помня дядовците ми и бабите ми да са имали партийни книжки, но много добре помня, как ходеха със страх на църква, защото комунистите не гледаха с добро око на това. После те станаха най-ревностните християни.
И освен това под комунист имах в предвид теб. Ти защо се имаш за руснак не мога да коментирам.

Ти знаеш ли що е това комунист или си плещиш на аба? И толкова ли си умствено изостанал та не схващаш какво ти пишат, та ти трябват и упътвания за употреба? Де прочете, че се имам за руснак? Ей ти още един Пинокио в тоя форум... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 май 2016 14:47

pampi написа:
demy27 написа:
boabbb написа:Колеги, моля да прекратите споровете с 82-ката и кюстендилеца, на тях главите са им пълни със сърпи, чукове, комунисти, русофили, рубладжии и петолъчки :lol: Пуснете ги да си пасат самостоятелно, че наводниха темата с простотии :|

И кой е този, кога и точно какви интереси на чужда държава е поставил над интересите на България. Ти си толкова елементарен, че хал-хабер нямаш от това, какви са интересите на България бе, чоджум. Това, че се бараш на патриот пред компютъра е не смешно, то е трагично. Ако си мислиш, че интересите на България са само да те пои, храни и дондурка е време да се осъзнаеш. Родината иска и да и даваш, ама не празни приказки. Ей това не можете да осъзнаете с оня баламурник 1982 , че плюенето по другите народи не ви прави родолюбци и патриоти, а само показва колко сте елементарни...

Остави ги неуките средношколци 8-) За тях интересите на България са, всички газопроводи да минават не през България, а покрай нея и вместо ние да прибираме транспортни такси, да си плащаме тарнспортни такси, за да си докараме газ :lol: Прости, прости, та чак заоблени :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”