Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот delqnski47 » 09 авг 2019 13:11

ivan56 написа:Все едно ГА, го е писал това.
Било естествено положение на ръката :mrgreen:

Много ме кефи обаче къв си твърдоглав :lol: :lol: Всеки има право на мнение и някои са на мнение че тва е дузпа,ама ти приказваш откровени глупости.Особено с тва ''всичко с ръка е дузпа'',което даже не е вярно по правилник.Както и да е.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 авг 2019 13:22

Red_Neck написа:
ivan56 написа:Ръката му в това положение прави тялото по-голямо по неестествен начин.
Ако ръката му беше прибрана към тялото и беше в посока шпагата, едва ли щеше да я свири.
Толкова ли е трудно за разбиране или обичате да се правите на вечно ощетени.

:mrgreen: :mrgreen:
Бай Иване, сто про не си се събличал по физическо :)
Ходи в градската и извърти 2-3 шпагата с прибрани ръце в посока на шпагата, ама хвани някой да те снима та да се посмеем :)

Само вие чорбарите сте се събличали по физическо, да знаЙш. 8-)
Някой сме го практикували това добиче напълно непонятно за вас, футболчето.
Естествената позиция на ръцете е до торса, да скача как си иска.
Това може да не е дузпа само ако на мястото на испанеца беше Черни 8-)
И последно за да приключим, разшерява ли се обема на тялото при това отигрване на испанеца.

delqnski47 написа:
ivan56 написа:Все едно ГА, го е писал това.
Било естествено положение на ръката :mrgreen:

Много ме кефи обаче къв си твърдоглав :lol: :lol: Всеки има право на мнение и някои са на мнение че тва е дузпа,ама ти приказваш откровени глупости.Особено с тва ''всичко с ръка е дузпа'',което даже не е вярно по правилник.Както и да е.

Ааа, Делянски, не съм казал всичко е дузпа.
Казах, че ръката му ако не беше на майната си, можеше и да не я свири. Дано някой капацитет от нашите свирчовци я обясни.
Може и аз да тълкувам грешно, обещавам да си посипя главата с пепел.
п.п. Тия къде ги кълнеш Русия да ги превземе, те тва искат бе :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 авг 2019 13:24

ivan56 написа:п.п. Тия къде ги кълнеш Русия да ги превземе, те тва искат бе :lol:

Искат те.Шушлеци,ще ми изравнят с неква идиотска дузпа. :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Лудогорец - ТНС

Мнениеот Drunken_Master » 09 авг 2019 14:43

Тия от ТКЗС в момента ги гледам по Диема Спорт...Имам чувството, че играят във В група. Защитата им е съставена от пълни некадърници. Няма начин да са толкова сакати...!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 авг 2019 14:45

Зоря с голям гаф след мача с ЦСКА, обяви, че Люпко ругаел играчите

Пичка ви материнааааа!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 авг 2019 15:12

Щом има игра в наказателното поле значи е дузпа… Какво неясно има ?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Бисер Иванов

Мнениеот Drunken_Master » 09 авг 2019 15:17

ЕМИЛ написа:Щом има игра в наказателното поле значи е дузпа… Какво неясно има ?

Ми да...Бисер Иванов като си вкара автоголът правилно беше незачетен. Нали Легендата беше в наказателното поле. Трябваше веднагически Наско Узунов да свири дузпа за... Левски !
Ето нещо дооооста интересно от Легендата !
Бившият футболист на "Левски" и националния отбор Бисер Иванов, познат като Легендата, направи интересни разкрития за скандалния мач с ЦСКА от 13 май 2000 година. Защитникът, влязъл в историята със своя автогол във вратата на "сините" по време на вечното дерби (отменен поради засада) каза шокиращи неща от кухнята на "Левски" от онези години.

"С този гол влязох в историята. Уникален е. Гледам постоянно футбол и не съм виждал подобен извън наказателното поле. Сега и 100 пъти да опитвам, не мога да вкарам така. Дори и да беше признат голът, "Левски" имаше повече от полувреме да обърне мача. Не бяхме ставали шампиони от 3 години (б.а. - всъщност паузата е пет години) и Атанас Узунов нямаше да позволи да загубим. Щеше да свърши работа", разкри Легендата пред "България днес".

Както е известно, двубоят завърши 1:0 с попадение в 93-ата минута на Георги Иванов-Гонзо, който се помни, като Кървавия гол.

Освен това Бисер Иванов разкрива и финансовата схема на "Герена" под сянката на Майкъл Чорни, когато футболистите официално са получавали колкото чистачките в "Левски", а реалните си пари - минимум 10 000 долара на месец, са прибирали под масата.

Но това не е всичко. Легендата споделя, че е свидетел как на "Герена" съдиите са подсказвали на гостите, че са дошли да паднат, тъй като "правилният" резултат е предварително изчислен.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 авг 2019 15:20

Неяснотии колкото искаш!
Някой бие сватбарски шут който лети към 30-ти ред на трибуните над позицията за корнер, не дай си
топката докосва по ръката защитник който е в наказателното толкова че да не е на 30-ти ред а на 32-ри!
Съдята обаче свири дузпа защото топката е докоснала ръка на играч в наказателното поле!
Ебем ти футбола, наистина ще накарат хората да се откажат да ги гледат!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 авг 2019 16:58

Имаше точно такава дузпа на Купата на Африка, но не се сещам в кой мач конкретно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 авг 2019 17:45

Aбе, много ми е интересно дали, примерно, ако бяха дали същата дузпа на прясно преместените, коментарите щяха да са същите. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”