Лека европейска вечер, едни вече се класираха, други ги порязаха жестоко в Пловдив, трети бълнуват и съзират пак конспирации срещу тях.
Дузпите и в Пловдив и в София ги имаше според новите правила.
Явно в Лоич е закъснял факса с обясненията за играта с ръка в нак. поле.
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- delqnski47
- Контакти:
ivan56 написа:Лека европейска вечер, едни вече се класираха, други ги порязаха жестоко в Пловдив, трети бълнуват и съзират пак конспирации срещу тях.
Удар при свита ръка пред гърдите?Умишлен удар в ръката с топката?Тия "нови правила" май ги е мислил някой с мозък на акула.Така ми се струва.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:ivan56 написа:Лека европейска вечер, едни вече се класираха, други ги порязаха жестоко в Пловдив, трети бълнуват и съзират пак конспирации срещу тях.
Да ти ебъ и "новите правила" тогава.Утре ако нацелят футболист с прибрана свита ръка пред гърдите пак ли е дузпа.Или може би трябва да ръкомаха да не го нацелят.Или ако реша да нацеля умишлено някого в ръката с топката(а тва според мене няма да е никак трудно особено от близко разстояние) пак ли е дузпа?Тия "нови правила" май ги е мислил някой с мозък на акула.Така ми се струва.
Забранявам ти да мислиш, не ти се отдава.

В Лоич може и с ръце да спирате голови положения в Европата не става, колкото и да ти е криво 100% дузпа.
Дано все пак ги отсраните тия дървари.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- delqnski47
- Контакти:
ivan56 написа:delqnski47 написа:ivan56 написа:Лека европейска вечер, едни вече се класираха, други ги порязаха жестоко в Пловдив, трети бълнуват и съзират пак конспирации срещу тях.
Да ти ебъ и "новите правила" тогава.Утре ако нацелят футболист с прибрана свита ръка пред гърдите пак ли е дузпа.Или може би трябва да ръкомаха да не го нацелят.Или ако реша да нацеля умишлено някого в ръката с топката(а тва според мене няма да е никак трудно особено от близко разстояние) пак ли е дузпа?Тия "нови правила" май ги е мислил някой с мозък на акула.Така ми се струва.
Забранявам ти да мислиш, не ти се отдава.![]()
В Лоич може и с ръце да спирате голови положения в Европата не става, колкото и да ти е криво 100% дузпа.
Аз ако съм ще ги дебна онея в наказателното им поле и ще им бия тупалки в ръцете.Един,два,три пъти...все ще стане.
Sofia.
Sofia.
Без да съм гледал ситуацията, гарантирам че е 10000% дузпа. 
Каква дузпа дадоха на финала в ШЛ и не беше ли търсен рикошета в ръката на негера от Тотнъм?

delqnski47 написа:Аз ако съм ще ги дебна онея в наказателното им поле и ще им бия тупалки в ръцете.Един,два,три пъти...все ще стане.
Каква дузпа дадоха на финала в ШЛ и не беше ли търсен рикошета в ръката на негера от Тотнъм?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

delqnski47 написа:ivan56 написа:delqnski47 написа:ivan56 написа:Лека европейска вечер, едни вече се класираха, други ги порязаха жестоко в Пловдив, трети бълнуват и съзират пак конспирации срещу тях.
Забранявам ти да мислиш, не ти се отдава.![]()
Аз ако съм ще ги дебна онея в наказателното им поле и ще им бия тупалки в ръцете.Един,два,три пъти...все ще стане.
Ся, знам,че ти е криво, ама дузпата си я има, ръката разшерява обема на тялото и спира голова опасност.
Нямате нападателче от типа на Карангов това ви е основният проблем, Алито е Станко Машината 2.
Ама щом си мислите, че пак късат месо от вас, никой не мой ви помогне.
И в Европа ли късат месо от Кхаризмата ве, ей Богу? Лошата УЕФА ги спира по пътя към завръщане на славното червено минало? Сигурно някъде напред по трасето ги чака Ливърул и богатите се застраховат от сега.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ivan56 написа:Лека европейска вечер, едни вече се класираха, други ги порязаха жестоко в Пловдив, трети бълнуват и съзират пак конспирации срещу тях.
Бай Иване, да ме прощаваш, ама ми приличаш на илитератен хамсалак, който няма пари за лятното кино, качил се е на оградата да гледа американски екшън със субтитри и нито вижда нещо, ното разбира за какво иде реч, но през цялото време подвиква: "Баси тъпия филм!", а оградата така му е заклещила непорасналите топчици, че и да слезе не може

Къцай си сафридче на кея, рони сълзи по Гнездото на акули и не се занимавай с армейския евробоец!

Пожелавам ти един ден да имаш възможността наистина да ни пожелаеш: "Лека европейска вечер!", дори да е след един мач за Интертотото

Ай, ... със здраве!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- delqnski47
- Контакти:
rhaegar написа:И в Европа ли късат месо от Кхаризмата ве, ей Богу? Лошата УЕФА ги спира по пътя към завръщане на славното червено минало? Сигурно някъде напред по трасето ги чака Ливърул и богатите се застраховат от сега.
Тоз пък.Ларнака,къв Ливърпул.

Sofia.
Sofia.
FC Rottach-Egern 0 - 23 FC Bayern München
Дайте да я видим тая дузпа е, деа
Дайте да я видим тая дузпа е, деа