Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2

Комунистка
Наш отбор губи от кипърски със 7:0 общ резИлтат! Друг от наще отбори аха да бъде изхвърлен след преднина от 2:0 с/у 10 човека!
Крайно време е славните ни ветерани които учиха кипърците на футбол преди 30/40 г. да поискат помощ от кипърските клубове сега те да ни учат на съвременен футбол! Крайно време е още повече и на национално ниво ни писаха 4-ка преди няколко години.
Крайно време е славните ни ветерани които учиха кипърците на футбол преди 30/40 г. да поискат помощ от кипърските клубове сега те да ни учат на съвременен футбол! Крайно време е още повече и на национално ниво ни писаха 4-ка преди няколко години.
Лека европейска нощ, колеги

Плюйте 7 пъти през рамо и лягайте

Плюйте 7 пъти през рамо и лягайте

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
И това ли е по-важното за теб , че Левски са отпаднали , а не че ЦСКА-София е продължил ......
Така е и по коментарите във фейсбук явно при вашите фенове .

Така е и по коментарите във фейсбук явно при вашите фенове .

Не ми бери дерта,... не е европейско
7 пъти през рамо и в кревата...
Лека европейска.....

7 пъти през рамо и в кревата...

Лека европейска.....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Пътя към успеха на всички български отбори е да играят с колкото може по-малко български играчи.
Макар, че тая печка Соу е нещо като Станко Машината ама × 2.
Искам да отлича и Райнов, супер некадърник, общо взето левскарите, каквото са взели от Берое е супер прът и дърво.

Макар, че тая печка Соу е нещо като Станко Машината ама × 2.
Искам да отлича и Райнов, супер некадърник, общо взето левскарите, каквото са взели от Берое е супер прът и дърво.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
АЕК / Ларнака / не са нищо особено, но ЦСКА-София / София-Етрополе-Ловеч / никогиш не може вкара 4-ри на Левски, или да покаже такова превъзходство, което идва да покаже нЕкои неща.

Инак аз съм доволен че продължават три български тима, тъкмо 2 от тях ще са разконцентрирани в Първенството, отделно е, че родният коефицент е мега зле.

Инак аз съм доволен че продължават три български тима, тъкмо 2 от тях ще са разконцентрирани в Първенството, отделно е, че родният коефицент е мега зле.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PGMugNs4ZiM[/youtube]
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.