Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот delqnski47 » 24 юли 2019 11:52

JackPackage написа:
delqnski47 написа:
JackPackage написа:
Щом така се успокоявате че викате на Литекс - Цска :lol:

Епа аз ли ви научих да викате на Динамо - Левски? :lol:

Само това ли успя да измислиш - много слабо - бягай да оправяш съблекалнята за гости на Армията :lol: :mrgreen:

Ма то си е измислено отдавна.. :lol: И то от вас,аз не съм го мислил. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юли 2019 11:56

delqnski47 написа:Епа аз ли ви научих да викате на Динамо - Левски? :lol:
Едно е да го направи управляващият терористичен режим, съвсем друго е сами да си затриете Клуба и да започнете да викате на друг ЦСКА. :?
Май има разлика или ? :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юли 2019 12:04

THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:Епа аз ли ви научих да викате на Динамо - Левски? :lol:
Едно е да го направи управляващият терористичен режим, съвсем друго е сами да си затриете Клуба и да започнете да викате на друг ЦСКА. :?
Май има разлика или ? :lol:

Е,щом си рекъл. :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юли 2019 12:26

- Очаквате ли нещо да се промени?

- Не. Сега ако загубим от "Осиек", кого ще изгоним, Люпко ли? Няма, защото нали уж води отбора от една седмица. Ние сменихме четирима треньори миналата година, ръководството ни е подвижен цирк. Не се знае кой пие, кой плаща. Всеки мрази някого, всеки прави интриги. Ганчев като дойде на "Армията", каза, че тук било пълно със змии, но дошли таралежите. Но май доведе по-големи питони отпреди и изглежда не го осъзнава.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Обединенията в българският футбол

Мнениеот Drunken_Master » 24 юли 2019 12:36

Днес покрай събитията в ЦСКА често се коментират ползите, вредите и морала при обединенията на футболни клубове. Мнозина от тези, които толкова наблягат на морала, сякаш забравят, че именно обединенията са дали началото на някои от най-стойностните неща в българския футбол, а и в българския спорт. Да, ЦСКА е създаден с обединение, неговият предшественик АС 23 - също. Левскарите едва ли си спомнят с добро времената на Динамо – един клуб, създаден през 1949 г. след обединението на „Левски”, „Ботев” и Продоволственик и включващ в емблемата си червена петолъчка.

Обединението със Спартак и Кремиковци 20 години по-късно обаче определено прави „сините” по-силни. Това се доказва от факта, че те изиграват най-добрите си международни мачове именно като “синьо-белите от Левски-Спартак”, когато са подсилени с футболисти като Жечев, Митков, Гьонин, Панов, Гайдарски, Типеца Стоянов... Вярно е, че все пак тимът от „Герена” не можа да постигне международните успехи на ЦСКА, но нима двубоите с Щутгарт, Аякс, Барселона и Дуисбург не са и до днес най-голямата еврогордост на левскарите? А тези мачове бяха изиграни точно от „синьо-белите от Левски-Спартак”.

Същевременно голяма част от феновете на „сините” твърдят, че обединението всъщност е било опит за „унищожаване“ на техния любим отбор. Като аргумент за т. нар. „унищожаване“ мнозина припомнят, че обединението със „Спартак” става само два месеца след победата на „Левски” срещу ЦСКА със 7:2. Те вероятно не знаят, че в онова първенство „червените” са лидери от първия (7:0 срещу Черноморец) до последния кръг. „Армейците” печелят не само шампионската титла и купата, но и златната обувка на „Франс футбол“, която Петър Жеков получава като най-добър реализатор в Европа. Към тези отличия се добавят и наградите за голмайстор в първенството, за най-добро нападение, за столичен първенец, титлите при юношите и децата...
Всъщност „сините” (или по-точно „синьо-белите”) са най-близо до обрат в шампионата около три месеца след обединението със Спартак. Тогава ЦСКА губи с 1:4 в Перник и разликата става само една точка. След това обаче „червените” стягат редиците си и побеждават Левски-Спартак и за купата, и за първенството. „Армейците” са в подем, а техните конкуренти са отчаяни и ЦСКА печели една от най-убедителните си титли.

Феновете на сините не се радват дори на почетния гол на Панов срещу „червените”, защото много от тях го мислят за „чорбар“ след като през есента Павката не само се разписва за победата на „Спартак” срещу „Левски”, но после цял месец тренира с отбора на ЦСКА на „Българска армия“. А ето как Стоян Орманджиев, треньор на червените по онова време, оценява мача, в който с „Левски” побеждава ЦСКА със 7:2 в интервю за книгата на Силвестър Милчев „Футболната романтика на България“:

„За това 2:7 срещу „Левски” Георги Аспарухов (Гунди) игра отлично, но аз имам и съмнение в някои наши играчи“...

Така или иначе този мач повишава разклатеното самочувствие на левскарите в края на 1968 г., но именно обединението със Спартак вдига класата на отбора за години напред. Показателно е, че след като става ясно, че Левски губи първенството, Гунди заявява пред в. „Поглед“, че иска от следващото първенство в отбора да се завърне освободеният след обединението спартаклия Георги Цветков. И наистина след два месеца Цупето облича синьо-бялата фланелка на „Левски-Спартак”. Не трябва да се забравя и факта, че обединението даде възможност за изграждането на много силни отбори в спортове като борба, лека атлетика, гребане, стрелба и др., след което синьо-белите състезатели в тези дисциплини носят много успехи на българския спорт. Да си припомним и успехите на баскетболистките на „Левски-Спартак”, които през 2014 г. празнуваха 30-годишнина от спечелването на КЕШ. Всъщност, достатъчно е да се каже, че „Левски” избра за спортист на столетието Боян Радев, който постигна всички свои големи успехи като борец на „Спартак”.

Разбира се, както е казал народът „насила хубост не става“. Затова Славия и Локомотив, които също се обединяват през януари 1969 г., се разделят само след две години. В същото време единственият, който иска да напусне „Левски–Спартак”, е Жоро Соколов. Един червен фен на име Васил Жеков дори организира подписка в негова подкрепа. Същевременно Жоро не крие, че иска да облече фланелката на ЦСКА и това става причина да бъде сложен край на кариерата му. През 1979 г. обединеният клуб „Левски-Спартак” е напуснат от Кремиковци, след като в разстояние на десет години металургичният комбинат е направил много за финансирането и строителството на спортните бази на „Левски-Спартак”, включително и за окончателното завършване на строителните работи на Герена, които продължават чак до 1971 г.

И все пак обединението на „Левски” и „Спартак” си остава пример за едно успешно обединение.

Мнозина и днес помнят, че след като през 1985 г. сините бяха преименувани на Витоша, феновете на отбора продължиха да изписват по своите знамена, по стени и огради абревиатурата Л-С („Левски-Спартак”)...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юли 2019 12:57

TristaNNN написа:- Очаквате ли нещо да се промени?

- Не. Сега ако загубим от "Осиек", кого ще изгоним, Люпко ли? Няма, защото нали уж води отбора от една седмица. Ние сменихме четирима треньори миналата година, ръководството ни е подвижен цирк. Не се знае кой пие, кой плаща. Всеки мрази някого, всеки прави интриги. Ганчев като дойде на "Армията", каза, че тук било пълно със змии, но дошли таралежите. Но май доведе по-големи питони отпреди и изглежда не го осъзнава.

Абе тия нали бяха хора на Ганчев.Кво става,кви са тия декларации,обвинения,мрънкяния и тем подобни...
Ганчев бил ходил да го посещава в затвора,пък нам си какво беше там преди време. :lol:
Sofia.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 юли 2019 13:49

Лидерът на сектор "Г": ЦСКА е цирк, такова селяндурско управление никога не е имало

Медец за душата 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 юли 2019 14:05

delqnski47 написа:

Абе тия нали бяха хора на Ганчев.Кво става,кви са тия декларации,обвинения,мрънкяния и тем подобни...
Ганчев бил ходил да го посещава в затвора,пък нам си какво беше там преди време. :lol:

Реално погледнато, той за Гришата нищо не е казал. Просто му хвърля камъни в градината, с какви селяци и аматьори е заобграден и как си хвърля парите на вятъра. Което си е истина де.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юли 2019 14:06

delqnski47 написа:

A, не знам аз кой кого е посещавал из занданите, вие сте по такива схеми, ама ако искаш питай мерзкия пропагандатор (бабара, дагобара или както там беше) от оня подфорум, сигурно знае.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юли 2019 14:23

ivan56 написа:
delqnski47 написа:

Реално погледнато, той за Гришата нищо не е казал. Просто му хвърля камъни в градината, с какви селяци и аматьори е заобграден и как си хвърля парите на вятъра. Което си е истина де.

Той няма и силата, и възможностите да му казва квото и да е.Идеята беше тия да са ''хора на Ганчев'' за да няма мрънкане в Сектора за каквото и да да е,и да се бият и гонят тея,дет мрънкят против ръководството.Батков така правеше с подуенци в техния Сектор едно време.То и досега е така де.Наркотици,Боримиров,Таки,нам си какво си и т.н. А Бош,ков не се е заел да им чисти Сектора,щот на него му е през онаята работа като цяло.Както и да е де,та мисълта ми беше тая горе.
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”