CTAHKO написа:Рускиня ли е - не еТогава какво секси виждаш в нея
E, оти па да не е рускиня? Това не е ли елфиня някаква? В Русия елфове няма ли? Искам доказателства

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Рускиня ли е - не еТогава какво секси виждаш в нея
pampi написа:petko.h.markov написа:CTAHKO написа:petko.h.markov написа:CTAHKO написа:Събрали се няколко соросоида и скачат на клетото момчеЧе се мислят и за последна инстанция и представителна извадка на българския народ
Че и неуки на всичкото отгоре! Я ми кажете един английски композитор - класик
Явно някой гледа много пропагандни филми, вместо да набляга над уроците и книгите
Снощи 3-4 българи разнасяха като"луда крава телето" едно неадекватно русначе.Ти скочи по пижама да го защитиш.Матушка Русия няма да го забрави
и ще ти благодари,ти знаеш как.
Майка България също ще ти благодари!
Какв българи бре![]()
Влах, помак, гагауз и ибрястика
Аз тук българин не виждам
Не се обяснявай прекалено много. Когато обясняваш защо не можеш да направиш едно или друго, на практика се извиняваш за своите недостатъци, надявайки се, че ще ти простят.
Петко, не си ли нагъл да говориш от името на Майка България? Какъв си ти бре, чоджум, та си позволяваш това нещо? Нямате грам уважение кум страната , която ви е родина! ...и да не вземеш сега да ми се обясняваш и на практика да се извиняваш?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
pampi написа:THE G.A.M.E написа:pampi написа:След като обясни, че няма руска култура, език и писменост, а ние българите сме по-баш и от македонците и сме положили началото на човешката цивилизация, не е зле да обясниш що е това етнос, народ, нация. После се извини на всички граждани на Щатите, че не ги смяташ за нация и държава, защото остави науката и изкуството, ами даже и президентът им не е кореняк апах, ами е внос от Африка.
И понеже руският език е производен на българския( чуууутовна глупост), би ли ми казал колко падежа има в българския език и колко в руския?
Баш ме брига за Щатите, там съм си казал мнението, ще станат нация, след около 200 г. и то при положение, че спрът незабавно входящата миграция.
Брига ме и за пъдежите, всички "славянски езици" произлизат от българският, точка.
Нормално е в течение на времето да възникнат различия.
Особено когато дадена група народи, племена или етноси, се отделят ( хомогенизират ) в даден ареал.
"Брига ме", че си неграмотен, но арогантен! Това си е твой проблем до момента, до който започнеш да изливаш глупостите си във форума, а това е обида към интелектуалното ниво на останалите участници! Утре със същата арогантност ще започнеш да разясняваш принципите на квантовата физика, без да те е еня,че я разбираш, колкото и лингвистиката... тоест си пълен гьон и в двете области...
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ти не говори за родини и майка България, руска подлого. Че сме ти чели и на теб помиите.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Никаква балансирана позицияПроблемът трябва да се изкоренява от корена
С вас с добро не става
Трябва да ви се мачка крехката психика, за да не смеете на наддигате главици
THE G.A.M.E написа:1982 написа:Ти не говори за родини и майка България, руска подлого. Че сме ти чели и на теб помиите.
Той по-назад писа, че руснаците не е трябвало да Освобождават България.![]()
И това не му е за първи път... Явно вината ни е, че не сме на неговият акъл и мироглед.![]()
Но инак го играе "балансирана позиция".
demy27 написа:Четирима приятели, които не се виждали доста време, седнали да пият по една ракия и да си поговорят. Разговора се завъртял за децата и проблемите с тях и всеки започнал да изплаква болката от сина си.
Първия казал:
- Моя син много ме притеснява. Взел да пие, обикаля по заведения, заяжда се с всички, налита и на бой. Страх ме е да не хванат някъде да го пребият, да го осакатят детето.
Вторият казал:
- Моят пък взел да пипа, където не трябва. Краде вафли от магазините, разбивал някакви павилиони, магазини, много ме притеснява да не го хванат някъде и да го вкарат в затвора или да го бият.
Третият казал:
- Абе може да са по-буйни, но нали са момчета. Моят взел че станал ******** и ходи да го плющят. Такъв срам, не смеем да излезем от къщи, не мога да погледна съседите в очите.
Първият и вторият веднага станали съпричастни към мъката на приятеля си и казали:
- Е, това наистина е ужасно. От това по-лошо няма.
Тогава се намесил четвъртия:
- Добре сте вие. Не се оплаквайте.
Първия и втория много се възмутили:
- Как добре, бе, синът му е станал педал, от това по лошо има ли?
- Има, има. Моят станал русофил.
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982, Thsmith и 10 госта