Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Neck » 04 юли 2019 11:31

Нашите ръководители може да не са блестящи интелектуалци и определено си имат доста кусури, но за това им правя евала - когато ги плюят, не се правят, че дъжд ги вали :!: Не ходят по разградските ложи да правят ми-ми на онзи, който разпределя порциите във футбола, не му правят шпалири на "проекта" и при свирен мач не се подреждат на първия ред в НДК за по една бърза наколенка на пиян Боби :!:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 04 юли 2019 11:33

Red_Neck написа:Нашите ръководители може да не са блестящи интелектуалци и си имат доста кусури, но за това им правя евала - когато ги плюят, не се правят, че дъжд ги вали :!: Не ходят по разградските ложи да правят ми-ми на онзи, който разпределя порциите във футбола, не му правят шпалири на "проекта" и при свирен мач не се подреждат на първия ред в НДК за по една бърза наколенка на пиян Боби :!:

Да да, онова "бойко реми" на Армията с прегръдките и целувките между Дяката и Малинката беше много кърваво дерби :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 юли 2019 11:35

Точно ''не ходят по разградските ложи'' . :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Пускайте се...

Мнениеот Drunken_Master » 04 юли 2019 11:40

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 04 юли 2019 11:48

JackPackage написа:Да да, онова "бойко реми" на Армията с прегръдките и целувките между Дяката и Малинката беше много кърваво дерби :lol: :mrgreen:

Джаки остави ги тия вечно онеправданите клетници, на които все някой друг им е виновен.
Кажи струва ли си 70 милки за тоя Родри, че честно казано нямам наблюдение над него.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 04 юли 2019 12:01

ivan56 написа:
JackPackage написа:Да да, онова "бойко реми" на Армията с прегръдките и целувките между Дяката и Малинката беше много кърваво дерби :lol: :mrgreen:

Джаки остави ги тия вечно онеправданите клетници, на които все някой друг им е виновен.
Кажи струва ли си 70 милки за тоя Родри, че честно казано нямам наблюдение над него.

Ако Плешо знае как да го използва, ще ви бъде основния халф на пивота :roll:
По-добър е от Фернандиньо, ама вече всичко опира до адаптация, игрово време, без контузии и т.н. :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 юли 2019 12:10

Отидеш в Созопол, платиш 30 лв за чадър, направиш си селфи, качиш го във Фейсбук и той се срине...
Съсипаха я тази държава... :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 04 юли 2019 12:16

А дано, Фернандиньо колкото и да го харесвам, годинките му идват в повече и честите контузии, нямам как да е на това топ ниво което беше.
И вие добре сте изтръскали джобовете за хлапака :lol:
Господин Мендеш, няма как да няма участие :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 04 юли 2019 12:24

ivan56 написа:А дано, Фернандиньо колкото и да го харесвам, годинките му идват в повече и честите контузии, нямам как да е на това топ ниво което беше.
И вие добре сте изтръскали джобовете за хлапака :lol:
Господин Мендеш, няма как да няма участие :mrgreen:

Ем да, ще го правим новия Гел7 :roll:
Дано му потръгне, голям риск си е, ама всеки топ отбор в Европа го искаше и показваме че и ние сме топ клуб с тоя трансфер :roll:
Иначе Хорхе Мендеш от тия 126 като нищо ще прибере едни 25-30 милиончета :lol: :mrgreen:

Друг е въпроса дали ние ще дадем толкова де, и дали пак няма някакви врътки ама карай :)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 04 юли 2019 12:34

JackPackage написа:... и показваме че и ние сме топ клуб с тоя трансфер :roll:

Гранде кохонесите, които Чоло показа бяха достатъчно показно по принцип, при това Симеоне ги пусна на цена от нула ойро :lol:
Някои неща не се купуват с пари, както викат по рекламите на дебитни и кредитни карти :lol:

Върни се в “Свободна зона”