Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Нашите ръководители може да не са блестящи интелектуалци и определено си имат доста кусури, но за това им правя евала - когато ги плюят, не се правят, че дъжд ги вали
Не ходят по разградските ложи да правят ми-ми на онзи, който разпределя порциите във футбола, не му правят шпалири на "проекта" и при свирен мач не се подреждат на първия ред в НДК за по една бърза наколенка на пиян Боби 
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- JackPackage
- Контакти:
Red_Neck написа:Нашите ръководители може да не са блестящи интелектуалци и си имат доста кусури, но за това им правя евала - когато ги плюят, не се правят, че дъжд ги валиНе ходят по разградските ложи да правят ми-ми на онзи, който разпределя порциите във футбола, не му правят шпалири на "проекта" и при свирен мач не се подреждат на първия ред в НДК за по една бърза наколенка на пиян Боби
Да да, онова "бойко реми" на Армията с прегръдките и целувките между Дяката и Малинката беше много кърваво дерби
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Точно ''не ходят по разградските ложи'' .

- Drunken_Master
- Контакти:
Пускайте се...

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
JackPackage написа:Да да, онова "бойко реми" на Армията с прегръдките и целувките между Дяката и Малинката беше много кърваво дерби![]()
Джаки остави ги тия вечно онеправданите клетници, на които все някой друг им е виновен.
Кажи струва ли си 70 милки за тоя Родри, че честно казано нямам наблюдение над него.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- JackPackage
- Контакти:
ivan56 написа:JackPackage написа:Да да, онова "бойко реми" на Армията с прегръдките и целувките между Дяката и Малинката беше много кърваво дерби![]()
Джаки остави ги тия вечно онеправданите клетници, на които все някой друг им е виновен.
Кажи струва ли си 70 милки за тоя Родри, че честно казано нямам наблюдение над него.
Ако Плешо знае как да го използва, ще ви бъде основния халф на пивота
По-добър е от Фернандиньо, ама вече всичко опира до адаптация, игрово време, без контузии и т.н.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- modor
- Контакти:
Отидеш в Созопол, платиш 30 лв за чадър, направиш си селфи, качиш го във Фейсбук и той се срине...
Съсипаха я тази държава...

Съсипаха я тази държава...
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
А дано, Фернандиньо колкото и да го харесвам, годинките му идват в повече и честите контузии, нямам как да е на това топ ниво което беше.
И вие добре сте изтръскали джобовете за хлапака
Господин Мендеш, няма как да няма участие
И вие добре сте изтръскали джобовете за хлапака
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- JackPackage
- Контакти:
ivan56 написа:А дано, Фернандиньо колкото и да го харесвам, годинките му идват в повече и честите контузии, нямам как да е на това топ ниво което беше.
И вие добре сте изтръскали джобовете за хлапака![]()
Ем да, ще го правим новия Гел7
Дано му потръгне, голям риск си е, ама всеки топ отбор в Европа го искаше и показваме че и ние сме топ клуб с тоя трансфер
Иначе Хорхе Мендеш от тия 126 като нищо ще прибере едни 25-30 милиончета
Друг е въпроса дали ние ще дадем толкова де, и дали пак няма някакви врътки ама карай
JackPackage написа:... и показваме че и ние сме топ клуб с тоя трансфер![]()
Гранде кохонесите, които Чоло показа бяха достатъчно показно по принцип, при това Симеоне ги пусна на цена от нула ойро
Някои неща не се купуват с пари, както викат по рекламите на дебитни и кредитни карти