Red_Neck написа:Аз за това от доста време дори името не му споменавам във форума
Тая информация ми е от първа ръка(Манджукич Джуниър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Neck написа:Аз за това от доста време дори името не му споменавам във форума
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Всичко започна след мача с Левски (1:5), когато ни попитаха дали да се взима детектор, защото имаха съмнения за нещо.
И аз веднъж в нашият под-форум бях питал... Кои ще са тези треньор и президент/собственик, които ще се откажат от млад български играч с таланта на Меси ( примерно ) ... Заради едни келяви 100-200 бона от няква чернилка ?rhaegar написа:Въпросът е, че когато имаш очевиден талант, който може да допринесе за доброто на отбора, можеш да преглътнеш известна загуба от комисионни, за да понатрупаш репутация. Развил си го и междувременно си спечелил няколко мача, които могат да ти уредят следваща по-добре платена работа
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 5 госта