Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 10 юни 2019 17:29

Аз мислех, че Петричев официално взема форума в ръцете си. :lol: :lol:

Иначе, голям зор че са освиркали химн. Все едно ние тука не сме, като е идвал чужд отбор да гостува. То вече и освиркванията ако са проблем по стадионите, да го закриват тоя спорт и да се знае.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 юни 2019 19:46

Ами вчера онзи от БНТ каза, че не е "феърплей" да се освирква играч :lol: :lol:

Иначе за мен не е кой знае какво, освиркват си хората. Заслужават си следващия мач Франция да излезе като тамплиери и да им го върне подобаващо и толкова. Добра размяна на удари ще е.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 юни 2019 19:47

Мисля , че за Френки де Йонг ставаше въпрос . :lol: :lol:

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 юни 2019 20:01

Е тъпо е да си освиркваш своите, дори и да са играли лошо. Естествено, че ще освиркваш съперника.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 10 юни 2019 21:33

Некъв сърбин ме пита защо играем с Косово, че трябвало да бойкотираме мача, защото били незаконна държава ? Дееба сръбската скара малоумна, деееба... :lol: :mrgreen:

garfield22
Контакти:

Мнениеот garfield22 » 10 юни 2019 22:33

SilentKiller написа:Некъв сърбин ме пита защо играем с Косово, че трябвало да бойкотираме мача, защото били незаконна държава ? Дееба сръбската скара малоумна, деееба... :lol: :mrgreen:

Ако след бомбардировките над България американците бяха отцепили някоя наша област, щеше ли да я признаеш за отделна държава?

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 10 юни 2019 22:41

Къде сравняваш събития от Втората световна война с днес. Да ти напомня, понеже си исторически неграмотен, че 1941г. декември обявяваме война на САЩ и Англия, но не и на СССР. С тях имаме дипломатически отношения до септември 1944г. при положение че те през цялото време пращат парашутисти и други терористи да извършват саботажи в България ! После на 5 септември 1944г. руснаците ни обявяват война за да могат да ни окупират, при положение че още на 2 септември сме изгонили германските части от България и сме обявили неутралитет. Та да се върнем на САЩ, след като сме им обявили официално война през декември 1941г. са били в пълното си право да ни бомбардират, и то се случва само в периода декември 1943-април 1944г.,докато руснаците с които имаме дипломатически отношения и не сме им обявявали война 3 години от 1941 до септември 1944г. пращат всякакви терористи и саботьори в България, които да помагат на т.нар. партизани и да извършват взривове в складове, жп линии и на други ключови обекти. Относно тъпото ти сравнение за откъсване на територии. Ние за разлика от сърбите, никога не сме извършвали геноцид над турците или други общности в България, за разлика от тях които през 90те си клаха албанците като за световно. Има хиляди свидетелства и снимков материал за това. За Босна и Хърватска и какво вършеха там сърбите 1991-1995 да не отварям дума, че ще стане цял ферман. Толкова по темата. 8-)

garfield22
Контакти:

Мнениеот garfield22 » 10 юни 2019 23:00

SilentKiller написа:Къде сравняваш събития от Втората световна война с днес. Да ти напомня, понеже си исторически неграмотен, че 1941г. декември обявяваме война на САЩ и Англия, но не и на СССР. С тях имаме дипломатически отношения до септември 1944г. при положение че те през цялото време пращат парашутисти и други терористи да извършват саботажи в България ! После на 5 септември 1944г. руснаците ни обявяват война за да могат да ни окупират, при положение че още на 2 септември сме изгонили германските части от България и сме обявили неутралитет. Та да се върнем на САЩ, след като сме им обявили официално война през декември 1941г. са били в пълното си право да ни бомбардират, и то се случва само в периода декември 1943-април 1944г.,докато руснаците с които имаме дипломатически отношения и не сме им обявявали война 3 години от 1941 до септември 1944г. пращат всякакви терористи и саботьори в България, които да помагат на т.нар. партизани и да извършват взривове в складове, жп линии и на други ключови обекти. Относно тъпото ти сравнение за откъсване на територии. Ние за разлика от сърбите, никога не сме извършвали геноцид над турците или други общности в България, за разлика от тях които през 90те си клаха албанците като за световно. Има хиляди свидетелства и снимков материал за това. За Босна и Хърватска и какво вършеха там сърбите 1991-1995 да не отварям дума, че ще стане цял ферман. Толкова по темата. 8-)

Да, обявили сме им символична война (под силен германски натиск), но това не им дава право да изсипват бомбени килими над градовете ни, за избиват цивилни и да тероризират населението ни. Особено като се има предвид че ние не участваме в никакви реални военни действия, а и това са военни престъпления, подобни на тези от Югославските войни. Разбира се, не понесоха отговорност за тях, понеже победителите не ги съдят. Съветският съюз ни закопа с нахлуването си, но британците също са пращал саботьори (например майор Томпсън), а и партизаните ни са взимали оръжие и са се били заедно със силно подкрепяните от тях Югославски партизани.
Сърбите наистина клаха албанците (които обаче водиха истинска война), но как това оправдава американската намеса?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 юни 2019 23:57

garfield22 написа:
SilentKiller написа:Некъв сърбин ме пита защо играем с Косово, че трябвало да бойкотираме мача, защото били незаконна държава ? Дееба сръбската скара малоумна, деееба... :lol: :mrgreen:

Ако след бомбардировките над България американците бяха отцепили някоя наша област, щеше ли да я признаеш за отделна държава?

Аман от сръбски кОрви в този форум.
Даже им е малко, трябваше да ги затрият нацяло, тази сган.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 11 юни 2019 02:06

SilentKiller написа:Къде сравняваш събития от Втората световна война с днес. Да ти напомня, понеже си исторически неграмотен, че 1941г. декември обявяваме война на САЩ и Англия, но не и на СССР. С тях имаме дипломатически отношения до септември 1944г. при положение че те през цялото време пращат парашутисти и други терористи да извършват саботажи в България ! После на 5 септември 1944г. руснаците ни обявяват война за да могат да ни окупират, при положение че още на 2 септември сме изгонили германските части от България и сме обявили неутралитет. Та да се върнем на САЩ, след като сме им обявили официално война през декември 1941г. са били в пълното си право да ни бомбардират, и то се случва само в периода декември 1943-април 1944г.,докато руснаците с които имаме дипломатически отношения и не сме им обявявали война 3 години от 1941 до септември 1944г. пращат всякакви терористи и саботьори в България, които да помагат на т.нар. партизани и да извършват взривове в складове, жп линии и на други ключови обекти. Относно тъпото ти сравнение за откъсване на територии. Ние за разлика от сърбите, никога не сме извършвали геноцид над турците или други общности в България, за разлика от тях които през 90те си клаха албанците като за световно. Има хиляди свидетелства и снимков материал за това. За Босна и Хърватска и какво вършеха там сърбите 1991-1995 да не отварям дума, че ще стане цял ферман. Толкова по темата. 8-)

Хайде, що не отвориш дума пък?! Отвори дума и ни осветли как онеправданите мюсюлмани бяха клани, горкичките, без да направят абсолютно нищо!! Как една област, примерно Кърджали ще се отцепи от Б-я, а ти ще я признаеш за държава! Как САЩ са в правото си да бомбардират, понеже сърби колят босненци, босненци колят сърби, косовари искат държава, хървати искат, черногорци искат, сърби искат....и те, американците, понеже са Божията десница...раздават правосъдие! Ми да вземат руснаците да бомбардират Ню Йорк, щото американците са колели индианци, а?! Страшни моралисти се извъдихте, че и разбирачи! Апропо, "периодът декември 1943-април 1944 " ти се струва малък ли?! Оправдан? За държава, която по никакъв начин не е водила военни действия и по никакъв начин не е била важна в дадената ситуация!? Справка - важна противникова държава , в дадената ситуация е била Румъния на Антонеску и нейните рафинерии...
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Върни се в “Свободна зона”