Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Шок! 80% от британците са готови да се преселят в Сибир

Мнениеот anihilator » 16 май 2016 13:43

Сигурно са чули за новата Лада и искат на живо да видят това чудо на техниката :lol:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот demy27 » 16 май 2016 13:44

fcb_bg написа:
demy27 написа:
fcb_bg написа:Много си се извисил духовно, почти си стигнал Далай Лама. Аз съм тъп селянин, не разбирам такива мъдри приказки. Намали си левъла малко.
В крайна сметка ще обориш ли твърдението ми за политизирания конкурс или и ти като Дунав ще си плещиш каквото си искаш? Тия догодина у дома да не запеят "Ти, Бандера, о, Велики, до Порошенко си ни довел".

Не знам как очакваш някой да оборва твърдението на един тъп селянин, какъвто сам си признаваш че си.

Ами щом съм тъп селянин, не би трябвало това да те затрудни изобщо, нали тъй?

Един тъп човек никога не зачита чуждото мнение и доводи и затова е безсмислено да се спори с него.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 май 2016 13:46

demy27 написа:
fcb_bg написа:
demy27 написа:
fcb_bg написа:Много си се извисил духовно, почти си стигнал Далай Лама. Аз съм тъп селянин, не разбирам такива мъдри приказки. Намали си левъла малко.
В крайна сметка ще обориш ли твърдението ми за политизирания конкурс или и ти като Дунав ще си плещиш каквото си искаш? Тия догодина у дома да не запеят "Ти, Бандера, о, Велики, до Порошенко си ни довел".

Не знам как очакваш някой да оборва твърдението на един тъп селянин, какъвто сам си признаваш че си.

Един тъп човек никога не зачита чуждото мнение и доводи и затова е безсмислено да се спори с него.

Ти досега някакъв довод дал ли си изобщо?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 16 май 2016 13:56

fcb_bg написа:
demy27 написа:
fcb_bg написа:
demy27 написа:

Не, аз доводи не давам, показвам само огромните пробойни в твоите доводи. Но няма лошо - продължавай да се напъваш. Поне доста народ развеселяваш.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 май 2016 13:58

По въпросът за Евровизия - песента на украинката е политическа, те даже някакви руски комици се обадили да я ебават и тя си признала :lol: :lol: Ясно беше, че Украйна ще спечели, тъй като тоя конкурс отдавна е политически инструмент ;) Оня гейзер миналата година ... кой нормален човек ще гласува за него :?: Невъзможността за формулиране на тези 2-3 елементарни неща доведе до огромна дискусия, в голямата си част - без никакви доводи :? Играта избухна, че нямало руска култура :shock: :shock: Значи П.И. Чайковски и А.С. Пушкин са някакви неизвестни, в сравнение с българските музикални и литературни гиганти ( не, че нямаме такива ) :?: В архитектурата има едно нещо, дето му викат "петробарок" ... Подгответе се малко, преди да правите високопарни изказвания :!: И на последно място - demy, стига излага кюстендилци с тия глупави заяждания, бе :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 май 2016 14:07

demy27 написа:
fcb_bg написа:
demy27 написа:
fcb_bg написа:
demy27 написа:

Не, аз доводи не давам, показвам само огромните пробойни в твоите доводи. Но няма лошо - продължавай да се напъваш. Поне доста народ развеселяваш.

Единия духовно извисен, другия сега стана даскал и ми пише по постовете с червена химикалка. Освен когато не се хили, де. Общото е, че и двамата упорито избягвате поста ми след който реално стана помията.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 16 май 2016 14:30

fcb_bg написа:Единия духовно извисен, другия сега стана даскал и ми пише по постовете с червена химикалка. Освен когато не се хили, де. Общото е, че и двамата упорито избягвате поста ми след който реално стана помията.

Този, който шари с червената химикалка е гаджето ти - Синчеца. Той скача, ако някоя запетая не е на мястото си. За съжаление един червен химикал не може да помогне, когато са написани абсолютни тъпотии.
Всъщност в Евровизия имаше трима победители. Вота на професионалното жури беше за Австралия, вота на зрителите беше за Русия. И понеже и Русия и Австралия бяха назад съответно във вота на жури и зрители, затова и общите точки бяха най-много за Украйна. Друг е въпроса, че песента на България, беше по-добра и от трите. Редно е щом обявявате конкурса за политизиран, да не коментирате защо Украйна е спечелила, а защо България не спечели.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2016 14:50

demy27 написа:Редно е щом обявявате конкурса за политизиран, да не коментирате защо Украйна е спечелила, а защо България не спечели.

Ами защото Украйна спечели, как защо 8-) За сметка на България ;) Простичко е, ама някой трябва и да се сети 8-) Пък вие нали сте от политкоректните комсомолци и е против религията ви даже и да си го помислите 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 май 2016 14:51

THE G.A.M.E написа:
pampi написа:След като обясни, че няма руска култура, език и писменост, а ние българите сме по-баш и от македонците и сме положили началото на човешката цивилизация, не е зле да обясниш що е това етнос, народ, нация. После се извини на всички граждани на Щатите, че не ги смяташ за нация и държава, защото остави науката и изкуството, ами даже и президентът им не е кореняк апах, ами е внос от Африка.
И понеже руският език е производен на българския( чуууутовна глупост), би ли ми казал колко падежа има в българския език и колко в руския?

Баш ме брига за Щатите, там съм си казал мнението, ще станат нация, след около 200 г. и то при положение, че спрът незабавно входящата миграция.

Брига ме и за пъдежите, всички "славянски езици" произлизат от българският, точка.
Нормално е в течение на времето да възникнат различия.
Особено когато дадена група народи, племена или етноси, се отделят ( хомогенизират ) в даден ареал.

"Брига ме", че си неграмотен, но арогантен! Това си е твой проблем до момента, до който започнеш да изливаш глупостите си във форума, а това е обида към интелектуалното ниво на останалите участници! Утре със същата арогантност ще започнеш да разясняваш принципите на квантовата физика, без да те е еня,че я разбираш, колкото и лингвистиката... тоест си пълен гьон и в двете области...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 май 2016 14:59

demy27 написа:
pampi написа:Питах те по-преди, ти не отговори, ама аз пак ще питам: Дими, това на аватара ти, ти ли си?

Явно си се подготвил с някакъв страхотен коментар. Кажи как да ти отговоря, за да напишеш това, което си замислил?

Явно ти задавам елементарен въпрос, а ти търсиш под вола теле! От двата възможни отговора: "да" или "не" ти избра трети, като първия път се ската и не отговори, а сега изобрети и четвърти - на въпроса отговаряш с въпрос. Браво, хлъзгав си като речна змиорка, ама това не ти пречи да громиш враговете на народа...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”