Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Re: Шок! 80% от британците са готови да се преселят в Сибир

Мнениеот River Plate » 16 май 2016 13:11

Air_Smuggler_FU написа:
vg_vasilev написа:
River Plate написа:От сега ги виждам, как британците напускат работите си за по 3-4 хил. паунда месечно, отказват се от социалните си привилегии, почивките на карибите и в Тайланд и уредената си страна и се преселват в Сибир, в най-корумпираната страна в северното полукълбо, с месечна заплата от 300 долара, да работят като феодални работници на някой олигарх, в петролните му рафинерии, 12 часа на ден, докато той е на яхта в Средиземно море и оправя едрогърди модели. :lol:

Шок!

Бахти, какъв си хейтър :)

Да бе, сигурно не е чак такъв хейтър...

Може би е жертва на драматичен вътрешен дисбаланс - в мечтите си е олигарх на яхта в Средиземно море и оправя едрогърди модели, но в действителност вероятно не става и за 300-доларов бачкатор в Сибир. :lol:

:roll:

Право в десетката! :)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 май 2016 13:11

ЕМИЛ написа:
fcb_bg написа:
ЕМИЛ написа:
boabbb написа:
Има ли кандидати от форума :?: :lol: В момента не е студено ;)

Е има ли британци тук и офертата само за британци ли е ?

Важи за всички чужденци, няма да има нужда първо да вземаш британско гражданство. :mrgreen:

Значи ти и бат Станко що още не сте запалили гуменетките за там , а ни занимавате с глупости ежедневно ?

Щото родителите му са избягали оттам през 1991 година, когато е бил на 11 годинки (май само ти още не си разбрал, че fcb е русначе), а сега искаш да го връщаш насила обратно върху едната осма от земната суша, заобиколена отвсякъде с цивилизация!... :( А Станко е платен руски трол - той не е толкова тъп, на какъвто се прави. ;)
П.П. Очевидно британският хумор е неразбираем за доста хора в този форум... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 16 май 2016 13:23, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 май 2016 13:20

Captain Stottlemeyer написа:
ЕМИЛ написа:
fcb_bg написа:
ЕМИЛ написа:
boabbb написа:

Важи за всички чужденци, няма да има нужда първо да вземаш британско гражданство. :mrgreen:

Значи ти и бат Станко що още не сте запалили гуменетките за там , а ни занимавате с глупости ежедневно ?

Щото родителите му са избягали оттам през 1991 година, когато е бил на 11 годинки (май само ти още не си разбрал, че fcb е русначе), а сега искаш да го връщаш насила обратно върху едната осма от земната суша, заобиколена отвсякъде с цивилизация!... :(

Той и другото русначе,както и няколко"нашенци" останаха без крака.Пусне някой тема,я за Путин,я за Русия,я за счупена дръжка на "нов автомобил"
и те търчат да се обясняват.Да ги ожали човек.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2016 13:23

За българи има ли квоти :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 май 2016 13:24

petko.h.markov написа:
Captain Stottlemeyer написа:
ЕМИЛ написа:
fcb_bg написа:
ЕМИЛ написа:
boabbb написа:

Щото родителите му са избягали оттам през 1991 година, когато е бил на 11 годинки (май само ти още не си разбрал, че fcb е русначе), а сега искаш да го връщаш насила обратно върху едната осма от земната суша, заобиколена отвсякъде с цивилизация!... :(

Той и другото русначе,както и няколко"нашенци" останаха без крака.Пусне някой тема,я за Путин,я за Русия,я за счупена дръжка на "нов автомобил"
и те търчат да се обясняват.Да ги ожали човек.

Темата беше формулирана с "разпаднал се автомобил", лъжльо. Инак СпейсЕкс като стане на огнено кълбо, умните коментари са, че това е част от процеса и стават такива работи. Виж кат има счупена дръжка на руска кола или Прогрес падне - това е руска им работа.
Мен и родителите ми, не смятам да коментирам точно с теб или хейтъра на форума.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 май 2016 13:26

CTAHKO написа:За българи има ли квоти :?:

За теб има уайл кард :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 май 2016 13:27

CTAHKO написа:За българи има ли квоти :?:

Сигурно има, но както съм написал по-горе - ти не си толкова тъп, на какъвто се правиш. ;) Ако заминеш натам и те отбият от хранилката на "Драган Цанков" 28 в София, при тази конкуренция на турските зеленчуци на пазара ще умреш от глад... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот demy27 » 16 май 2016 13:28

fcb_bg написа:Много си се извисил духовно, почти си стигнал Далай Лама. Аз съм тъп селянин, не разбирам такива мъдри приказки. Намали си левъла малко.
В крайна сметка ще обориш ли твърдението ми за политизирания конкурс или и ти като Дунав ще си плещиш каквото си искаш? Тия догодина у дома да не запеят "Ти, Бандера, о, Велики, до Порошенко си ни довел".

Не знам как очакваш някой да оборва твърдението на един тъп селянин, какъвто сам си признаваш че си.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 16 май 2016 13:30

само за руски граждани бре :mrgreen:

обаче, ако имаш руски корен:
[offtopic]http://xn--b1ab2a0a.xn--b1aew.xn--p1ai/gosuslugi/item/12898/[/offtopic]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 16 май 2016 13:33

demy27 написа:
fcb_bg написа:Много си се извисил духовно, почти си стигнал Далай Лама. Аз съм тъп селянин, не разбирам такива мъдри приказки. Намали си левъла малко.
В крайна сметка ще обориш ли твърдението ми за политизирания конкурс или и ти като Дунав ще си плещиш каквото си искаш? Тия догодина у дома да не запеят "Ти, Бандера, о, Велики, до Порошенко си ни довел".

Не знам как очакваш някой да оборва твърдението на един тъп селянин, какъвто сам си признаваш че си.

Ами щом съм тъп селянин, не би трябвало това да те затрудни изобщо, нали тъй?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”