Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот pampi » 16 май 2016 10:27

Uncle_Sam написа:
HoUs4oOL написа:
Uncle_Sam написа:Да не е лъжа. Като изключим времето, в което сме се вдигали на въстания през другото сме живеели нормално за тях времена. Поразходете се из България и вижте къщите от онова време. Животът е бил по-добър от днешния мога смело да твърдя. Не ми излизайте с глупостите как ни клали, вземали децата, изнасилвали жените и т.н. Османската империя не е правила нищо по различно от останалите империи. Правилно-неправилно това е положението. Силните вземат всичко. Ако ние бяхме империя щяхме да сме същите, но сме цяла вечност разединени и са ни тъпкали и тъпчат. Дай му замък и земя, а сега хотел и яхта и всичко е перфе за нашите управници.

А, ами добре е, радвам се, явно, че те са на същото мнение и ги учат на същото.
Продължавайте в същия дух, наскоро писах, че не е далеч момента, в който някои българи ще започнат да се чувстват горди от това, че са били съставна част от Османската Империя.
Щом пък е било толкоз хубаво, освен да ти пожелая скоро време България пак да се озове в тоя рай неземен, к'во пък толкова.

В България никой рай не успява. Византийски, османски, германски, руски, американски... Аз пък пожелавам да станем доколкото е възможно възможно най-независима държава.

Че ние сме станали бе, независима държава сме - нищо не зависи от нас!
За енти път ще напиша: Руснаците наистина са тъпи и прости, защото водиха тази война през 1877-8 година и не оставиха това обидчиво мрънкащо неблагодарно анадолско племе в Османския рай. Днес оцелелите след 150 години геноцид, щяха да развяват гордо знамето с полумесеца и щяха да мрат из планините на Кюрдистан с песен на уста за славата на майка Турция...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Шок! 80% от британците са готови да се преселят в Сибир

Мнениеот boabbb » 16 май 2016 10:38

След офертата на Путин за 1 хектар безплатна земя

Проучване на Express.co.uk показва, че почти осем от десет граждани на Великобритания са готови сериозно да обмислят въпроса за емиграция в Русия. Разочаровани от живота в съвременна Великобритания 78 процента от 22 000 запитани отговорят на въпроса дали биха заминали за Русия заради безплатна земя по следния начин: „Да! Договорихме се, аз съм готов“.
Тези данни се получиха след като стана известно, че президентът на Русия Владимир Путин предлага един хектар безплатна земя на тези, които са готови да се преселят в сибирските пущинаци ако имат намерение да развиват икономиката на този регион.
Този проект предизвика голям интерес в британската общност, пише в. Дейли експрес. Не на всички обаче предложението на Путин се е видяло привлекателно. Мнозина са се изплашили от студа (температурата там може да падне до -47 градуса) и са посочили, че им идва твърде много двойната заплаха от рояци комари през лятото и гладни мечки през зимата. Посолството на Русия е потвърдило за вестника, че няколко британци вече са проявили интерес към този проект.

Източник: [offtopic]http://fakti.bg/world/186774-shok-80-procenta-ot-britancite-sa-gotovi-da-se-preselat-v-sibir[/offtopic]

Има ли кандидати от форума :?: :lol: В момента не е студено ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2016 10:41

demy27 написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:Бат Станко, ако се разрази една хубава гражданска война между русофили и русофоби и ме плениш, как по-точно ще ме екзекутираш 8-) Искам да ме изненадаш с нещо , наистина садистично !

Ще питам друг от заловените русофоби, по какъв начин да те екзекутирам и ще оставя съдбата ти в ръцете на твоите братя по оръжие 8-) Така поледното нещо, което ще чуеш, ще бъде присъдата, изречена от устата на някой твой близък 8-)

Аз мога да предложа да му правиш френска любов докато умре от изтощение и от обезводняване.

Страхотна идея 8-) Как не се бях сетил за нея :roll: На мен обаче друго ми е интересно. Как пък като стане въпрос за живота ви и веднага се сещате за свирки 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 май 2016 10:49

CTAHKO написа:Събрали се няколко соросоида и скачат на клетото момче ;) Че се мислят и за последна инстанция и представителна извадка на българския народ 8-) Че и неуки на всичкото отгоре! Я ми кажете един английски композитор - класик 8-) Явно някой гледа много пропагандни филми, вместо да набляга над уроците и книгите 8-)

Снощи 3-4 българи разнасяха като"луда крава телето" едно неадекватно русначе.Ти скочи по пижама да го защитиш.Матушка Русия няма да го забрави
и ще ти благодари,ти знаеш как.
Майка България също ще ти благодари!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Шок! 80% от британците са готови да се преселят в Сибир

Мнениеот fcb_bg » 16 май 2016 10:56

Британецът малко требе да стане руснак, а Пу забрани двойното гражданство.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 май 2016 10:57

boabbb написа:

Е има ли британци тук и офертата само за британци ли е ?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2016 10:59

petko.h.markov написа:
CTAHKO написа:Събрали се няколко соросоида и скачат на клетото момче ;) Че се мислят и за последна инстанция и представителна извадка на българския народ 8-) Че и неуки на всичкото отгоре! Я ми кажете един английски композитор - класик 8-) Явно някой гледа много пропагандни филми, вместо да набляга над уроците и книгите 8-)

Снощи 3-4 българи разнасяха като"луда крава телето" едно неадекватно русначе.Ти скочи по пижама да го защитиш.Матушка Русия няма да го забрави

Какви българи бре :? :roll: Влах, помак, гагауз и ибрястика 8-) Аз тук българин не виждам :oops:
Последна промяна от CTAHKO на 16 май 2016 11:37, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 май 2016 11:00

ЕМИЛ написа:
boabbb написа:

Важи за всички чужденци, няма да има нужда първо да вземаш британско гражданство. :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 май 2016 11:02

fcb_bg написа:
ЕМИЛ написа:
boabbb написа:

Важи за всички чужденци, няма да има нужда първо да вземаш британско гражданство. :mrgreen:

Значи ти и бат Станко що още не сте запалили гуменетките за там , а ни занимавате с глупости ежедневно ?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 май 2016 11:05

CTAHKO написа:
petko.h.markov написа:

Какв българи бре :? :roll: Влах, помак, гагауз и ибрястика 8-) Аз тук българин не виждам :oops:

Не се обяснявай прекалено много. Когато обясняваш защо не можеш да направиш едно или друго, на практика се извиняваш за своите недостатъци, надявайки се, че ще ти простят.

Върни се в “Свободна зона”