Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 16 май 2016 00:34

CTAHKO написа:Е аз те питам, що не са се пробвали 8-)

Че аз ти отговорих - щото нямат никакъв шанс. Европа не е слабо заселеният Сибир.
Последна промяна от 1982 на 16 май 2016 00:35, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2016 00:35

fcb_bg написа:Баааа тез украинци, не си играят на дребно. Искат Евровизия 2017 в Крим.

http://ba.org.ua/yuliya-timoshenko-dyakuye-dzhamali-za-peremogu-na-yevrobachenni/

Оня цвърчо Дунава, пак да дойде да обяснява как не бил политизиран конкурса.

Много благородно от тяхна страна 8-) Явно са осъзнали грешките си и сега по всячески начин се мъчат да правят четки на братята руси 8-) Иначе не виждам, защо ще им дават шравото на домакинство, а те ще предлагат конкурса да се шроведе на руска земя 8-) Трябва да се поучим от тях 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2016 00:37

1982 написа:

Че аз ти отговорих - щото нямат никакъв шанс. Европа не е слабо заселеният Сибир.

Нищо не си отговорил ;) Имперски амбиции, пък един квадратен метър не са дръпнали за себе си ;) Издишате отвсякъде, моето пате 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 май 2016 00:38

Betchualeng Arnaikem написа:
dunavfc написа:Hous4eto е интелигентно момче, надявам се, че е разбрал, че се е изказал малко неадекватно ;)

Или по-скоро каза това, което отдавна мисли. Не е първия чужденец, живеещ в България, който ни смята за тъпи овце и боклуци. Просто досега игра ролята на "обективен", сега преклонението към "страната-майка" и презрението към България изби. Както казах.. подобни случаи бол, най-често налитам на такива сред скандинавците и руснаците. Разбира се, има и чужденци, живеещи в България, която я уважават, но точно тоя едва ли спада към тази категория.

Мисля, че просто се ядоса на моят отговор до, онзи другият, който ми търсеше някакви претенции за Евровизия, а пък аз му отговорих по-остро, защото ми омръзна от този двоен аршин. Ние да сме верни православни братя, а те да ни имат за втора ръка хора, които могат да командват и контролират винаги.
Евровизия, може да е един тъп и безсмислен формат, но показа, нещо много ясно. Ние им дадохме 12 точки, като абсолютни рая, а те ни дадоха...0

House, наистина е пич и с него може да се води диалог, нищо, че понякога, особено стане ли въпрос за Иран и Русия , леко отива в един друг свят.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 май 2016 00:56

CTAHKO написа:
1982 написа:

Нищо не си отговорил ;) Имперски амбиции, пък един квадратен метър не са дръпнали за себе си ;) Издишате отвсякъде, моето пате 8-)

Това, че на теб не ти допада отговорът, не е мой проблем.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 май 2016 01:08

CTAHKO написа:Я ми кажете един английски композитор - класик 8-)

Англичаните не могат да се сравняват с руснаците в областта на класическата музика и балет. Кажи ти една руска група от ранга на "Бийтълс" или "Пинк Флойд", защото място за сравнение в модерната музика също няма 8-)

Много сте изтрещели по темата Про-Анти-Русия :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 май 2016 07:30

dunavfc написа:А, да ти тегля, една майна, искаш ли ? Винаги, когато комплексираните и смачкани братушки загубят нещо, винаги някой им е виновен, винаги има сценарии, конспирация и пъклен план за да се унищожи, тоя жалкарски народ...
Кой, ВА има за жив, вас, бе ?
Даже, ви препоръчвам да не участвате в конкурсът, а да си направите Евразийски такъв и да си се кефите, колкото искате ! Не разбирате ли, че никой не ви има за живи в Европа и на никой не му пука за вас ? Вие виреете, ей там, където са държавите завършващи на СТАН, Южна Корея и Венецуела ! Язък, че развалихте приятелството с Турците, така хубаво си живяхте, десетилетия наред..

Ами не искам, ама това си е твое право. Дозата ли си изтървал, че започна да се нервиш защото казах, че този конкурс е политизиран за 3-та година поред? И да - миналата година пак правеха сечено на руската песен, ако не си гледал финала.

П. п. За мен песента на Поли Генова беше най-добра, но ти си продължавай да сереш по Русия, само друг път не мънкай защо братята не били дали глас.

Хах, как един пост за мнение на украински политик за намеса на политика в Евровизия, покани към НАТО за съдействие за организацията му догодина, ти отприщи истерията... явно бая си насъбрал. :lol: Лошо нема, поне да се знаем.

П.п. 2 Като напишеш турците с главна буква, по-горд ли се чувстваш? Или си кабрио отдолу?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2016 08:19

Ето това беше последният истински победител на Евровизия с последната истинска песен 8-) След това всичко е политика 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=waYpnAexrUA[/youtube]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 16 май 2016 08:47

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Бат Станко, ако се разрази една хубава гражданска война между русофили и русофоби и ме плениш, как по-точно ще ме екзекутираш 8-) Искам да ме изненадаш с нещо , наистина садистично !

Ще питам друг от заловените русофоби, по какъв начин да те екзекутирам и ще оставя съдбата ти в ръцете на твоите братя по оръжие 8-) Така поледното нещо, което ще чуеш, ще бъде присъдата, изречена от устата на някой твой близък 8-)

Аз мога да предложа да му правиш френска любов докато умре от изтощение и от обезводняване.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 май 2016 08:50

Тоя конкурс отдавна си е политически.Това е негласно правило заради което и тук се появяват искания към дадени държави да гласуват за нас по политически причини,а не заради качествата на песента.То за това и Украйна спечели конкурса.Русия ако толкова много иска да си го върне може на другия конкурс да направи песен посветена на това как един пиян диктатор през 1954 прехвърля Крим на Украйна по случай празника на жена си и така хвърля в скръб кримчани. :lol: :lol: :lol:
Учудвам се,че някой обръща внимание на такива конкурси,там хубавата песен рядко може да е първа (само ако съвпадне с политическите интереси).Гледайте на Евровизия като на шоу,забавлявайте се,другото не зависи от вас.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”