CTAHKO написа:Е аз те питам, що не са се пробвали![]()
Че аз ти отговорих - щото нямат никакъв шанс. Европа не е слабо заселеният Сибир.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Е аз те питам, що не са се пробвали![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
fcb_bg написа:Баааа тез украинци, не си играят на дребно. Искат Евровизия 2017 в Крим.
http://ba.org.ua/yuliya-timoshenko-dyakuye-dzhamali-za-peremogu-na-yevrobachenni/
Оня цвърчо Дунава, пак да дойде да обяснява как не бил политизиран конкурса.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
1982 написа:CTAHKO написа:Е аз те питам, що не са се пробвали![]()
Че аз ти отговорих - щото нямат никакъв шанс. Европа не е слабо заселеният Сибир.
Betchualeng Arnaikem написа:dunavfc написа:Hous4eto е интелигентно момче, надявам се, че е разбрал, че се е изказал малко неадекватно
Или по-скоро каза това, което отдавна мисли. Не е първия чужденец, живеещ в България, който ни смята за тъпи овце и боклуци. Просто досега игра ролята на "обективен", сега преклонението към "страната-майка" и презрението към България изби. Както казах.. подобни случаи бол, най-често налитам на такива сред скандинавците и руснаците. Разбира се, има и чужденци, живеещи в България, която я уважават, но точно тоя едва ли спада към тази категория.
CTAHKO написа:1982 написа:CTAHKO написа:Е аз те питам, що не са се пробвали![]()
Нищо не си отговорилИмперски амбиции, пък един квадратен метър не са дръпнали за себе си
Издишате отвсякъде, моето пате
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
CTAHKO написа:Я ми кажете един английски композитор - класик
dunavfc написа:А, да ти тегля, една майна, искаш ли ? Винаги, когато комплексираните и смачкани братушки загубят нещо, винаги някой им е виновен, винаги има сценарии, конспирация и пъклен план за да се унищожи, тоя жалкарски народ...
Кой, ВА има за жив, вас, бе ?
Даже, ви препоръчвам да не участвате в конкурсът, а да си направите Евразийски такъв и да си се кефите, колкото искате ! Не разбирате ли, че никой не ви има за живи в Европа и на никой не му пука за вас ? Вие виреете, ей там, където са държавите завършващи на СТАН, Южна Корея и Венецуела ! Язък, че развалихте приятелството с Турците, така хубаво си живяхте, десетилетия наред..
CTAHKO написа:dunavfc написа:Бат Станко, ако се разрази една хубава гражданска война между русофили и русофоби и ме плениш, как по-точно ще ме екзекутирашИскам да ме изненадаш с нещо , наистина садистично !
Ще питам друг от заловените русофоби, по какъв начин да те екзекутирам и ще оставя съдбата ти в ръцете на твоите братя по оръжиеТака поледното нещо, което ще чуеш, ще бъде присъдата, изречена от устата на някой твой близък
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA69 и 5 госта