pomiqr272 написа:Asoto_S_Bira написа:Добър ден. Да попитам, здравните осигуровки само в дадената община ли се плащат или може и в НОИ на бул. Ал. Стамболийски?
В бившата банка на бившата любовница на тиквата.
Нищо не ми говори това обяснение.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqr272 написа:Asoto_S_Bira написа:Добър ден. Да попитам, здравните осигуровки само в дадената община ли се плащат или може и в НОИ на бул. Ал. Стамболийски?
В бившата банка на бившата любовница на тиквата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
slash1912 написа:Не знам каква им е драмата,ама в репортажчето на гонг тия епизоди услужливо са ги изрязали
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:slash1912 написа:Не знам каква им е драмата,ама в репортажчето на гонг тия епизоди услужливо са ги изрязали
Къде видя дърпане бе, олигофрен! Това е монтаж!![]()
![]()
![]()

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта