Ще има ли драми с развален факс/слаб интернет/сгрешен IBAN с този на Милко?

Плащай, плащай, Жужи!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Жуже написа:„В Китай съм“

Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Безработния, който жена му го издържа, събрал пари за еНблемата...сигурно от борсата е спестявал![]()
![]()
boabbb написа:JackPackage написа:Безработния, който жена му го издържа, събрал пари за еНблемата...сигурно от борсата е спестявал![]()
![]()
Абе, да ти кажа, Иван кара бая скъпичка А8-ца за безработен ... Може и да му е служебна, де, ако Гришата го е хванал за солташак ... Не е зле, че се платиха тия пари, щото все пак част от хората, на които се дължат пари са си ги изкарали с труд на теренаАз лично се надявам Тенгариня да си вземе всичко, не че е играл много, ама е болен човека ...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта