ivan56 написа:JackPackage написа:ivan56 написа:Абе пичове, някой преди време беше споменал за тези "тв боксове"
Някой по-наясно, заслужава ли си, трябва ли нета ти да е много добър, трудно ли става добавянето на тия "Кодита".
Абе като цяло, става ли да им кажа на кабелната да го духат и да си гледам бг спортните и чуждите.
Аз имам вкъщи, нета трябва да ти е стабилен (пъхаш ЛАН кабела в тв бокса и си готов).
На мен ми го доставиха настроен, има няколко адд-она, които имат всякакви тв-та, сръбски, румънски, BEIN, Canal+ Liga, SkySports, ESPN, FoxSports, каквото се сетиш
Миналия ден изгледах Ф1 по Скай Спортс Ф1 и за 2 часа ми забави за около секунда само веднъж (нета вкъщи е 100 Мбит)
Иначе вече си го бях поръчал и ония кретени пуснаха испанското по МТелските канали, а вкъщи аз имам целия пакет спорни Диеми, Максове и т.н. че съм със служебен абонамент към Близу
Другото яко през Коди-то е че новите сериали и филми ги има и може директно през него да си ги гледаш на тв-то, без да ги сваляш, качваш на флашка и т.н.

А тия адд-они, трябва ли нещо след време да се ъпдейтват и в смисъл, можеш ли да си човъркаш ти, без да го караш пак на специалисти
Да разбирам ли, че е нещо като да си рутнеш телефона и да му сложиш неофициална версия.
И това Коди и то ли се ъпдейтва, че гледам някакви различни версии

Има auto-update на приложенията (аддоните), Кодито излиза по една версия на година г/д и може да си го ъпдейтнеш като излезе
Не е сложно за боравене, може да си сваляш аддони, приложения и т.н.
Почти като телефона е

Вместо приемник за кабелната тв, връзваш тв-бокса, свързваш го с HDMI към тв-то и оттам влизаш в приложението от тв-то и си цъкаш каквото избереш

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]