Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот JackPackage » 02 окт 2018 15:15

modor написа:
JackPackage написа:
modor написа:Какви са тия кодита бе пъпеш :lol: Веднага да минаваш на вивакомата :mrgreen:

Нема, цакам Микренския - за 15 кинта ми дава интернет, тв с 200+ канала (Диеми, Максове, HBO-та) и телефон, който не ползвам :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Никога нема да се оправи тази държава :lol:

Ой ой ой, как завижда Рибаря :mrgreen:

Иначе да :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 окт 2018 15:18

JackPackage написа:
ivan56 написа:Абе пичове, някой преди време беше споменал за тези "тв боксове"
Някой по-наясно, заслужава ли си, трябва ли нета ти да е много добър, трудно ли става добавянето на тия "Кодита".
Абе като цяло, става ли да им кажа на кабелната да го духат и да си гледам бг спортните и чуждите.

Аз имам вкъщи, нета трябва да ти е стабилен (пъхаш ЛАН кабела в тв бокса и си готов).
На мен ми го доставиха настроен, има няколко адд-она, които имат всякакви тв-та, сръбски, румънски, BEIN, Canal+ Liga, SkySports, ESPN, FoxSports, каквото се сетиш :roll:
Миналия ден изгледах Ф1 по Скай Спортс Ф1 и за 2 часа ми забави за около секунда само веднъж (нета вкъщи е 100 Мбит) :roll:

Иначе вече си го бях поръчал и ония кретени пуснаха испанското по МТелските канали, а вкъщи аз имам целия пакет спорни Диеми, Максове и т.н. че съм със служебен абонамент към Близу :roll:

Другото яко през Коди-то е че новите сериали и филми ги има и може директно през него да си ги гледаш на тв-то, без да ги сваляш, качваш на флашка и т.н. :lol:

А тия адд-они, трябва ли нещо след време да се ъпдейтват и в смисъл, можеш ли да си човъркаш ти, без да го караш пак на специалисти :lol:
Да разбирам ли, че е нещо като да си рутнеш телефона и да му сложиш неофициална версия.
И това Коди и то ли се ъпдейтва, че гледам някакви различни версии :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 окт 2018 15:19

Направо кажете на човека откъде да си купи. Черната борса за боксове, далаверки тва онова няма проблеми.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 окт 2018 15:24

ivan56 написа:
JackPackage написа:
ivan56 написа:Абе пичове, някой преди време беше споменал за тези "тв боксове"
Някой по-наясно, заслужава ли си, трябва ли нета ти да е много добър, трудно ли става добавянето на тия "Кодита".
Абе като цяло, става ли да им кажа на кабелната да го духат и да си гледам бг спортните и чуждите.

Аз имам вкъщи, нета трябва да ти е стабилен (пъхаш ЛАН кабела в тв бокса и си готов).
На мен ми го доставиха настроен, има няколко адд-она, които имат всякакви тв-та, сръбски, румънски, BEIN, Canal+ Liga, SkySports, ESPN, FoxSports, каквото се сетиш :roll:
Миналия ден изгледах Ф1 по Скай Спортс Ф1 и за 2 часа ми забави за около секунда само веднъж (нета вкъщи е 100 Мбит) :roll:

Иначе вече си го бях поръчал и ония кретени пуснаха испанското по МТелските канали, а вкъщи аз имам целия пакет спорни Диеми, Максове и т.н. че съм със служебен абонамент към Близу :roll:

Другото яко през Коди-то е че новите сериали и филми ги има и може директно през него да си ги гледаш на тв-то, без да ги сваляш, качваш на флашка и т.н. :lol:

А тия адд-они, трябва ли нещо след време да се ъпдейтват и в смисъл, можеш ли да си човъркаш ти, без да го караш пак на специалисти :lol:
Да разбирам ли, че е нещо като да си рутнеш телефона и да му сложиш неофициална версия.
И това Коди и то ли се ъпдейтва, че гледам някакви различни версии :?

Има auto-update на приложенията (аддоните), Кодито излиза по една версия на година г/д и може да си го ъпдейтнеш като излезе :roll:
Не е сложно за боравене, може да си сваляш аддони, приложения и т.н.

Почти като телефона е :lol: Вместо приемник за кабелната тв, връзваш тв-бокса, свързваш го с HDMI към тв-то и оттам влизаш в приложението от тв-то и си цъкаш каквото избереш :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 окт 2018 15:35

Благодаря за информацията.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 окт 2018 23:41

Моя въпрос го ъпдейтвам до следната дилема S9, S9+ или новото Sony3.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 окт 2018 06:19

NOMER14 написа:Моя въпрос го ъпдейтвам до следната дилема S9, S9+ или новото Sony3.

Взимай хуявей п20про 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 окт 2018 08:36

modor написа:
NOMER14 написа:Моя въпрос го ъпдейтвам до следната дилема S9, S9+ или новото Sony3.

Взимай хуявей п20про 8-)

Не щеш ли да вземе Хуями Редми :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 окт 2018 10:20

modor написа:

Взимай хуявей п20про 8-)

Като Спас ги доведе за спонсор тогава ве, рибар! Дотогава само Айфоми да се взимат :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 03 окт 2018 10:27

Квото и да си говорим, снощи ЦСКА би Реал! ФАКТ!!! :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”