Някой да иде и да му донесе крака на Космонавта, че излетя някъде извън орбитата на планетата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Tiberius написа:Добър шпагат, но ако питаш клетите ловчанлии Бахуров и Чорбата били по-добри защитници от Хоумър и Яблонски.![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
ivan56 написа:Абе пичове, някой преди време беше споменал за тези "тв боксове"
Някой по-наясно, заслужава ли си, трябва ли нета ти да е много добър, трудно ли става добавянето на тия "Кодита".
Абе като цяло, става ли да им кажа на кабелната да го духат и да си гледам бг спортните и чуждите.
Warped написа:Много от тия боксове в БГ гледам ги продават "заредени". Иначе това което съм чул е, колкото повече рам памет толкова по добре. Коди било лесно да се работи с него, качеството обаче не е нещо с което да се хвалиш определено
modor написа:Какви са тия кодита бе пъпешВеднага да минаваш на вивакомата
JackPackage написа:modor написа:Какви са тия кодита бе пъпешВеднага да минаваш на вивакомата
Нема, цакам Микренския - за 15 кинта ми дава интернет, тв с 200+ канала (Диеми, Максове, HBO-та) и телефон, който не ползвам![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта