Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 15 май 2016 23:51

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Ама, то не е случайно, че почти цяла Русия на практика е изнесена в т.нар. европейска Русия, азиатската част е много по-слабо развита и се ползва основно за добив на суровини и ресурси. От векове руснаците се целят да живеят по-близо до цивилизацията, т.е. Европа. Тук е прогресът.

От доста векове в Русия има една част от обществото, която се срамува от размерите на страната си.
Точно, защото е толкова голяма, тия хора смятат, че страната им е периферия на Европа, а не един от центровете ѝ и това е една от най-големите трагедии на руското общество, а още по-тъжното е, че някои наричат тия хора с израза ''совесть нации''.

Проблемът на Русия е само един - тя никога не е искала да е част от Европа, а да я управлява. Затова и никога Русия няма да стане част от този континент, освен чисто географски. Същевременно, Русия не иска и да е част от Азия, защото Азия е много по-изостанала във всякакъв аспект. Разбира се, изключвам държави като Япония, Южна Корея и още няколко, но те са част от т.нар. Западен свят. Китай умишлено не го споменавам, той е солов играч открай време, с много редки изключения във времето.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 май 2016 23:52

dunavfc написа:Като се чувстваш българин, защитавай българското и България, а не ми давай акъл, как да се изразявам за който си искам народ. От къде на къде, ти ще ми даваш съвет, да се въздържам да говоря, каквото си искам за американците, руснаците, китайците и т.н. ? Комплексиран мога да бъда от Американците, Германците и Англичаните, кажи по-дяволите, какви комплекси мога да имам от Русия !?

П.П Прочети си мнението на предишната страница и ще разбереш, защо всички ти скочиха !

Никой уважаващ себе си българин, няма да ти позволи да му говориш по-този начин за страната му, още повече, като някакъв "господар" и то в български форум ! За мен ти си българин, като всички останали, но руската ти жилка, нещо от време я хваща истерията, щом някой накърни прародината ти.

Ти си болен мозък бе 8-) Такива българи като теб са срам и позор за Родината ни :!: И изобщо, ккъв българин си ти??? Ти си чистокръвен влах, който всячески се опитва да развали отношенията ни с матушка Россия. Няма българин, който да не обича матушка Россия, освен продажниците и ДС агентите!!! Разбери го товва нещо и го предай на господарите си! А сега си хващай куфарите и марш към Карпатите!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 май 2016 23:54

dunavfc написа:
CTAHKO написа:Събрали се няколко соросоида и скачат на клетото момче ;) Че се мислят и за последна инстанция и представителна извадка на българския народ 8-) Че и неуки на всичкото отгоре! Я ми кажете един английски композитор - класик 8-) Явно някой гледа много пропагандни филми, вместо да набляга над уроците и книгите 8-)

За теб съм сигурен, че винаги пред българското ще защитиш руското ;) Да не говорим пък, ако чисто хипотетично имаше война между България и Русия, на коя страна би застанал...Щеше да ни разстреляш всички, без капка притеснение !

Ти ще си първия 8-) Няма сила, която да ме накара да избирам между България или матушка Россия :!: Този сценарий е само във вашите болни мозъци и задокеанските ви господари ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 май 2016 23:56

1982 написа:Проблемът на Русия е само един - тя никога не е искала да е част от Европа, а да я управлява. Затова и никога Русия няма да стане част от този континент, освен чисто географски. Същевременно, Русия не иска и да е част от Азия, защото Азия е много по-изостанала във всякакъв аспект. Разбира се, изключвам държави като Япония, Южна Корея и още няколко, но те са част от т.нар. Западен свят. Китай умишлено не го споменавам, той е солов играч открай време, с много редки изключения във времето.

Не думай :shock: Не че са нямали възможност още от времето на Наполеон, ама не са го направили 8-) Що така :? :roll:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 май 2016 00:03

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Като се чувстваш българин, защитавай българското и България, а не ми давай акъл, как да се изразявам за който си искам народ. От къде на къде, ти ще ми даваш съвет, да се въздържам да говоря, каквото си искам за американците, руснаците, китайците и т.н. ? Комплексиран мога да бъда от Американците, Германците и Англичаните, кажи по-дяволите, какви комплекси мога да имам от Русия !?

П.П Прочети си мнението на предишната страница и ще разбереш, защо всички ти скочиха !

Никой уважаващ себе си българин, няма да ти позволи да му говориш по-този начин за страната му, още повече, като някакъв "господар" и то в български форум ! За мен ти си българин, като всички останали, но руската ти жилка, нещо от време я хваща истерията, щом някой накърни прародината ти.

Ти си болен мозък бе 8-) Такива българи като теб са срам и позор за Родината ни :!: И изобщо, ккъв българин си ти??? Ти си чистокръвен влах, който всячески се опитва да развали отношенията ни с матушка Россия. Няма българин, който да не обича матушка Россия, освен продажниците и ДС агентите!!! Разбери го товва нещо и го предай на господарите си! А сега си хващай куфарите и марш към Карпатите!

А ти какъв българин си, турче ??! :lol: :lol: Това име "Станко" го получи при възродителния процес, нали, иначе се казваш сигурно Мюмюн ЧепРеза или Алиосман Ердухан ??! :lol: :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 май 2016 00:05

CTAHKO написа:
1982 написа:Проблемът на Русия е само един - тя никога не е искала да е част от Европа, а да я управлява. Затова и никога Русия няма да стане част от този континент, освен чисто географски. Същевременно, Русия не иска и да е част от Азия, защото Азия е много по-изостанала във всякакъв аспект. Разбира се, изключвам държави като Япония, Южна Корея и още няколко, но те са част от т.нар. Западен свят. Китай умишлено не го споменавам, той е солов играч открай време, с много редки изключения във времето.

Не думай :shock: Не че са нямали възможност още от времето на Наполеон, ама не са го направили 8-) Що така :? :roll:

Щото не са имали възможност. Не ми пробутвай някакви клозетни московски прочити на историята. :mrgreen:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 май 2016 00:11

1982 написа:
HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:Защо сравняваш Русия и България ? Защо не сравняваш Великобритания с Русия ? Франция с Русия ?
Какво го топли Иван от Ростов или Дадиев от Кубан, какво е дала Русия на светът при положение, че живеят, като пълни прошляци и само си копнеят да се домогнат до прогнилият запад !

Защото съм в български форум и ти ми пишеш от позицията на българин, а не от тази на французин или британец.

Момче, България не може да се сравнява с Русия, просто защото ние сме 111 000 кв.км., вие сте над 9 млн. ..... мерете се с по-големите, защо се мериш с нас ??!

Що бре, що да не може? Имаме си 1300 години история, от която поне няколко века - такава, от която няма защо да се срамуваме, напротив - можем да се гордеем.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 май 2016 00:12

Betchualeng Arnaikem написа:
1982 написа:
HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:Защо сравняваш Русия и България ? Защо не сравняваш Великобритания с Русия ? Франция с Русия ?
Какво го топли Иван от Ростов или Дадиев от Кубан, какво е дала Русия на светът при положение, че живеят, като пълни прошляци и само си копнеят да се домогнат до прогнилият запад !

Защото съм в български форум и ти ми пишеш от позицията на българин, а не от тази на французин или британец.

Момче, България не може да се сравнява с Русия, просто защото ние сме 111 000 кв.км., вие сте над 9 млн. ..... мерете се с по-големите, защо се мериш с нас ??!

Що бре, що да не може? Имаме си 1300 години история, от която поне няколко века - такава, от която няма защо да се срамуваме, напротив - можем да се гордеем.

Само, че нашето българското семе, не е направило 1/100 или 1/1000, май беше, от това, което са направили руснаците !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2016 00:12

1982 написа:
CTAHKO написа:Не думай :shock: Не че са нямали възможност още от времето на Наполеон, ама не са го направили 8-) Що така :? :roll:

Щото не са имали възможност. Не ми пробутвай някакви клозетни московски прочити на историята. :mrgreen:

Хайде бе ;) И от кого са се притеснявали и кой е щял да ги спре, ако са имали такива мераци ("имперски амбиции" както е модерно да се казва сега) 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 май 2016 00:14

Бат Станко, ако се разрази една хубава гражданска война между русофили и русофоби и ме плениш, как по-точно ще ме екзекутираш 8-) Искам да ме изненадаш с нещо , наистина садистично !

Върни се в “Свободна зона”