Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 15 май 2016 23:24

HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:Защо сравняваш Русия и България ? Защо не сравняваш Великобритания с Русия ? Франция с Русия ?
Какво го топли Иван от Ростов или Дадиев от Кубан, какво е дала Русия на светът при положение, че живеят, като пълни прошляци и само си копнеят да се домогнат до прогнилият запад !

Защото съм в български форум и ти ми пишеш от позицията на българин, а не от тази на французин или британец.

Момче, България не може да се сравнява с Русия, просто защото ние сме 111 000 кв.км., вие сте над 9 млн. ..... мерете се с по-големите, защо се мериш с нас ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 май 2016 23:24

HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:А, дали прочете, че говорих за Европа, а не конкретно за България ? Естествено, ти ще се сравняваш с България, защото би било болезнено да го направиш с някой други западни европейски държави, а пък за САЩ да не говорим, там направо би било унизително, дори и в културически аспект, нищо, че са държава на 300 год.

По-скоро говореше от името на Европа, което разбира се не променя нищо, тъй като си написал един вагон комплексарски простотии, които в интерес на истината много се засилиха през последните години.
Между другото на 99% съм сигурен, че мога да ти извадя мнение, в което беше писал, че Русия има много по-общо с Европа, отколкото Сащ, но не това е в въпроса.
Както и да е, нямам намерение да обиждам никой, още по-малко България, защото и аз съм българин и целия ми живот е тук, ама такива писаници за ''господарски и жалкарски'' народи ми идват в повече.

Не на 99 %, а на 100 % можеш да извадиш, такова мое мнение и това си точно така, но това няма, нищо общо с това, което дискутираме в момента. Аз на черното не мога да кажа бяло !

Като се чувстваш българин, защитавай българското и България, а не ми давай акъл, как да се изразявам за който си искам народ. От къде на къде, ти ще ми даваш съвет, да се въздържам да говоря, каквото си искам за американците, руснаците, китайците и т.н. ? Комплексиран мога да бъда от Американците, Германците и Англичаните, кажи по-дяволите, какви комплекси мога да имам от Русия !?

П.П Прочети си мнението на предишната страница и ще разбереш, защо всички ти скочиха !

Никой уважаващ себе си българин, няма да ти позволи да му говориш по-този начин за страната му, още повече, като някакъв "господар" и то в български форум ! За мен ти си българин, като всички останали, но руската ти жилка, нещо от време я хваща истерията, щом някой накърни прародината ти.
Последна промяна от dunavfc на 15 май 2016 23:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 май 2016 23:27

HoUs4oOL написа:
petko.h.markov написа:Ти си българин колкото аз съм руснак.Върни се страница назад и прочети какво си писал за България и българите.
Тук си на гости и се дръж като гостенин да не те изхвърлим през прозореца.

На гости съм от октомври месец 1994 година, тогава съм се родил, а в Русия съм изкарал не повече от 1 година време, а през последните 2 години и половина не съм стъпвал там, това че антируската истерия в България през последните години ме отврати до безобразие е отделен въпрос.

Мен пък ме отврати проруската истерия. Даже и в този форум, няма един шибан ден, в който да не съм влезнал и да ви чета лайняната пропаганда, всеки божи ден леете проруска и анти ЕС и САЩ пропаганда. Разбира се, ти това не го виждаш.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 май 2016 23:32

1982 написа:Дали сте един банан и два портокала, цял живот точите лиги по гадната Европа и попивате от нея, мизерници. Оня педал дори столицата ви е изместил, та да е по-близо до Европата, даже архитекти оттам си е довел, да му построят лайняната столица.

Дали сме ѝ и един от най-великите писатели, музиканти, художници, композитори и архитекти.
А иначе Петър Велики премества столицата главно заради Балтийско Море и желанието му да го контролира напълно, факт е разбира се, че се влюбва в Европа, докато обикаля, за да търси съюзници за войната с Швеция.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 май 2016 23:35

Ама, то не е случайно, че почти цяла Русия на практика е изнесена в т.нар. европейска Русия, азиатската част е много по-слабо развита и се ползва основно за добив на суровини и ресурси. От векове руснаците се целят да живеят по-близо до цивилизацията, т.е. Европа. Тук е прогресът.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 май 2016 23:37

dunavfc написа:Като се чувстваш българин, защитавай българското и България, а не ми давай акъл, как да се изразявам за който си искам народ. От къде на къде, ти ще ми даваш съвет, да се въздържам да говоря, каквото си искам за американците, руснаците, китайците и т.н. ? Комплексиран мога да бъда от Американците, Германците и Англичаните, кажи по-дяволите, какви комплекси мога да имам от Русия !?

П.П Прочети си мнението на предишната страница и ще разбереш, защо всички ти скочиха !

Никой уважаващ себе си българин, няма да ти позволи да му говориш по-този начин за страната му, още повече, като някакъв "господар" и то в български форум ! За мен ти си българин, като всички останали, но руската ти жилка, нещо от време я хваща истерията, щом някой накърни прародината ти.

В случая не ставаше въпрос за защита на българското, а за грозно плюене по един народ, дори и да не беше руския, пак бих те репликирал и съм го правил, когато някой е плюл по гърци, сърби или иранци например.
Че защо да не ти дам съвет или да изкажа мнението си, какво по-европейско от това, може пък и да съм се засегнал от поста ти?
А иначе за комплексите спрямо Русия, за съжаление ги има у много българи и аз не знам защо, има една част от обществото, която е дълбоко обсебена от Русия.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 май 2016 23:41

Събрали се няколко соросоида и скачат на клетото момче ;) Че се мислят и за последна инстанция и представителна извадка на българския народ 8-) Че и неуки на всичкото отгоре! Я ми кажете един английски композитор - класик 8-) Явно някой гледа много пропагандни филми, вместо да набляга над уроците и книгите 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 май 2016 23:42

HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:Като се чувстваш българин, защитавай българското и България, а не ми давай акъл, как да се изразявам за който си искам народ. От къде на къде, ти ще ми даваш съвет, да се въздържам да говоря, каквото си искам за американците, руснаците, китайците и т.н. ? Комплексиран мога да бъда от Американците, Германците и Англичаните, кажи по-дяволите, какви комплекси мога да имам от Русия !?

В случая не ставаше въпрос за защита на българското, а за грозно плюене по един народ, дори и да не беше руския, пак бих те репликирал и съм го правил, когато някой е плюл по гърци, сърби или иранци например.
Че защо да не ти дам съвет или да изкажа мнението си, какво по-европейско от това, може пък и да съм се засегнал от поста ти?
А иначе за комплексите спрямо Русия, за съжаление ги има у много българи и аз не знам защо, има една част от обществото, която е дълбоко обсебена от Русия.

Ама, точно, че ще ме репликираш, тогава критикувам народ, който ти харесваш, а няма да защитиш, който и да е било народ, заради самият принция. Иранците, сърбите и гърците ще ги защитиш, но французите, италианците или германците, никогиш ! Бих приел да ме критикуваш за каквото искаш, естествено, че това е твой избор, но твоето мнение съдържаше заповеднически, наставленченски, обиден и иронизиращ страната ми тон, което не е ОК.

Не, хората нямат комплекси към Русия, имат омраза !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 май 2016 23:44

CTAHKO написа:Събрали се няколко соросоида и скачат на клетото момче ;) Че се мислят и за последна инстанция и представителна извадка на българския народ 8-) Че и неуки на всичкото отгоре! Я ми кажете един английски композитор - класик 8-) Явно някой гледа много пропагандни филми, вместо да набляга над уроците и книгите 8-)

За теб съм сигурен, че винаги пред българското ще защитиш руското ;) Да не говорим пък, ако чисто хипотетично имаше война между България и Русия, на коя страна би застанал...Щеше да ни разстреляш всички, без капка притеснение !

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 май 2016 23:45

1982 написа:Ама, то не е случайно, че почти цяла Русия на практика е изнесена в т.нар. европейска Русия, азиатската част е много по-слабо развита и се ползва основно за добив на суровини и ресурси. От векове руснаците се целят да живеят по-близо до цивилизацията, т.е. Европа. Тук е прогресът.

От доста векове в Русия има една част от обществото, която се срамува от размерите на страната си.
Точно, защото е толкова голяма, тия хора смятат, че страната им е периферия на Европа, а не един от центровете ѝ и това е една от най-големите трагедии на руското общество, а още по-тъжното е, че някои наричат тия хора с израза ''совесть нации''.

Върни се в “Свободна зона”