HoUs4oOL написа:dunavfc написа:А, дали прочете, че говорих за Европа, а не конкретно за България ? Естествено, ти ще се сравняваш с България, защото би било болезнено да го направиш с някой други западни европейски държави, а пък за САЩ да не говорим, там направо би било унизително, дори и в културически аспект, нищо, че са държава на 300 год.
По-скоро говореше от името на Европа, което разбира се не променя нищо, тъй като си написал един вагон комплексарски простотии, които в интерес на истината много се засилиха през последните години.
Между другото на 99% съм сигурен, че мога да ти извадя мнение, в което беше писал, че Русия има много по-общо с Европа, отколкото Сащ, но не това е в въпроса.
Както и да е, нямам намерение да обиждам никой, още по-малко България, защото и аз съм българин и целия ми живот е тук, ама такива писаници за ''господарски и жалкарски'' народи ми идват в повече.
Не на 99 %, а на 100 % можеш да извадиш, такова мое мнение и това си точно така, но това няма, нищо общо с това, което дискутираме в момента. Аз на черното не мога да кажа бяло !
Като се чувстваш българин, защитавай българското и България, а не ми давай акъл, как да се изразявам за който си искам народ. От къде на къде, ти ще ми даваш съвет, да се въздържам да говоря, каквото си искам за американците, руснаците, китайците и т.н. ? Комплексиран мога да бъда от Американците, Германците и Англичаните, кажи по-дяволите, какви комплекси мога да имам от Русия !?
П.П Прочети си мнението на предишната страница и ще разбереш, защо всички ти скочиха !Никой уважаващ себе си българин, няма да ти позволи да му говориш по-този начин за страната му, още повече, като някакъв "господар" и то в български форум ! За мен ти си българин, като всички останали, но руската ти жилка, нещо от време я хваща истерията, щом някой накърни прародината ти.