Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 15 май 2016 22:55

1982 написа:Тая пачавра - Русия, е дала на Европа само кръв и насилие, нищо друго. Отивайте си в Азия, нали и без това постоянно плюете тая Европа, жълтури ?!

Това, което Русия е дала на света като литература, музика, философия, архитектура и изкуство България няма да го произведе и за още 1 000 години, та ми е много интересно от каква позиция ги пишеш тия работи? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 май 2016 22:59

Защо сравняваш Русия и България ? Защо не сравняваш Великобритания с Русия ? Франция с Русия ?
Какво го топли Иван от Ростов или Дадиев от Кубан, какво е дала Русия на светът при положение, че живеят, като пълни прошляци и само си копнеят да се домогнат до прогнилият запад !

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 май 2016 23:02

dunavfc написа:Ей, ало, намираш се в български форум и ми дреме на кура за твоят блядски народ, трябва да ти давам обяснение, защо ги наричам, както си искам ли ?
Нещо на наставник ли ми се правиш ? В тая държава, Вие ще се съобразявате, а не ние.. Ако ти е много обидно или не приемаш нещо, свободен си да си биеш камшика.
Недей ми хвали измекярски народ, който има всичките богатства на планетата, а живеят, като орки и всичко извън Европейската им част е като от филм на ужасите. Направете си първо магистрала между двата най-големи града и тогава ми казвай, кой, какво е направил и дал на Европа и светът.

Това ли беше, просташки тон като от Син Сити след 2 сутринта? :lol:
Не знам дали аз се правя на наставник, ти си тоя, който ми казва да си бия камшика? :lol:
И щом съм в тая държава, плащам си данъците и имам български паспорт имам абсолютно същите права, каквито имаш и ти, това че имам двойно гражданство не значи нищо.
Та, както казах ''моя'' измекярски народ е дал достатъчно на Европа и света, за да имам самочувствие да вляза в спор с един русенски младеж, който го нарича ''жалкарски'', но както виждам ти нямаш аргументи, а ми пишеш простотии. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 май 2016 23:03

dunavfc написа:Защо сравняваш Русия и България ? Защо не сравняваш Великобритания с Русия ? Франция с Русия ?
Какво го топли Иван от Ростов или Дадиев от Кубан, какво е дала Русия на светът при положение, че живеят, като пълни прошляци и само си копнеят да се домогнат до прогнилият запад !

Защото съм в български форум и ти ми пишеш от позицията на българин, а не от тази на французин или британец.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 15 май 2016 23:05

Това, че Русия се сравнява с България, а отстъпва на Западноевропейските държави във всичко освен в армията, е показателно. Даже е много забавно и няма нужда спора да продължава. Все едно ние да се сравним с Косово и да се гордеем колко сме по-добре от тях :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 май 2016 23:08

HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:Защо сравняваш Русия и България ? Защо не сравняваш Великобритания с Русия ? Франция с Русия ?

Защото съм в български форум и ти ми пишеш от позицията на българин, а не от тази на французин или британец.

А, дали прочете, че говорих за Европа, а не конкретно за България ? Естествено, ти ще се сравняваш с България, защото би било болезнено да го направиш с някой други западни европейски държави, а пък за САЩ да не говорим, там направо би било унизително, дори и в културически аспект, нищо, че са държава на 300 год.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 май 2016 23:13

dunavfc написа:А, дали прочете, че говорих за Европа, а не конкретно за България ? Естествено, ти ще се сравняваш с България, защото би било болезнено да го направиш с някой други западни европейски държави, а пък за САЩ да не говорим, там направо би било унизително, дори и в културически аспект, нищо, че са държава на 300 год.

По-скоро говореше от името на Европа, което разбира се не променя нищо, тъй като си написал един вагон комплексарски простотии, които в интерес на истината много се засилиха през последните години.
Между другото на 99% съм сигурен, че мога да ти извадя мнение, в което беше писал, че Русия има много по-общо с Европа, отколкото Сащ, но не това е в въпроса.
Както и да е, нямам намерение да обиждам никой, още по-малко България, защото и аз съм българин и целия ми живот е тук, ама такива писаници за ''господарски и жалкарски'' народи ми идват в повече.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 май 2016 23:18

HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:А, дали прочете, че говорих за Европа, а не конкретно за България ? Естествено, ти ще се сравняваш с България, защото би било болезнено да го направиш с някой други западни европейски държави, а пък за САЩ да не говорим, там направо би било унизително, дори и в културически аспект, нищо, че са държава на 300 год.

По-скоро говореше от името на Европа, което разбира се не променя нищо, тъй като си написал един вагон комплексарски простотии, които в интерес на истината много се засилиха през последните години.
Между другото на 99% съм сигурен, че мога да ти извадя мнение, в което беше писал, че Русия има много по-общо с Европа, отколкото Сащ, но не това е в въпроса.
Както и да е, нямам намерение да обиждам никой, още по-малко България, защото и аз съм българин и целия ми живот е тук, ама такива писаници за ''господарски и жалкарски'' народи ми идват в повече.

Ти си българин колкото аз съм руснак.Върни се страница назад и прочети какво си писал за България и българите.
Тук си на гости и се дръж като гостенин да не те изхвърлим през прозореца.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 май 2016 23:22

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Тая пачавра - Русия, е дала на Европа само кръв и насилие, нищо друго. Отивайте си в Азия, нали и без това постоянно плюете тая Европа, жълтури ?!

Това, което Русия е дала на света като литература, музика, философия, архитектура и изкуство България няма да го произведе и за още 1 000 години, та ми е много интересно от каква позиция ги пишеш тия работи? :roll:

Дали сте един банан и два портокала, цял живот точите лиги по гадната Европа и попивате от нея, мизерници. Оня педал дори столицата ви е изместил, та да е по-близо до Европата, даже архитекти оттам си е довел, да му построят лайняната столица.
Последна промяна от 1982 на 15 май 2016 23:22, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 май 2016 23:22

petko.h.markov написа:Ти си българин колкото аз съм руснак.Върни се страница назад и прочети какво си писал за България и българите.
Тук си на гости и се дръж като гостенин да не те изхвърлим през прозореца.

На гости съм от октомври месец 1994 година, тогава съм се родил, а в Русия съм изкарал не повече от 1 година време, а през последните 2 години и половина не съм стъпвал там, това че антируската истерия в България през последните години ме отврати до безобразие е отделен въпрос.

Върни се в “Свободна зона”