dunavfc написа:Ей, ало, намираш се в български форум и ми дреме на кура за твоят блядски народ, трябва да ти давам обяснение, защо ги наричам, както си искам ли ?
Нещо на наставник ли ми се правиш ? В тая държава, Вие ще се съобразявате, а не ние.. Ако ти е много обидно или не приемаш нещо, свободен си да си биеш камшика.
Недей ми хвали измекярски народ, който има всичките богатства на планетата, а живеят, като орки и всичко извън Европейската им част е като от филм на ужасите. Направете си първо магистрала между двата най-големи града и тогава ми казвай, кой, какво е направил и дал на Европа и светът.
Това ли беше, просташки тон като от Син Сити след 2 сутринта?
Не знам дали аз се правя на наставник, ти си тоя, който ми казва да си бия камшика?
И щом съм в тая държава, плащам си данъците и имам български паспорт имам абсолютно същите права, каквито имаш и ти, това че имам двойно гражданство не значи нищо.
Та, както казах ''моя'' измекярски народ е дал достатъчно на Европа и света, за да имам самочувствие да вляза в спор с един русенски младеж, който го нарича ''жалкарски'', но както виждам ти нямаш аргументи, а ми пишеш простотии.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]