Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот boabbb » 25 юли 2018 15:18

Тая сигурно и тича с ножици за Инстаграм :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 юли 2018 14:16

boabbb написа:
JackPackage написа:Тук дъжд всеки ден, междувременно в Дания най-топлото лято от век насам и предупреждават хората, че може да дойдат акули по бреговете заради топлата вода :| :roll: :?

Те какво като дойдат, те там някой къпе ли се в морето :? Иначе за всичко са виновни синоптиците :lol:

Тва е в Рованиеми Лапландия :lol: :lol:
Изображение
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2018 14:33

Ма и там ли има негри ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юли 2018 00:05

Не можа ли да избереш снимка с по малко сланина по блондинката бре :lol:
И с някоя по млада :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 27 юли 2018 10:23

Добро утро от 3 кръг на ЛЕ 8-)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 юли 2018 10:29

Dani написа:Добро утро от 3 кръг на ЛЕ 8-)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Това не е актуална тема за специалистите по Навадуцване :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юли 2018 10:33

Бай Ганьо, тенекиеният фен, е уникален ...... няма втори такъв по света. :lol: :lol:

kiril.a.d написа:Честито момчиня, честито българи! - това вече е Ц С К А!

От днес и аз махам ТИРЕТО, въпреки че Гришката са ослушва за едни 8 милиона лв ;) ...Все пак, футболът си е футбол, а парите...майната им! - да му мислят бизнесмените...
НО, това е "Армията" това е ЦСКА! - дори бай Добри е достатъчен, за да се превърнеш в "армеец", без значение дали си от Ловеч, Етрополе...дори от Подуене! ;) :lol:

Нестор ЕЛ МАЕСТРО! - поклон и уважение!
Заслужи си го и от мен, който много трудно давам доверие...
Браво и напред! - да му мислят датчаните...и Лудогорец!

Адмира Вакер? - не знам, какво става с австрийския футбол, но тази вечер, имах чувството че гледам предварително, мача срещу Витоша Бистрица ;)...
Но, бъдете на стадиона и в неделя! - нищо че играе българския вариант на Адмира Вакер ;)...
:lol:

Същият този, като дойдат пак провалите и резилите, съм 99% убеден, че бързо отново ще сложи ТИРЕТО и пак ще вика, че това не е ЦСКА, и т.н. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 юли 2018 10:47

Red_Neck написа:
Dani написа:Добро утро от 3 кръг на ЛЕ 8-)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Това не е актуална тема за специалистите по Навадуцване :)

#Купетеситенискибе че ще ви подгони с колана онзи социално слабият, който жена му го издържа :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 27 юли 2018 11:42

1982 написа:Бай Ганьо, тенекиеният фен, е уникален ...... няма втори такъв по света. :lol: :lol:

kiril.a.d написа:Честито момчиня, честито българи! - това вече е Ц С К А!

От днес и аз махам ТИРЕТО, въпреки че Гришката са ослушва за едни 8 милиона лв ;) ...Все пак, футболът си е футбол, а парите...майната им! - да му мислят бизнесмените...
НО, това е "Армията" това е ЦСКА! - дори бай Добри е достатъчен, за да се превърнеш в "армеец", без значение дали си от Ловеч, Етрополе...дори от Подуене! ;) :lol:

Нестор ЕЛ МАЕСТРО! - поклон и уважение!
Заслужи си го и от мен, който много трудно давам доверие...
Браво и напред! - да му мислят датчаните...и Лудогорец!

Адмира Вакер? - не знам, какво става с австрийския футбол, но тази вечер, имах чувството че гледам предварително, мача срещу Витоша Бистрица ;)...
Но, бъдете на стадиона и в неделя! - нищо че играе българския вариант на Адмира Вакер ;)...
:lol:

Същият този, като дойдат пак провалите и резилите, съм 99% убеден, че бързо отново ще сложи ТИРЕТО и пак ще вика, че това не е ЦСКА, и т.н.

:lol: разсмя ме и то точно защото си споменал Бай Ганьо, който никога не се променя, каквото и да се случва!
Та...позамисли се за себе си, дали не е по-добре да бъдеш гъвкав, мислещ, оценяващ и...променящ се! - особено когато някой, нещо ти докаже, че не си прав!
Та може и да ти се иска, Литекс, за вечни времена да си остане Литекс, дори и превъзпитан на "Армията", но няма как да стане, защото "всичко тече, всичко се променя"! - още римляните са го казали...та не бъди бай Ганьо Балкански ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юли 2018 11:43

Я някой да ми препоръча отде да си дръпна ФИФА 12, но без некви сложни амалгами при инсталацията. :lol:
В Замундата има една, ама пак се правят некви магии, дето хич ме няма. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”