Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:JackPackage написа:Тук дъжд всеки ден, междувременно в Дания най-топлото лято от век насам и предупреждават хората, че може да дойдат акули по бреговете заради топлата вода![]()
![]()
Те какво като дойдат, те там някой къпе ли се в моретоИначе за всичко са виновни синоптиците
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Dani написа:Добро утро от 3 кръг на ЛЕ
kiril.a.d написа:Честито момчиня, честито българи! - това вече е Ц С К А!
От днес и аз махам ТИРЕТО, въпреки че Гришката са ослушва за едни 8 милиона лв...Все пак, футболът си е футбол, а парите...майната им! - да му мислят бизнесмените...
НО, това е "Армията" това е ЦСКА! - дори бай Добри е достатъчен, за да се превърнеш в "армеец", без значение дали си от Ловеч, Етрополе...дори от Подуене!![]()
Нестор ЕЛ МАЕСТРО! - поклон и уважение!
Заслужи си го и от мен, който много трудно давам доверие...
Браво и напред! - да му мислят датчаните...и Лудогорец!
Адмира Вакер? - не знам, какво става с австрийския футбол, но тази вечер, имах чувството че гледам предварително, мача срещу Витоша Бистрица...
Но, бъдете на стадиона и в неделя! - нищо че играе българския вариант на Адмира Вакер...
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Neck написа:Dani написа:Добро утро от 3 кръг на ЛЕ
![]()
![]()
![]()
Това не е актуална тема за специалистите по Навадуцване
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
1982 написа:Бай Ганьо, тенекиеният фен, е уникален ...... няма втори такъв по света.![]()
kiril.a.d написа:Честито момчиня, честито българи! - това вече е Ц С К А!
От днес и аз махам ТИРЕТО, въпреки че Гришката са ослушва за едни 8 милиона лв...Все пак, футболът си е футбол, а парите...майната им! - да му мислят бизнесмените...
НО, това е "Армията" това е ЦСКА! - дори бай Добри е достатъчен, за да се превърнеш в "армеец", без значение дали си от Ловеч, Етрополе...дори от Подуене!![]()
Нестор ЕЛ МАЕСТРО! - поклон и уважение!
Заслужи си го и от мен, който много трудно давам доверие...
Браво и напред! - да му мислят датчаните...и Лудогорец!
Адмира Вакер? - не знам, какво става с австрийския футбол, но тази вечер, имах чувството че гледам предварително, мача срещу Витоша Бистрица...
Но, бъдете на стадиона и в неделя! - нищо че играе българския вариант на Адмира Вакер...
![]()
Същият този, като дойдат пак провалите и резилите, съм 99% убеден, че бързо отново ще сложи ТИРЕТО и пак ще вика, че това не е ЦСКА, и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта