Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ЕМИЛ » 27 юни 2018 00:21

Тоя гаден , мазен турски боклук не даде втора дузпа за Нигерия за играта на Рохо с ръка и сега трябва да им търпиме радостта на тъпите аржентинци ...и да ни заливат от фейсбук колко голям отбор са .

KellyB

Re: Като учебна кола ли са бг манекенките и поп-фолк дивите ни?

Мнениеот KellyB » 27 юни 2018 00:33

То пък едни диви.... :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 юни 2018 09:21

Сашо Диков ще получи по левче за всяка шега с VAR, става най-богатия човек в държавата

СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД - С решение №67/567 на СГС бе решено телевизионният водещ Сашо Диков да получи по левче за всяка шега, свързана с видеоповторенията на мачовете на Световното и славното предаване 1:1.

Както е известно, Диков изгря в златните години на Канал 3, като правеше дисекции на всеки тъч, засада и съдийски сигнал, отделяйки му ефирно време между 15 минути и 4 дни без никква пауза дори да иде до тоалетната. Именно асоциацията с този Златен век за българската спортна журналистика доведе до редица шеги със закъснялото въвеждане от страна на FIFA на видеоповторенията с цел коригиране на реферски отсъждания.

"Българският фейсбук е залят с около 4 варианта на една шега за Сашо Диков и VAR и не е честно спрямо него, ако не стане милионер" - отсъди столичният съд.

Очаква се Диков да получи около 7 милиарда лева за всички споделяния на шегите досега и занапред, така че той вече е най-богатият нашенец някъде.

По 20 стотинки на шегата "Асене VAR-ни" се присъждат и на легендарния Асен, който е владетел на забавения каданс, зумването, стоп-кадъра и е неволен създател на gif-четата.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 юни 2018 09:41

ЕМИЛ написа:Тоя гаден , мазен турски боклук не даде втора дузпа за Нигерия за играта на Рохо с ръка и сега трябва да им търпиме радостта на тъпите аржентинци ...и да ни заливат от фейсбук колко голям отбор са .

[rimg]https://i.pinimg.com/originals/ff/7f/18/ff7f18c4320bfb271acdd802892867c4.jpg[/rimg]
[rimg]https://thumbs.dreamstime.com/b/female-argentinian-football-fan-showing-thumb-beautiful-woman-long-blonde-haurs-jersey-white-background-33926173.jpg[/rimg]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 юни 2018 11:22

ivan56 написа:
TodorT написа:С Боянчо (Боабб) сме разисквали доста темата Албена. :lol:

Мен лично много ме кефи като курорт. Абсолютно спокойствие, няма лудница, широк и чист плаж, морето е супер. Имаш си спортни игрища на плажа, няма мангусти да ти стъпват по главата, предлагайки сушена риба и кукуруз на пясъка, вечер се почиства ивицата. КК е затворен, музиката се спира към 22-23:00. Бил съм в няколко хотела и мога да кажа, че на лоша храна не съм попадал. А аз съм си чревоугодник :mrgreen: За мен е идеалното място за почивка (почивка в истинския смисъл на думата), особено за децата. 8-)

Red_Neck написа:Екстра е, .... най-доброто от хепи соца - зеленина, прохлада, спокойствие, няма гъчканица :)
Площадки бол, децата хепи :)
Но внимавай къде резервираш, защото разстоянието до плажа може да е значително (особено ако си с малки деца и жената обича да ходи с багаж за една седмица, че ще ти трябва кади ) ;)

Мерсаж за информацията.
Точно това са ми изискванията, макар, че спокойствие и почивка с деца, за в момента е напълно невъзможно
Само като се сетя за миналогодишната ни "почивка" и ми призлява
Нищо друго освен първа линия не ме вълнува(бал съм ги и природозащитниците, да дойдат да мъкнат басейнчета, кофички, пут.те му майни и всичко това по две, по два пъти на ден) :lol:

Колегата правилно ти отбеляза да гледаш къде са хотелите. Има едни във високото- на около 800-900м от плажа, но се прибираш като катериш баира. Предлагат шатъли до плажа, ама не е яко да се съобразяваш с транспорт, особено с малки деца. Почва се мрънкане, изнервяне и е хубаво да тръгнеш от плажа и да се прибереш възможно най-скоро :lol:
За Албена виж х-л Елица. "Лагуните" също са много близо до плажа, на крайбрежната са. ;) Ако говорим за спокойствие, виж и Аркутино. Много як комплекс са направили, но трябва да изминеш около 300м по дюните (направили са пътечки от дъски, удобно е) и си на плажа. Малко в нищото се пада (под Созопол) и ако искаш разходки вечер, трябва да отидеш с колата. Имаше яка анимация за децата и цяла вечер танцуваха, пееха, рисуваха.... та ако на вас с жената не ви е проблем, че няма да има къде да ходите вечер, то там е вариант.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 юни 2018 11:59

Аркутино вече ми идва прекалено в нищото, а и ме един хвърлей място от Бургас. :lol:
Тази година сме решили на север, гледах и на Константин и Елена и там няколко хотела, но Албена ми е фаворит.
Само ме дразни това с паркирането, пак балкански номера, една торба пари даваш и отделно за паркинг 20 кинта на вечер, ако хотела ти е в зелена зона.
Гледах Гергана, Мура и Боряна.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 юни 2018 14:15

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 юни 2018 18:07

Update от Слънчев бряг : Днеска цял ден слънце и плаж, а довечера сме в The One :lol: #синоптицитеиседемедоброчислодамиголапат :mrgreen: Колкото до Албена - Фламинготата са много готини, ама там и цената леко бръсне. Тия долу на плажа, дето стаите изглеждат като кутии отвън са яки - Лагуна Бийч е единия такъв, мисля.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 юни 2018 19:08

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 юни 2018 20:32

Деа, сега идващата титла на Англия ще остане незабележима на фона на отпадането на Германието. Мамицата им подмолна и лелина швабска :lol:

Върни се в “Свободна зона”