Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот 1982 » 04 юни 2018 14:58

Стига с тия жабарски педализми ...... за всичко викате форца. Кyр за "форцата".

[offtopic]А за гювендията - pusi kurac, picketino ustaska. :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 юни 2018 17:11

Mathias_Coureur написа:.

https://www.alo.bg/5104074
кучката вече не си крие лицето след "разкритието" в Плейбой : ) Махнала е и снимките със замазано лице. ; )

а гледай как изглеждаше като почна : )

[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]
Тук беше на 120 и 170 лв на Драгалевци/Царско и още не беше добавила "екстрите" в ценовия план : )

----
Какъв е "номера" на тая знаеш ли?
https://www.alo.bg/5101701
Пуска се по 120-150 в София и горе долу изглежда прилично, но ми е адски съмнително да я виждам и в обяви за 100. Ниската цена трябва да има някакво обяснение. Мислех да я пробвам последния път, но като загледах подробностите - терена извън центъра ниска цена в провинцията, липса на силикон и липса на нокти (което говори за лоша поддръжка и ми е много неприятно )и се отказах. Ти пробвал ли си? Интересно ми е какво е положението...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 04 юни 2018 18:17

Thsmith написа:
Mathias_Coureur написа:.

кучката вече не си крие лицето след "разкритието" в Плейбой : ) Махнала е и снимките със замазано лице. ; )

а гледай как изглеждаше като почна : )

Тук беше на 120 и 170 лв на Драгалевци/Царско и още не беше добавила "екстрите" в ценовия план : )

----
Какъв е "номера" на тая знаеш ли?

Пуска се по 120-150 в София и горе долу изглежда прилично, но ми е адски съмнително да я виждам и в обяви за 100. Ниската цена трябва да има някакво обяснение. Мислех да я пробвам последния път, но като загледах подробностите - терена извън центъра ниска цена в провинцията, липса на силикон и липса на нокти (което говори за лоша поддръжка и ми е много неприятно )и се отказах. Ти пробвал ли си? Интересно ми е какво е положението...

Тази не съм я пробвал и а в датата има негативни коментари за нея. Не мисля да се жертвам на тази обява.

Иначе за Варна съм доволен от Ния(татуса с пищовите) , а за София бих препоръчал Даная. Това си е от моя гледна точка впечатленията при момичета , при които съм бил . При следващ тур в София мисля да пробвам да се уредя при Елвира , Лорета/Ванеса или Ангелчето, в краен случай Даная. За други добри опции в София освен споменатите да знаеш или препоръчаш?

Тези дни ще се пробвам да вредя при Лидия - https://www.alo.bg/4907456 Има добри мнения за нея и евентуално ще изкажа мнение в датата във варненския раздел след като я мина и нея.

А тази Лея доста си е вдигнала цената, най-вероятно без покритие. Но иначе си изглежда добре на външен вид. Току що си купих новия Плейбой да видя интервюто на Леа от любопитство. :mrgreen:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 юни 2018 21:56

https://www.sportal.bg/news.php?news=728041
Закривай! Или да се смени името на това подобие на държава и народ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 юни 2018 22:30

К'во става с Америка? Свършил им се допингът и онова нещо отказало мач на Ролан Гаро с Маша. :roll:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 04 юни 2018 22:40

Контузия, не можела да бие сервис на загрявката. Ах, готина "пантера" беше, но не можахме да я видим пак с този екип :oops:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 05 юни 2018 08:38

Eminem написа:https://www.sportal.bg/news.php?news=728041

Ей това, ако го направят на мен или още по-лошо на приятелката ми или някой от семейството, всеки един изрод ще бъде издирен, закаран на някое уединено място упоен в багажника и от там, ако си гледал law abidding citizen ей това ще им се случи. Ще го убивам бавно и мъчително, докато не съжалява, че се е родил. Ако ме разкрият имам достатъчно връзки за условна или в краен случай 2-3 години в много лек режим. Реално в затвор няма да влезна, но густото ще си направя. Това го казвам от позиция на супер неагресивен човек, никога не влизам в конфликтни ситуации, а в бой последно в началното училище :geek:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 юни 2018 09:16

То всеки си вика, включително и аз, че ако видя подобно нещо на кръстовището, спирам и ги почвам мангалите, обаче има няколко проблема ... Мангалите често вадят ножове и може да стане беля, и човек трябва да е внимателен. Другото е, че влезеш ли в подобно меле, е по-добре да удряш така, че да не повтаряш, което може да доведе до 1-2 мангала по-малко, което е меко казано зле :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 05 юни 2018 09:45

boabbb написа:То всеки си вика, включително и аз, че ако видя подобно нещо на кръстовището, спирам и ги почвам мангалите, обаче има няколко проблема ... Мангалите често вадят ножове и може да стане беля, и човек трябва да е внимателен. Другото е, че влезеш ли в подобно меле, е по-добре да удряш така, че да не повтаряш, което може да доведе до 1-2 мангала по-малко, което е меко казано зле :|

Не, не на кръстовище. Там съм с физиката и уменията да ям бой от който и да е кажи речи, аз съм 190см 75 кила :mrgreen:

В последствие ще им се случи случката. Имам хора, които ще свършат мръсната работа, за мен ще си запазя удоволствието.

Трябват ти само пари и някой познат в съдебната система, имаш ли ги нямаш грижи 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 юни 2018 14:03

Soulen написа:
Eminem написа:https://www.sportal.bg/news.php?news=728041

Ей това, ако го направят на мен или още по-лошо на приятелката ми или някой от семейството, всеки един изрод ще бъде издирен, закаран на някое уединено място упоен в багажника и от там, ако си гледал law abidding citizen ей това ще им се случи. Ще го убивам бавно и мъчително, докато не съжалява, че се е родил. Ако ме разкрият имам достатъчно връзки за условна или в краен случай 2-3 години в много лек режим. Реално в затвор няма да влезна, но густото ще си направя. Това го казвам от позиция на супер неагресивен човек, никога не влизам в конфликтни ситуации, а в бой последно в началното училище :geek:

Много правилно! Като няма държава, това е единственият начин!
Една истинска история - познат хваща с доказателства и имена няколко циганина, да му крадат нафта и разни части за селскостопански машини. Дава ги на полицията и те му казват - "нищо не можем да направим, плати на някои да ги пребият".
И това му го казват полицаи! Нямам думи.

Върни се в “Свободна зона”