Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 22:31

GOLEADOR написа:Чувам,че в скандинавските страни са го построили.Даже някъде бяха предложили финансова революция на заплатите която няма да ти хареса защото минималната заплата ще е в размер в който покрива всичките ти нужди независимо какво работиш.

В никоя скандинавска страна няма комунизъм.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

stratega77

Мнениеот stratega77 » 14 май 2016 22:32

1982 написа:

В скандинавските страни няма комунизъм, а система на НОВ СВЕТОВЕН РЕД, която налага глобализъм!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 май 2016 22:35

1982 написа:
GOLEADOR написа:Чувам,че в скандинавските страни са го построили.Даже някъде бяха предложили финансова революция на заплатите която няма да ти хареса защото минималната заплата ще е в размер в който покрива всичките ти нужди независимо какво работиш.

Абе де да знам,чувам,че са го построили.Стане ли това със заплатите то квинтесенция на комунизма е налице!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 22:40

GOLEADOR написа:
1982 написа:

Абе де да знам,чувам,че са го построили.Стане ли това със заплатите то квинтесенция на комунизма е налице!

Ми, не знам какво чуваш, но скандинавските страни са на светлинни години от комунистическото общество.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 май 2016 23:38

il4o_iliew написа:Стигна се заради глупостите, които пишеш. Изкара партизаните терористи, щото се борели срещу законната власт. Ми то Ботев и Левски какви са според теб?

Е не... ще ги изкарам борци за правата на човека. Какви да ги изкарам като са терористи и обикновени престъпници борещи се срещу своята държава, своя Цар и своя народ? Убиващи и тероризиращи в полза на чужда държава която ни се явява основен враг? :lol:
Нз, че Левски се е борил срещу България в полза на някоя чужда държава. Благодаря, че ме запозна с поредната жечковщина.

il4o_iliew написа: Иронизирай ме, подигравай ми се, излагай си каквито си искаш тези. Защо реши, че на мен ми пука за това? Само това не разбрах.

Ех... да беше само това: ) По лесно ще ти е да напишеш какво си разбрал, а не какво не си разбрал. Ако нещо си разбирал някога де :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 23:43

Илчо счупи тъпомера ...... Левски и Ботев не са обирали мандри и не са крали кози и ярета от хорицата .... не са взривявали църкви, пълни с невинни хора .... и така нататък, да не продължавам.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 май 2016 23:52

1982 написа:Илчо счупи тъпомера ...... Левски и Ботев не са обирали мандри и не са крали кози и ярета от хорицата .... не са взривявали църкви, пълни с невинни хора .... и така нататък, да не продължавам.

Ставаш като шмит,кога партизаните са зривявали църкви, пълни с невинни хора?Айде по-сериозно.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 23:56

Да, извинявам се, в средата на 20-те години още не са се наричали партизани. Тогава са се водели военно крило на БРП, БКП или там както се е казвала изродската им партия тогава.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 май 2016 00:01

GOLEADOR написа:
Говорим за работещия беден.Запитал ли си се защо текучеството на кадри в българския бизнес е масово?
Когато основателя на Аlibaba отговори на този въпрос ще видиш,че ще изтрие всяка дума от това интервю.Защото няма как да обвини бедните които са принудени да работят по 9 часа на ден и накрая за две седмици им дават заплата от 14 лева!

Причините са много.
- Икономическата реалност съответства на не достатъчно висок доход.
- Очакванията и изискванията на работещите се различават коренно от реалния им принос и запас от качества
- Такова е поколението
и още много и много

Само да спомена, че през последния месец съм прегледал над 200 cv та и огромна част са пълни с бисери.
Умения:
- ровене в интернет
- чаровник
и какви ли не подобни...
Отделно гледам през с-ма за видеонаблюдение как разни хубавци как си прибират пликове със захарчета за кафе или ролки тоалетна хартия. Какво да говорим изобщо? Естествено във времето в което са успели да вдигнат поглед от gsm-a и фейсбук.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 май 2016 00:03

1982 написа:Да, извинявам се, в средата на 20-те години още не са се наричали партизани. Тогава са се водели военно крило на БРП, БКП или там както се е казвала изродската им партия тогава.

Както казах бъркаш партизаните с БКП.В антифашиското движение има доволно хора които не са комунисти.Иначе за атентата те си носят кръста.Не,че и тях не са ги клали като кучета,но в ония години всички са го отнасяли,земеделци,комунисти или членове на национални партии (ВМРО).

Върни се в “Свободна зона”