Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот boabbb » 29 май 2018 18:17

ivan56 написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/33894488_1716588381750270_1886468735846318080_n.jpg?_nc_cat=0&oh=e40830fe4b33a398d8e94fe8b0eaf9d2&oe=5BC277B3[/rimg]

:lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 май 2018 21:59

Но едно е факт.Ако ЦСКА 1948 дойде на Армията,то ЦСКА(генерално го казвам ЦСКА,защото те ще станат ЦСКА в случая)...

В цесекаро-софийския раздел пак са включили на много, много висока скорост :lol: :lol: :lol: :lol:
Значи в момента на Армията играе клуб, който е ЦСКА, нали, този на Пенев, Стоичков, Паро и прочие...
Вярно, леко... пооздравен клуб ЦСКА, но ЦСКА на Пенев, Стоичков, Паро и прочие...
И сега, ако по неведоми пътища ЦСКА-София престане да играе на Армията, а там се намести ЦСКА 1948, ЦСКА 1948 става ЦСКА, нали, ЦСКА на Пенев, Стоичков, Паро и прочие...

Ей, Богу :roll: :lol:

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 май 2018 23:37

Е как ве, нали те са проект на оная "зализана делиорманска мастия", както го нарече Тирион Ловешки? От къдя на къдя ще са ЦСКА? :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 май 2018 00:03

Mathias_Coureur написа:
ЕМИЛ написа:
Mathias_Coureur написа:След като не се класирахме за Европа аз също се утеших вчера при една млада девойка. :mrgreen:

..... заплатил си на една млада девойка да те утеши ...

В/у коя част от тялото и поплака ? :mrgreen:

Е не беше много трудно да се сетиш , че съм заплатил. :mrgreen: Иначе готино си изкарах. :mrgreen:

Смит, ако имаш път към Варна налитай смело тук - https://www.alo.bg/5431948

Мне, тази няма даже силикон. Има една която съм набелязал от Бургас, но не ми се ходи само за това.

---
Абе като загледах снимките и видях тези с навързаната коса и се сетих за една от бордея до американското посолство. Това е ужасно ако е в такъв вид. Само като си завърти главата и те прасне с тая коса... все едно някакъв спластен плик те цапва по главата.

пп Тези пищови съм ги виждал някъде. Или някоя има същите или е работила и в столицата.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 30 май 2018 00:44

Thsmith написа:Мне, тази няма даже силикон. Има една която съм набелязал от Бургас, но не ми се ходи само за това.

---
Абе като загледах снимките и видях тези с навързаната коса и се сетих за една от бордея до американското посолство. Това е ужасно ако е в такъв вид. Само като си завърти главата и те прасне с тая коса... все едно някакъв спластен плик те цапва по главата.

пп Тези пищови съм ги виждал някъде. Или някоя има същите или е работила и в столицата.

Е ти си цицоман , макар че и аз предпочитам големи цици,но това за мен това не е приоритет номер 1 като ходя на ескорт, по-важно е да е слабичка с атлетично тяло (не харесвам закръглени жени), ,да има професионално отношение към клиента,(да не цака с времето, да знае как да подходи към клиента, да не прави цигански номера и т.н.),да е висока поне 1,70 и чак тогава идват циците. :mrgreen:
Единствените недостатъци на девойката от моя гледна точка са ниския ръст и все още неопитността донякъде, макар че за 20 годишна се представи много добре, има още какво да учи,всичко друго беше много добре. Може и да е бачкала в София, във Варна е нова, не знам, казвам, че от моя гледна точка останах доволен.
На фона на това , което имаме във Варна си е находка , вие в София имате много по-голям избор при ескорт услугите. :mrgreen:

При последното ми посещение в София бях при Даная,не знам дали си ходил ,останах много доволен от обслужването , заслужаваха си парите. При следващото си посещение в София ще пробвам и да се уредя и при Елвира, която ми препоръча, последния път не успях да се уредя там.
Коя е тази от Бургас дето си набелязал?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 май 2018 00:54

То принципно трудно ще успееш. Тя не работи много с нови клиенти. Има си друг номер и така...
Трябва доста да се мъчиш за да намериш дупка : )

Даная я знам още от царско село като се мотаха с Ескортира в началото. Извън центъра не ходя и няма как да ме накара в студентски град да се бутам за нея, пък и не е точно мой тип. Предпочитам по светли.
Иначе да, задължително силикон и то голям : )

Една дето работеше с друга колежка в София без обяви и живееха заедно на руски паметник, но се скараха и само едната остана в София, а другата си замина за морето - Нели : )

---
Можеш да й пишеш в алото и там да се разберете за някакъв ден. Тя посреща само в хотели, но тя те чака, а не ти да я викаш. И не се мотай много, че скоро отива до Турция за "ремонтни дейности" и ще трябва да се възстановява 1-2 месеца.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 30 май 2018 01:15

rhaegar написа:Е как ве, нали те са проект на оная "зализана делиорманска мастия", както го нарече Тирион Ловешки? От къдя на къдя ще са ЦСКА? :lol:

Ем, почват на Армията и веднага се пречистват до ЦСКА, това е положението :lol:

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 30 май 2018 02:16

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UF7N0vjYSEU[/youtube]
:lol: :lol: :lol:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 май 2018 16:05

БНТ уволни Методи Манченко!
Изображение

Методи, с теб сме!

.... дано поне оставят експерта по футбол Ели Гигова да се вихри в студиата по време на Световното! :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 май 2018 16:15

Ае прекратявайте договора като помощник на топ анализатора Владо Манчев (да го таковам на жена му...бивша или не), че да се връща в студиото! СП без него няма да е същото! :oops: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”