2014 Brazil : ole ola
2018 Russia: vodka vodka
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:2010 south africa : waka waka
2014 Brazil : ole ola
2018 Russia: vodka vodka![]()
Red_Neck написа:Някой вече няма ли да направи читава тема за Световното

Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
1914.1902 написа:Red_Neck написа:Някой вече няма ли да направи читава тема за Световното
Чакам да пуснат раздела за Световно 2018 и мисля да спретна една тема за всички участници , а вместо както досега да се правят теми за отделните тимове .
modor написа:1914.1902 написа:Red_Neck написа:Някой вече няма ли да направи читава тема за Световното
Чакам да пуснат раздела за Световно 2018 и мисля да спретна една тема за всички участници , а вместо както досега да се правят теми за отделните тимове .
А дали ще има раздел....
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ivan56 написа:С една дума ще е мазало, и няма да има кой да укроти инфантилните испански фенове
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:ivan56 написа:С една дума ще е мазало, и няма да има кой да укроти инфантилните испански фенове
![]()
Войната "английски срещу испански фенове" ще е една от атракциите. Няма да продължи дълго, защото едните ще си заминат рано.![]()
Не ми дреме, аз футбол не съм гледал от 09.05 и не възнамерявам скоро да започна. Отделно Италия не играе на първенството, та няма и кой да подкрепя. Стискам палци за Исландия и Колумбия, дано изненадат повече лоши.
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 6 госта