Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 14 май 2016 21:46

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:Ама ти наистина нямаш срам.

Имам съвест, значи би трябвало да имам и срам.

А след като нямаш срам,значи нямаш и съвест.

Има нещо, което му викат аргументиране.

Аргументи ти ще даваш или ще искаш? За теб това си е аксиома.

За кое искаш да се аргументирам?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

stratega77

Мнениеот stratega77 » 14 май 2016 21:54

Uncle_Sam написа:Ран-Ът не беше осъществен в БЪлгария, защото антибългарските подлоги на Русия Петър Младенов и Андрей Луканов не позволиха. Факт!!!

Плана Ран-Ът е план за унищожение над България , който се прилага вече 27 години и беше започнат точно от американските подлоги Андрей Луканов и Петър Младенов! :!:
Евтините ти манипулации и пропаганди няма да минат! :!:

За по-любопитните - ето видео за самият антибългарски план "Ран -Ът"! :!:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEqQRs[/youtube]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 22:15

GOLEADOR написа:Кое точно от "Така вещите се превръщат не в цел (да притежаваш) а в средство (с което да пости самоусъвършенстването)" не разбра?Как ще се развиваш в областта на физиката или химията примерно,а?

Пишем за вещите за лично потребление, не служебните вещи. Това, за което ти пишеш, се нарича ресурси за производство.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 22:17

язе написа:
1982 написа:
язе написа:Стимулът е самото развитие на личността, а не облагите от това...

Несправедливостта убива всякакъв стимул. ;) ;)

Да, това е капитализма... Според теб Бил Гейтс, някакъв извънземен мозък ли е? А Рокфелер?
Капитализма разчита на стимула глад. Елементарна наука, за елементарни хора...

Ми, да, в сравнение с повечето хора, Бил Гейтс е извънземен мозък.

А комунизмът не знам на какво разчита, но се провали тотално навсякъде.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 22:20

GOLEADOR написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:@1982
Пич,ти би ли живял в свят в който всяка кола е Бентли ,всеки костюм Армани и часовник по-лош от Ролекс никъде да не може да видиш?Разбери,че ако не робуваш на марката всяка вещ ще ти свърши работа.

Бих живял с удоволствие в свят, където справедливо всеки получава адекватно на труда и уменията си заплащане. Пък с парите си да си купува каквито марки иска, аз не робувам на марките. "Робувам" на справедливостта.

Нима това не е достижимо при комунизма?Какъв е проблема щом всеки изкарва повече от това което може да консумира?Ти да речем си изкарал заплата за 10 мерцедеса,а циганина за 3,но и двамата карате по един,кое тук е несправедливо или тогава справедливостта няма да те интересува?

Несправедливото е, че циганинът е паразит, който живее на гърба на моя труд. Като е изкарал за 3 мерцедеса, да си кара 3. Аз моите 10 какво ще си ги правя, е мой проблем, изкарал съм си ги, може и да продам 5 и да даря средствата за благотворителност.

Като иска мангалът и той да има 10, ще се напъне да учи и работи, това е справедливото.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 май 2016 22:21

1982 написа:
язе написа:
1982 написа:
язе написа:Стимулът е самото развитие на личността, а не облагите от това...

Несправедливостта убива всякакъв стимул. ;) ;)

Да, това е капитализма... Според теб Бил Гейтс, някакъв извънземен мозък ли е? А Рокфелер?
Капитализма разчита на стимула глад. Елементарна наука, за елементарни хора...

Ми, да, в сравнение с повечето хора, Бил Гейтс е извънземен мозък.

А комунизмът не знам на какво разчита, но се провали тотално навсякъде.

Чувам,че в скандинавските страни са го построили.Даже някъде бяха предложили финансова революция на заплатите която няма да ти хареса защото минималната заплата ще е в размер в който покрива всичките ти нужди независимо какво работиш.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 май 2016 22:23

1982 написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:@1982
Пич,ти би ли живял в свят в който всяка кола е Бентли ,всеки костюм Армани и часовник по-лош от Ролекс никъде да не може да видиш?Разбери,че ако не робуваш на марката всяка вещ ще ти свърши работа.

Бих живял с удоволствие в свят, където справедливо всеки получава адекватно на труда и уменията си заплащане. Пък с парите си да си купува каквито марки иска, аз не робувам на марките. "Робувам" на справедливостта.

Нима това не е достижимо при комунизма?Какъв е проблема щом всеки изкарва повече от това което може да консумира?Ти да речем си изкарал заплата за 10 мерцедеса,а циганина за 3,но и двамата карате по един,кое тук е несправедливо или тогава справедливостта няма да те интересува?

Несправедливото е, че циганинът е паразит, който живее на гърба на моя труд. Като е изкарал за 3 мерцедеса, да си кара 3. Аз моите 10 какво ще си ги правя, е мой проблем, изкарал съм си ги, може и да продам 5 и да даря средствата за благотворителност.

Като иска мангалът и той да има 10, ще се напъне да учи и работи, това е справедливото.

Напротив,за всеки който е алчен мангала ще отделя по един мерцедес специално за него и така Скруч няма да знае в кой мерцедес се вози,негов или цигански!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 22:24

GOLEADOR написа:Иначе съм писал какво означава "на всеки му според нуждите".Няма как да имаш нужда от Мерцедес Ес класа при положение,че се нуждаеш от трактор.

Човек, ти правиш ли разлика между думите "блага" и "средства за производство" ??

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 22:27

GOLEADOR написа:
Uncle_Sam написа:
stratega77 написа:
Uncle_Sam написа:Другарят Живков и останалите комиунистчета защо са кътали пари в чужди банки, като вещите били ненужни за комуниста?

Това са измислени обвинения на хамериканската пропаганда! По времето на Тодор Живков , България бележеше своят втори Златен век! Факт! :!:

ПО времето на Тодор Живков България фалира. Факт.

Какво донесе този фалит на населението?Щом живота си е продължил без никой да разбере,че страната е фалирала смятай...

Още усещаме тези фалити. ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 май 2016 22:28

GOLEADOR написа:
Uncle_Sam написа: Шумкари няма как да създадат икономически стабилна държава. 15 години шумкарите живуркаха и набучиха България на върха на копието и я превърнаха от прогресираща държава в бананова републиика. Факт!

Ми то индустриализацията на България я направиха комунистите,ама ти недей да обръщаш внимание на тези факти.Бананова република вика.... Даже не знаеш какво означава това. :lol: :lol: :lol:

Западна Европа е 100 пъти по-индустриализирана от нас и без да е управлявана от комунисти.

Върни се в “Свободна зона”