GOLEADOR написа:1982 написа:GOLEADOR написа:@1982
Пич,ти би ли живял в свят в който всяка кола е Бентли ,всеки костюм Армани и часовник по-лош от Ролекс никъде да не може да видиш?Разбери,че ако не робуваш на марката всяка вещ ще ти свърши работа.
Бих живял с удоволствие в свят, където справедливо всеки получава адекватно на труда и уменията си заплащане. Пък с парите си да си купува каквито марки иска, аз не робувам на марките. "Робувам" на справедливостта.
Нима това не е достижимо при комунизма?Какъв е проблема щом всеки изкарва повече от това което може да консумира?Ти да речем си изкарал заплата за 10 мерцедеса,а циганина за 3,но и двамата карате по един,кое тук е несправедливо или тогава справедливостта няма да те интересува?
Несправедливото е, че циганинът е паразит, който живее на гърба на моя труд. Като е изкарал за 3 мерцедеса, да си кара 3. Аз моите 10 какво ще си ги правя, е мой проблем, изкарал съм си ги, може и да продам 5 и да даря средствата за благотворителност.
Като иска мангалът и той да има 10, ще се напъне да учи и работи, това е справедливото.