Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Cesc Fabregas » 06 апр 2010 16:02

slavia_forever написа:
Siegfried написа:Изрично казах още на първата страница - да се слагат само снимки в лице . ЕМИЛ пренебрагна правилата - viewtopic.php?f=53&t=42927&st=0&sk=t&sd=a&start=80

Това да не означава по някакъв начин, че не пише по темата? :lol: И какво предлагаш? Искаш да го санкционирам ли, че не е спазил едно от твоите правила? :lol: Аз виждам, че жените, чиито снимки е публикувал са си в лице. Едната от които е с очила. :lol: :lol: :lol:

[offtopic]Бан за неспазване на Неговите правила! :? :roll: :lol:[/offtopic]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 06 апр 2010 20:25

Ей, мишоци, много сте жалки с тоя "...Error 503..."!!! Тоя номер за ликвидиране на инакомислещ /от МОД-ната линия/ не остаря ли?! 6 месеца ме нямаше, заради някакво "китаристче" комплексирано и "с'а к'во"... Пак същите :shock: ...!
П. П. А най-интересното е, че изобщо не знам за какво са ме "Еррррорирали"?! :geek: Модератори, не си мислете, че ние мърдаме заради вас! Вие сте "живи", заради нас!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 апр 2010 23:08

Делибаш написа:Ей, мишоци, много сте жалки с тоя "...Error 503..."!!! Тоя номер за ликвидиране на инакомислещ /от МОД-ната линия/ не остаря ли?! 6 месеца ме нямаше, заради някакво "китаристче" комплексирано и "с'а к'во"... Пак същите :shock: ...!
П. П. А най-интересното е, че изобщо не знам за какво са ме "Еррррорирали"?! :geek: Модератори, не си мислете, че ние мърдаме заради вас! Вие сте "живи", заради нас!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Делибашев, разбирам да не се познавахме лично. Извинявай, че си позволявам да те критикувам, доста по-възрастен си от мен, но на живо изглеждаш сериозен човек. Защо са необходими подобни квалификации?! Ако е имало модераторски действия спрямо теб, явно е имало основание за тях (което може да се докаже). Понеже познавам лично и т.н. от теб "китаристче", мога да ти кажа, че безкрайно много грешиш спрямо него! И това ти отношение към kartago, а и към който и да било, не ти прави чест по никакъв начин, а само те отдалечава от форума и добрия тон в него.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

for botev

Мнениеот for botev » 07 апр 2010 14:25

Колко време трябва да мине и трябва ли форума на Ботев Пд да се превърне в пустиня заради индивида Алтернатив?Ако той ми предостави поне един пост в разрез с ПРАВИЛАТА аз ще изхвърля комп. през балкона.Нека даде поне едно смислено обяснение защо ми трие мненията и ми налага бан.Преди време пак попитах същото...

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 07 апр 2010 14:44

for botev написа:Колко време трябва да мине и трябва ли форума на Ботев Пд да се превърне в пустиня заради индивида Алтернатив?Ако той ми предостави поне един пост в разрез с ПРАВИЛАТА аз ще изхвърля комп. през балкона.Нека даде поне едно смислено обяснение защо ми трие мненията и ми налага бан.Преди време пак попитах същото...

Ето едно от "смислените" ти мнения-обида след обида...:
botev forever бан-Този мургав индивид няма ли да спре с домогванията си към клуба!Да си плати сметките в хотела и право към италианския си катун.Той е част от селското минало и нека да не прави някакви ориенталски фойерверки с които да заблуждава част от феновете.
Изображение
Изображение

Botev F

Мнениеот Botev F » 07 апр 2010 15:40

Alternative написа:
for botev написа:Колко време трябва да мине и трябва ли форума на Ботев Пд да се превърне в пустиня заради индивида Алтернатив?Ако той ми предостави поне един пост в разрез с ПРАВИЛАТА аз ще изхвърля комп. през балкона.Нека даде поне едно смислено обяснение защо ми трие мненията и ми налага бан.Преди време пак попитах същото...

botev forever бан-Този мургав индивид няма ли да спре с домогванията си към клуба!Да си плати сметките в хотела и право към италианския си катун.Той е част от селското минало и нека да не прави някакви ориенталски фойерверки с които да заблуждава част от феновете.

Пичони мургав ли е?Съдят ли го за неплатени хотелски сметки?Лъжеше ли 4 месеца феновте,че всичко е ок?Кога фактологията стана обидна?Нека всички да знаят за какво налагаш бан,а именно за инакомислие.И веднага ми сложи бан за да не ти отговоря!!!Браво правоверни ми Алтернатив,аплодисменти за" големия мъж" и "модератор".

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 07 апр 2010 15:45

Botev F написа:
Alternative написа:

botev forever бан-"Този мургав индивид няма ли да спре с домогванията си към клуба!Да си плати сметките в хотела и право към италианския си катун.Той е част от селското минало и нека да не прави някакви ориенталски фойерверки с които да заблуждава част от феновете.

Пичони мургав ли е?Съдят ли го за неплатени хотелски сметки?Лъжеше ли 4 месеца феновте,че всичко е ок?Кога фактологията стана обидна?Нека всички да знаят за какво налагаш бан,а именно за инакомислие.И веднага ми сложи бан за да не ти отговоря!!!Браво правоверни ми Алтернатив,аплодисменти за" големия мъж" и "модератор".

Ето твои думи:"Този мургав индивид" ,"италианския си катун".Достатъчни за да бъдеш арестуван и подведен под отговорност. :lol: Не мога да разбера какъв ти е проблема?Ако бях на твое място щях да се допитам до някой психолог или психиатър.Не се обиждай-нормалните хора също посещават такива кабинети. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 07 апр 2010 15:55

[offtopic]Значи, ако аз трябва да взема страна като неутрално лице, мисля че for botev е напълно прав ! Просто е използвал местоимения .[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Botev F

Мнениеот Botev F » 07 апр 2010 15:58

botev forever бан-"Този мургав индивид няма ли да спре с домогванията си към клуба!Да си плати сметките в хотела и право към италианския си катун.Той е част от селското минало и нека да не прави някакви ориенталски фойерверки с които да заблуждава част от феновете.[/quote]
Пичони мургав ли е?Съдят ли го за неплатени хотелски сметки?Лъжеше ли 4 месеца феновте,че всичко е ок?Кога фактологията стана обидна?Нека всички да знаят за какво налагаш бан,а именно за инакомислие.И веднага ми сложи бан за да не ти отговоря!!!Браво правоверни ми Алтернатив,аплодисменти за" големия мъж" и "модератор".[/quote]

Ето твои думи:"Този мургав индивид" ,"италианския си катун".Достатъчни за да бъдеш арестуван и подведен под отговорност. :lol: Не мога да разбера какъв ти е проблема?Ако бях на твое място щях да се допитам до някой психолог или психиатър.Не се обиждай-нормалните хора също посещават такива кабинети. ;)[/quote]
Половината население на земята е мургаво,катуни има във всяка една държава-някъде ги наричат гета.Къде е подсъдното би ли ми обяснил?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 07 апр 2010 16:00

Botev F написа:И веднага ми сложи бан за да не ти отговоря!!!Браво правоверни ми Алтернатив,аплодисменти за" големия мъж" и "модератор".

Ето моят отговор:Заобикаляне на бан и обида към модератор
Изображение
Изображение

Върни се в “Свободна зона”