История на света

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: История на света

Мнениеот ReBorn1982 » 15 май 2022 20:20

THE G.A.M.E написа:
ReBorn1982 написа:Нали уж тази територия вече е наша, чий граждани да са ??!
За съжаление, не са наши граждани.
И не само те, но и всички останали в областта.
За което можеш да благодариш на любимата си сърбо-московска клика.
Тия толкова зло са ни направили, че Щатите срещу тях да тичат, не могат ги стигна.

Ма чакай сега, нали Шикългрубер ни е върнал тези земи, какво общо имат някакви "сърбо-московски клики" ??!

И, като сме по темата, нали знаеш кой ни натиска в момента да предадем историята си ??! Кой наш "партньор" и "съюзник" ....

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 15 май 2022 20:23

Нямаше ултиматум, понеже никоя голяма сила няма да се закотви с толкова много държави на Балканите на вражеска страна, абсолютно елементарно е. И нищо не е постигнала, понеже както вече уточнихме няма никакви документи за тези територии.
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 май 2022 20:51

ReBorn1982 написа:Ма чакай сега, нали Шикългрубер ни е върнал тези земи, какво общо имат някакви "сърбо-московски клики" ??!
И, като сме по темата, нали знаеш кой ни натиска в момента да предадем историята си ??! Кой наш "партньор" и "съюзник" ....
Шикъл-микъл, българските евреи ги спасяваме, сръбските такива, не успяваме. И не знам дали въобще сме имали желание. Може да са били про-сръбски настроени.

За мен нема значение... Който подкрепя Сърбия и Русия, ако ще от Родът Дуло да е - под ножа.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 15 май 2022 20:53

Кви сръбски евреи те гонят !?
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 май 2022 21:03

23LBJ написа:Кви сръбски евреи те гонят !?
Не ги знам к'ви са, но не са били български. :)
Просто защото губим въпросната територия още в 1918-ма г.
Между 18-та и 40-та г. на миналият век, сръбските репресивни апарати работят усилено в югозападните изконно български територии, да няма хора с български паспорти и самосъзнание. Без значение от произхода.
За 2-рото срещат проблеми, но с първото успяват на 100 %

Така или иначе кремълската пропаганда нема как да промени факта, че Германия, Япония и Италия са истинските наши братя.
А руснаците - изконни врагове.
И това скоро ще се преподава в нашите учебници, за радост на всички БЪЛГАРОФИЛИ.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 15 май 2022 21:12

Особено с Япония имаме много общо. Имам един чичо по майчина линия, дето мяза на Хирохито.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 май 2022 21:29

ReBorn1982 написа:
THE G.A.M.E написа:
ReBorn1982 написа:Нали уж тази територия вече е наша, чий граждани да са ??!
За съжаление, не са наши граждани.
И не само те, но и всички останали в областта.
За което можеш да благодариш на любимата си сърбо-московска клика.
Тия толкова зло са ни направили, че Щатите срещу тях да тичат, не могат ги стигна.

Ма чакай сега, нали Шикългрубер ни е върнал тези земи, какво общо имат някакви "сърбо-московски клики" ??!

Русия. Друг не съм чул да променя историята.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 16 май 2022 14:11

THE G.A.M.E написа:Шикъл-микъл, българските евреи ги спасяваме, сръбските такива, не успяваме. И не знам дали въобще сме имали желание. Може да са били про-сръбски настроени.

Какви сръбски евреи, нали Хитлер ни е подарил Македония и тя вече е наша ??! Значи македонските евреи са български ?! ..... как успяваме да спасим евреите си, но без тези в "новите ни земи", дадени ни от Хитлер ??! ...... каква е разликата между Моше от София и Моше от Скопие, нали уж и двата града са в България тогава ??!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 16 май 2022 14:15

THE G.A.M.E написа:Така или иначе кремълската пропаганда нема как да промени факта, че Германия, Япония и Италия са истинските наши братя.
А руснаците - изконни врагове. .

Що 1878-а не дойдоха да ни спасят от мюсюлманските кланета нашите братя от Прусия и Бавария ??! .... или още по-добре, братята ни от Япония .... те, всъщност, в Япония знаят ли, че са ни братя ??!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 май 2022 15:27

ReBorn1982 написа:
THE G.A.M.E написа:Така или иначе кремълската пропаганда нема как да промени факта, че Германия, Япония и Италия са истинските наши братя.
А руснаците - изконни врагове. .

Що 1878-а не дойдоха да ни спасят от мюсюлманските кланета нашите братя от Прусия и Бавария ??! .... или още по-добре, братята ни от Япония .... те, всъщност, в Япония знаят ли, че са ни братя ??!

А защо през 1829 кремълските ни братя не ни спасиха ;( А през 1570 :D
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”